ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)

194815
преди 4 часа
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Днес решихме и направихме анализ на резултатите от предишните избори, провокирани от желанието, когато от раз ни избираха да управляваме. Решихме да не обръщаме внимание на това какво правят другите. Затова сложихме кметове в листите. Можем да гарантираме, че най-малкото ще бъде свършено от това, което е подадено като проекти. В противен случай 4 г. нищо не се случва. Вчера на празника на независимостта слушах разни знайни и незнайни коментатори говорят разни неща. В София и във Варна се случваха всички неща, които касаеха Западните Балкани", каза Бойко Борисов в Боровец на среща със членове и симпатизанти на ГЕРБ.

препоръчано

Две неща били патент на ГЕРБ. Единият е сигурността. "България е най-сигурната страна. В много страни има вечерен час  за децата, а България е рай. Второто нещо, което ГЕРБ е направил, това е образованието. Не мога да изброя всичко, което сме свършили. Там сме изключително сили и ще надградим. Говорят, че зависими сме били. От кого? Аз съм зависим само от Господ. Зависим може да бъде само този, който е слаб. Ние не сатанизираме никого. В момента Пеевски има най-стратегическия пиар", обясни Борисов.

Разделението между хората е изключително ярко, според него. "За един мач между първия в света в теника и нашия талант не се говори кой какво е направил, а за една песен", разгневи се Борисов.

"Да запретнем ръкави и да си върнем това, което загубихме пред тези 4 години", призова Борисов. 

"По Околовръстното на София час и половина не можеш да минеш.Ние от скромност оставихме другите да се хвалят. Ние нямаме да разделяме. Имаме си програма, по която казваме какво можем да направим. Сутрин гредам анализаторите - едно и също говорят. Все едно се наслаждават как държавата затъва, затъва и затъва. Трябва да се направи правителство. Германия забуксува, Франция също. Крайнодесните идват, защото виждат къде са били проблемите. Ние защо да го допускаме", обяви Борисов.

"Кметовете са в листите, за да покажем, че ГЕРБ иска, може и ще управлява в името на хората", заяви Борисов във връзка с поставянето на някой от най-ключовите кметове на ГЕРБ на лидерски позиции в листите за предстоящите избори. Сложихме кметовете не само заради доброто им представяне, но местната власт пряко зависи от централната. Можем да гарантираме, че най-малкото това, което е подадено като проекти, ще бъде свършено", каза още той.

"България се реинструиализира. Как да направим така, че да произвеждаме по-скъпи неща с по-малка добавена стойност. Защо Мъск е богат? Защото прави това, което другите не могат. Да направим така, че инвестиционният процес да стане по-бърз. Очевидно е ние сме обречени да бъдем по-умни и по-бързи. Ако някой може да утилизира тези възможности, това е отборът на ГЕРБ", каза Томислав Дончев. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК