ПЪРВО В ПИК TV: Борисов за опита за преврат: Ще ни посегнат и физически! Радев лично вдига дрон и ми го пуска на терасата, следи ме! Като се оплача и охраната му каже, той бързо го прибира. От НСО ми казаха, че от Китай са му подарили дрона (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Политика

ПЪРВО В ПИК TV: Борисов за опита за преврат: Ще ни посегнат и физически! Радев лично вдига дрон и ми го пуска на терасата, следи ме! Като се оплача и охраната му каже, той бързо го прибира. От НСО ми казаха, че от Китай са му подарили дрона (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

297839
на 17.06.2020
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов за опита за преврат: Ще ни посегнат и физически! Радев лично вдига дрон и ми го пуска на терасата, следи ме! Като се оплача и охраната му каже, той бързо го прибира. От НСО ми казаха, че от Китай са му подарили дрона (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

Ръководството на ГЕРБ дава извънреден брифинг по повод поредната жестока и гнусна провокация с премиера Бойко Борисов, която представлява опит за преврат и заплаха срещу живота му, както ПИК съобщи.

препоръчано

 Както медията ни съобщи днес, стана ясно, че животът на министър-председателя е заплашен, а охраната му е пробита.

На място водещата на ПИК TV Ива Николова заяви, че брифингът се провежда на необичайно място, а не в залата, която обичайно се ползва в централата на партията. Очаква се на място да дойде лично премиерът Бойко Борисов. 

"Нашите политически противници днес удариха дъното - то не бяха тоалетни, то не бяха спални, не бяха манипулации.

Прави се това сега, а не преди изобите, защото юли е важен месец. Чакаме да падне механизма за наблюдение и България върви към влизане в Еврозоната и банковия съюз в средата на юли и това е парична независимост.

Кога станахме неудобни? Станахме неугодни, когато извадихме България от една орбита и я пратихме в евроатлантическата общност с новите изтребители. Тогава се роди ярката омраза към нас! 

България се справи единствена с миграционната криза и това се подчертава от всички. Справихме се най-добре в Европа и с кризата с коронавируса", отчете Борисов.  

"Продължавам да получавам писма от мои колеги как се справихме с коронавируса, ползвахме не само уменията на нашия щаб и към днешна дата прокарахме държавата най-добре от всички останали.

Днес имах разговори с Шарл Мишел за петък за съвета на ЕС и България да получи най-много пари. И днес заявихме като най-изостанали през годините и ни трябват парите за кофхеията, зелената сделка. Ще ги получим.

България в момента строи два абсолютно незвъзможни поректи - конектора и хъба, а само преди час Петкова ме уведоми, че успяваме за един мощен консорциум за "Белене", плюс втечнената газ и ядреното гориво. За първи път руската страна разреши на "Уестинг хаус" да види нейните горива. Плюс всички инфраструктурни проекти, които нямаше да бъдат построени без нас", отсече Борисов.

И припомни и за онзи ден - ударната работа по пътя Ботевград-Мездра, пречиствателна станция на Рилския манастир и сътрудничеството между синдикати и работодатели.

"И какво получавам?!
Компромати, манипулации! Аз предупредих - в учебниците на КГБ е записано, че когато създадеш един компромат, с който да отвратиш този, който го гледа, ще успееш.

Може ли да ме снимат в спалнята?  А веднага след това махнаха тази снимка! Защо?! Това е от преди една година - дали са мои съпартийци как и що, оставям на прокуратурата на разследва, заяви Борисов по повод снимката, пусната днес как спи, за която ПИК съобщи.

"Оставаше да има едно малко момче до мен и от тук да се хвърля! Сто пъти казах - от Божков нито аз, нито партията е взимала пари", отсече огорчен премиерът. 

"Това ли е демокрацията, извинете? Наричат ни хунта, наричат ли какво ли не, леят се компромати срещу нас от телевизии и сайтове. Ние сме жертви! Това ли не е демокрация, щом всичко пускат! Ама и гол да ме снимат, то това остава. Защото спя гол. В Банкя в тоалетната ме записаха. Защо да не спя - случва ми се за спя по 4-5 часа", ядоса се Борисов. 

"Колко избори е печелила тази партия, която виждате?! Видяха, че с избори не може да ни бият, защото само с тези неща, които изброих, със 100 години напред. Подреждат, монтират, правят и струват, има цели звукозаписни студиа създададени.

Всеки мой приятел, всички са с 20 години с мен, и да кажат дали пия. Негодници такива! Не близвам! Всички знаят това! 

И тук виждам атаките от държавния глава - казва да си отида с добро! Този, който беше уличен - за да не е само той в калта, дай и мен да ме вкарат в калта.

След юли да правят каквото искат, за мен юли е важен, банковият съюз е много опасен за тях - не могат да перат и да фалират банки! Не могат да изнасят милиони, и затова - гол премиер спи. Но няма да се дадем - това е важно за България", отсече Борисов. 

"Нито евра, нито злато съм имал! Ама така са го направили - само малкото момче ми липсваше в спалнята, това ли е демокрацията? Наричат ни хунта, диктатори, казват че сте зависими от нас ли - а тогава защо от сутрин до вечер се леят по телевизии, радиа, сайтове компромати за нас", обърна се Борисов към медиите.

"За кой друг излезе, чия друга спалня е интересната. Пускайте повече, не знам защо са ме снимали завит, да ме бяха снимали гол, защото аз така спя. 

Цвета прекрасно знае колко я обичам и уважавам, мъжът й и очакваха да си тръгне с цялата кърджалийска организация. Затова го направиха с този запис.

На времето един директор на ЦРУ ми казваше, че България се е откъснала, когато някои от тримата генерали дойдат в България, друг ми каза, че демокрацията ще е дошла когато Икеа дойде.

Но аз отидох в Белия дом, седнах до Тръмп, държавния секретар, техния енергиен министър, вицепрезидента. 

Да сте чули някой да каже нещо?!!

На макс се строи и всичко приеха - и единия, и другия.

Кое наложи тази ярост сега?! Само след няколко месеца идват избори. Защо не изчакат - защото някои искат служебно правителство - 1 милиард и кусур ще се насочат в друга посока, ако има такова правителство! Това е целта!

Днес моя заместник напуснал с мотиви, а до вчера викаше "победа". Днес ли тези хора за него станаха "боклуци"?", каза Борисов. 

"Притеснен съм. Когато спя съм беззащитен. Ще си направя много изводи и не знам как ще спя. Изобщо дали там ще остана да спя и ще ползвам тези услуги вече. Ще ни посегнат и физически! Как ще сме снимат как спя. Може да са ме записали и как хъркам, ако хъркам?! Ами ако се бях развил и се види нещо?! Аз съм човек, имам право да спя!", изригна Борисов. 

"Това ли е свободата и демокрацията?! Това ли искахме?!", попита Борисов ядосан. 

"Те за това не са ги ловили големите акули, виждате какво става, когато хванат някой като Божков - мислите ли, че Божков ще дава лични пари и неговите съдружници няма да знаят години наред?!

Целта е да ни смачкат психически, а след това ще ни посегнат физически!
Нито от Сретан Йосич се уплаших, нито от Божков ще се уплаша!

Притеснен съм, защото когато спя, съм уязвим, ще си направя много изводи! Как ще спя и дали изобщо ще спя там и ще ползвам тези услуги, ще си помисля.

Ама тази спалня е била и при Станишев, и при Орешарски! Нали уж съм най-пазен? Защо ми е пистолет до главата - значи имам наум, че някоя служба има нещо. И точно от нейния полигон вчера дойде репликата да си отидем с добро. 

Откъде накъде - децата ми се притесняват, внуците, сестра ми пише притеснена дали съм жив! Аз като всеки нормален човек имам живот, не съм стерилен, като се ядосам крещя и викам, но после си ги целувам", заяви Борисов и целуна Цвета Караянчева.

"Тези компромати са правени преди европейските избори - по мокета го улавям. Всички знаят, че правех изпълнителната комисия на ГЕРБ в Бояна. Всички си ходеха нагоре-надолу, всеки може да е влизал, слагал и да е снимал. И ако гледате там, където спинкам сладичко - нищо не е променяно. Те може да са били там и преди това", каза Борисов. 

"Бенатова понеже прави филм, знае, че има каса. Ако има нещо за държане, то ще е в касата, а не в нощното шкафче", отсече премиерът.  

"Защо свалиха снимката, на която спя", запита премиера риторично по повод това, че фотосът е махнат, тъй като на него се вижда, че и обстановката и декорациите са различни от други снимки, на които се виждат уж кадри с пари и златни кюлчета. Сравнение на двете снимки показва, че не са правени по едно и също време и място.

За записа Борисов каза, че не знае от къде идва и чака да види проверката на прокуратурата. "Манолев знаех, че ще бъде обвинен - не от прокуратурата, а от вашите публикации", каза Борисов.

Премиерът заяви, че не спи с пистолет, тъй като очаква, че го охранява НСО. "Имам пистолет, но очаквам, че докато спя НСО ще ме пази. Сега вече не знам!", призна премиерът. 
Той заяви, че има подозрения кой може да го е записал, тъй като е имало изпълнителна комисия на ГЕРБ в дома му. "Не знам какво и откъде могат да вземат и да компилират. Надявам се и съм убеден, че сега като видят експерти и прокуратурата, ще се разбере дали и как е монтирано и дали е законно. Ако е законно, това вече ще е проблем", каза Борисов по повод записа. 

"Представяш ли си да си отварям чекмеджетата пред някой? Не слушам една и съща песен", каза Борисов на въпрос на Ива Николова по повод това, че по време на въпросния менте запис повече от 14 минути звучи една песен, което показва монтажа. 

"Последните дни и седмици виждате какво става - първо заплахите на Радев, че ще дойде свирепо правителство, представяте ли си да кажа, че правителството ще бъде свирепо към президента?!

Сиреч, той се готви да ни прави лоши неща и понеже моя дядо са го били комунистите, аз ще си имам едно на ум. Понеже те на избори не могат да ни бият, правят други неща.

"Понеже управлението се стабилизира и социолизите дават добри резултати, а лоши за опонентите ни - което е проблем за нас, на четвъртата година от управлението ние сме първа политическа сила, БСП изостават дори според червените агенции, и затова го правят - да убият флагмана Борисов и да се разпилеят ГЕРБ през Цветанов и другите.

Това са едни и същи хора обединени - Радев, Цветанов, Манолова, БСП, Трифонов - всички подземни кълбета, които са готови да се съберат с червените. 

Делян Пеевски е депутат от ДПС и опозицията, питайте за него Карадайъ и Доган", отсече Борисов за атаките срещу него. 

"Би трябвало да съм охраняват, докато спя. Така поне знам. Охраната на президента Радев спи заедно с охраната ми, това също трябва да се знае.

Не съм го казвал досега, но той мина границите и ще кажа - той си позволява да вдига дрон и да ме снима. Докарва го до терасата ми, обикаля къщата.

Като кажа на охраната, че ще го сваля, той веднага го спира.

Иначе той си го кара сам и го управлява, така ми казаха от НСО.

Докарва ми го на терасата, пред хола, и аз като питам защо се прави това на охраната, те казват, че той го управлява. НСО ми каза, че бил подарък от Китай и си го управлявал", каза Борисов. 

Премиерът отсече, че въпреки всички опити, няма да го отклонят от верния път за България.

"Аз имам да вкарам държавата в банковия съюз и Еврозоната. Това е най-важното за България! Грипени нямаме за сваляне, но да видим как ще го опровергае за дрона.

Имам важни задачи юли месец и няма да се отклоня.

Убеден съм, че прокуратурата ще се самосезира и това е логично и нормално. Те ще разберат всичко подробно. Вече се страхувам - имам много врагове. Още от главен секретар съм вкарал за дълги години най-големите наркобосове в затвора.

Цигарения бизнес, колко фабрики бяха разбити, от 34 процента на 4 процента контрабандата свалих, алкохолните босове, милиони левове, хазарта, а също и тези, които източват ДДС. Малко ли са тези врагове?

Тези, които са дали възможност да просперира хазартът, сега са в затвора. Но това е политическата воля - да има храбри полицаи, прокурори, служби и да го направят", припомни Борисов по повод борбата с олигарсите и мафията. 

"Аз съм безукорно честен човек, колегите знаят, че играя за ветераните на "Бистрица", две момчета, които нямат място в "Левски" съм препратил. Препратено е от мен това за футболистите, пратиха ми го от "Бистрица" и аз му го пратих. Много са ми интересни тези, които се мислят за мъжкари, а като лелички си пазят есемесите с мерси, честит рожден ден и такива подобни", каза Борисов по повод есемесите, показани от обвиняемия Васил Божков.

На въпрос на ПИК дали ще се откаже от охраната о НСО, Борисов отговори: "Преди ходех с автомат, сега с пистолет. Има много момчета, истински, смели добри, професионалисти в НСО, някои от 15 години са в екипи покрай мен.

Ако някой са пробили, защото с много пари някой може да го пробият, това е друго. Много от колетите от НСО и барети отидоха при олигарсите на работа, може да са пробили някой, достатъчно е да отвориш вратата, да щракнеш и готово", обяви премиерът. 

"През ден ми се обаждат лидерите и председателите в ЕС, въпреки опитите да ме омаскарят. Затова няма да се поддам и щ есе боря този месец за парите на България от ЕС и влизането в Еврозоната, защото само аз мога да го направя. Мен ме уважават и слушат в Европа.
Много хора могат да се разочароват, да повярват, но аз съм сигурен, че партията и хората са зад мен и правим неща, които за десетилетия ще останат.
Едно и също правят и само на мен, на някои от най-близките ми. Но със сигурност няма да живея в параноя и да ги карам да си оставят телефоните, да ги събличам, няма да ме принудят да живея в страх и да се гърча пред някой. Не съм се гърчил пред никого! 

Каквото ми е писано! Аз сладко спинкам", завърши с усмивка премиерът. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 153
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК