ПЪРВО В ПИК TV: Валери Симеонов с нови скандални разкрития (ОБНОВЕНА)

Политика

ПЪРВО В ПИК TV: Валери Симеонов с нови скандални разкрития (ОБНОВЕНА)

107644
на 11.04.2019
ПЪРВО В ПИК TV: Валери Симеонов с нови скандални разкрития (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Нови скандални разкрития направи пред камерата на ПИК TV депутатът Валери Симеонов. Вчера пред нашата медия вчера той обеща днес да направи разкрития "за интересна особа и да я довърши".

препоръчано

Валери Симеонов показа снимки на луксозен имот с куче, за който разкри, че е на ул. "Липа" в квартал "Бистрица". Снимките, както ПИК припомни наскоро, бяха публикувани още преди 2 години в медията ни, след като с тях в социалните мрежи се бе похвалил съпругът на Ангелкова. 

Симеонов обаче не каза име, а заяви само, че действащ министър с доста крупни имоти – 3 големи апартамента в София, в които не живее. Оказва се, че живее някъде другаде. А той е длъжен да го декларира по закона за противодействие на корупцията. Това обяви пред журналисти в парламента лидерът Симеонов.

"Става въпрос за доста луксозен имот 2,5 дка на три етажа, за който има публикации в медиите. Не е деклариран. Очевидно не е негов. Тогава да се установи чий е. Няма да се учудя, ако колегите от НФСБ подадат сигнал до КПКОНПИ и да попитат защо в декларацията липсва този имот. Редно е да се попита чий е този имот, защото той не е на въпросния министър. Това е имот, в който живее съответният министър със семейството си. Въпросът е защо не го е декларирал. Имотът се намира в квартал "Бистрица", на улица "Липа", но не зная на кого е. Това трябва да го установи КПКОНПИ, коментира Симеонов след въпрос дали това е имот на Ангелкова, тъй като същите снимки бяха пубикувани в ПИК и медията ни писа за това отново наскоро. 

"Да живееш в луксозен имот от години и да не го обявиш, трябва да се знае кои са собствениците му. Ами ако излязат други собственици, ще бъде интересно", поясни той. Симеонов обяви, че получава информация на парче и не знае кой е притежателят на луксозния имот. 

Симеонов коментира и включването му в скандала "Апартамент гейт". "В целия сигнал не се говори за имущество на Валери Симеонов. А за фирмени сделки. Нечистопълтно е да се ровим в такива частни сделки. Влизаме в едни детайли, за което съм съдил хора", поясни Симеонов. Имотът от 2008 г. бил купен, когато "Скат" е бил в съсобственост с общината и е купен на по-висока цена. 

Сподели:
Бомба x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес са уязвими половите органи - избягвайте секса ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес са уязвими половите органи - избягвайте секса
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Антиваксърският министър Стойчо Кацаров прати заместника си на брифинг с медиите - търсят канали, за да имунизират повече роми (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Антиваксърският министър Стойчо Кацаров прати заместника си на брифинг с медиите - търсят канали, за да имунизират повече роми (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 201
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това