ПЪРВО В ПИК TV! Драма в Столична община - ГЕРБ отряза ППДБ за Борис Бонев (ВИДЕО)

Епицентър

ПЪРВО В ПИК TV! Драма в Столична община - ГЕРБ отряза ППДБ за Борис Бонев (ВИДЕО)

232421
на 13.11.2023
ПЪРВО В ПИК TV! Драма в Столична община - ГЕРБ отряза ППДБ за Борис Бонев (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Общинският съветник от ГЕРБ Антон Хекимян обяви, че с колегите му няма да подкрепят кандидатурата на Борис Бонев от ППДБ за председател на Столичния общински съвет.

препоръчано

Припомняме, че за да бъде избран за председател, на Борис Бонев са му необходими 31 гласа, а групата на ППДБ се състои от 23 общински съветници. След като от ГЕРБ отказват подкрепа, това означава, че на Бонев му трябват гласовете или на "Възражане" или на БСП.

И двете групи обаче издигнаха свои кандидатури за председатели - Дияна Тонова от БСП и Красимир Гълъбов от "Възраждане". От ИТН също издигнаха кандидат - Пламен Данаилов.

Хекимян подчерта, че сега е ред на тези, които са декларирали, че са спечелили изборите, да покажат, че могат да го направят. “Цялата група няма да гласува и да присъства нито на първия избор за шеф на СОС, нито на по-следващия”, каза още Хекимян. Той поясни, че така ще си проличи кои са задкулисните договорки, които според него текат и в този момент. “Ние в сглобка на местно ниво няма да участваме”, отбеляза още бившият журналист.

Георги Георгиев припомни, че ПП-ДБ са работили вече с групата на БСП. “Те създадоха заедно правителство, което преди време сложи ръчна спирачка на развитието на София през най - тежката енергийна и ковид криза. Надявам се отново да намерят път един към друг”, заяви той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК