ПЪРВО В ПИК TV: Пеевски се обяви срещу субсидията от левче - това е фалит за партиите!

Политика

ПЪРВО В ПИК TV: Пеевски се обяви срещу субсидията от левче - това е фалит за партиите!

25474
на 12.06.2019
ПЪРВО В ПИК TV: Пеевски се обяви срещу субсидията от левче - това е фалит за партиите!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Делян Пеевски се обяви категорично против идеята на ГЕРБ партийните субсидии да станат левче за действителен глас. "Това означава фалит за партиите", заяви депутатът от ДПС в кулоарите на Народното събрание.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Нужна е смяна на модела. Няма да подкрепим предложението на ГЕРБ за 1 лев партийна субсидия, но ще подкрепим тя да е 0 лева. За нас това е див популизъм. Хубаво е да се изясни какво правят партиите после. Нормално е, ако ще се променя моделът на финансиране да бъде 0 лв. и отворено финансиране от американски тип от ясни и прозрачни донори", обясни той.

"Ако не сменим модела на финансиране, нямаме партии в политиката и всичко ще е собственост на олигарсите. Изборът е на партиите", допълни още Пеевски.

Делян Пеевски изрази задоволството си, че управляващите са ги чули за детските градини и предложението им те да са безплатни. "Искаме безплатни детски градини и финансирането на нови. Продължаваме с хляба и лекарствата", допълни той.

Йордан Цонев добави, че предстоят консултации с бранша за намаляване на ДДС-то на лекарствата. "Днес са първите консултации в фармациите", разкри колегата на Пеевски. "Няма да направим предложения, ако няма реално поевтиняване за потребителите", отсече Цонев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК