ПЪРВО В ПИК TV! Петя Аврамова атакува Ревизоро: Няма как да похарчим 60 млн. и той да се изявява пред медиите (ОБНОВЕНА)

Животът днес

ПЪРВО В ПИК TV! Петя Аврамова атакува Ревизоро: Няма как да похарчим 60 млн. и той да се изявява пред медиите (ОБНОВЕНА)

31082
на 27.11.2020
ПЪРВО В ПИК TV! Петя Аврамова атакува Ревизоро: Няма как да похарчим 60 млн. и той да се изявява пред медиите (ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Язовир "Камчия" захранва голяма част от Източна България. Във връзка с намаления обем в язовира, през м. октомври внесох мой доклад в министерския съвет, в който доклад предложих язовирите "Порой" и "Ахелой", да бъдат използвани като резервни. Това каза в парламента министър Петя Аврамова.

препоръчано

Така тя отговори на твърденията на екоминистъра Емил Димитров, че заради неуредици в регионалното министерство, има опасност Бургас и областта на останат без вода съвсем скоро. 

"За един доклад министър Димитров удобно забравя", нападна го Аврамова.

"Няма как да похарчим 60 млн. лв., за да подвържем тези два язовира, защото вие ще ни питате, защо сме похарчили тези пари, а министър Димитров ще се изявява пред медиите и ще се хвали как пълни този или онзи язовир. Хвърлят се хаотично някакви обвинения", изтъкна Петя Аврамова.

"Защо министър Димитров плаши хората от трибуната на Народното събрание и от медиите, в които има участие? Изплаши хората в Бургас и да каже - има ли вода в язовира и какви мерки трябва да бъдат предприети и да не се изпадне във водна криза", продължи Аврамова с атаките си срещу Ревизоро.

"Предвидили сме ВиК-Варна да бъде компенсирано и да устои на по-високата цена на водата от помпи. Докато ние работим, някои се упражняват в театрални постановки", отсече регионалната министърка. 

Тя се опита да успокои и гражданите, че МОСВ ще се погрижи двата язовира ще бъдат вързани, ако обаче на ръководеното от нея министерство, бъде предоставен този забравен доклад, за да могат да работят по него, а не да се упражнявали в театрални умения.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 298
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това