ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов с инспекция на магистрала "Хемус": Работниците са тук и днес, докато другите говорят, ние променяме България (НА ЖИВО/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Акценти

ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов с инспекция на магистрала "Хемус": Работниците са тук и днес, докато другите говорят, ние променяме България (НА ЖИВО/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

35373
на 03.03.2021
ПЪРВО В ПИК TV: Премиерът Борисов с инспекция на магистрала Хемус: Работниците са тук и днес, докато другите говорят, ние променяме България (НА ЖИВО/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Министър-председателят Бойко Борисов е на поредна инспекция. Заедно с него са зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и бившият МВР шеф Младен Маринов.

препоръчано

Тримата инспектираха ремонта на един от тунелите по магистрала "Хемус". Премиерът Борисов поздрави българите за 3 март и каза, че въпреки че днес е Националния празник на България, работниците продължават да се трудят.

"Искаме да отворим "Хемус" в тази част на 17-18 март. Вече всичко е на асфалт по най-съвременните методи е строено", констатира министър-председателят.

"Мостовете бяха страховито поддали", каза още премиерът, а Николай Нанков добави, че без три от мостовете всички други са ремонтирани.

Малко по-късно Борисов показа и един от ремонтираните мостове по магистрала "Хемус". Той уточни, че след голямото земетресение в Перник са взели решение за укрепване на мостовете и са избегнали възможността да се случи някоя трагедия.

Премиерът остана много доволен от напредването на работата. "Докато другите говорят ние работим и работата е видима", заяви още Борисов за промяната на България при неговото управление. 

Той се включи на още няколко отсечки, където се видя колко много е напреднала работата и вече има километри, подготвени за асфалтиране.


 
 
 

Сподели:
Бомба x
Астролог: Денят е успешен само за оптимистите Астролог: Денят е успешен само за оптимистите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ-СДС получават мандат за правителство като първа сила на изборите - Даниел Митов го взима от Румен Радев (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ-СДС получават мандат за правителство като първа сила на изборите - Даниел Митов го взима от Румен Радев (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 208
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това