ПЪРВО В ПИК TV! СКАНДАЛ В БНТ: Гонят Волен Сидеров от "Референдум" - спряха микрофона му и викнаха жандармерия в студиото (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

Политика

ПЪРВО В ПИК TV! СКАНДАЛ В БНТ: Гонят Волен Сидеров от "Референдум" - спряха микрофона му и викнаха жандармерия в студиото (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)

397712
на 01.10.2019
ПЪРВО В ПИК TV! СКАНДАЛ В БНТ: Гонят Волен Сидеров от Референдум - спряха микрофона му и викнаха жандармерия в студиото (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Страшен скандал се разигра в Българската национална телевизия. Водещата на "Референдум" Добрина Чешмеджиева изгони лидера на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен Сидеров от ефир, а в предаването се намеси дори и охраната.

препоръчано

Скандалът се разрази, след като времето на Волен Сидеров в предаването изтече. Чешмеджиева направи забележка на лидера на "Атака", а след като той опита да каже още нещо, тя директно реши да спре микрофона на лидера на "Атака".

Последва нов опит на Сидеров да вземе участие в предаването, когато водещата извика охраната, за да го извадят от ефир.

Все пак страстите поутихнаха и охраната и полицията напусна студиото, без да извежда Волен Сидеров, но Добрина Чешмеджиева така и не даде отново думата на лидера на "Атака". Това породи нова вълна на недоволство от кандидат-кмета на София, който заяви, че случващото се не е справедливо и свали микрофона си. 

Сидеров се оплака от цензура в национален ефир, но Чешмеджиева остава непреклонна и заяви, че времето му от 7 минути е изтекло и по регламент няма право да говори повече. В разрешените минути пък той казал всичко, каквото иска според нея. Сидеров обаче възропта и каза, че изключването на звука му е същото като изключването на депутатите от "Атака" от групата на патриотите в парламента.

Част от публиката също подкрепи Сидеров, но водещата ги скастри да не й подвикват.

"Защо ми налагате цензура, г-жо Чешмеджиева. Кажете колко милиона получавате годишно от данъкоплатците", изригна лидерът на "Атака" по адрес на водещата на "Референдум", а тя му отвърна с: "Приятна вечер!"

Лидерът на Атака обаче отказа да напусне студиото и продължи да настоява, че БНТ му налага цензура.

"Вашето предаване е олицетворение на скуката", отсече още Сидеров и обвини водещата, че манипулира хората.

Въпреки че изглеждаше така, че страстите поутихнаха, последва нов скандал между Чешмеджиева и Сидеров и в студиото на предаването се появиха двама души от Жандармерията. Това породи нова словесна престрелка между гостите, а водещата реши да прекъсне предаването, докато ситуацията се нормализира.

Няколко минути по-късно предаването продължи, а от студиото си бяха тръгнали Волен Сидеров и Юлиан Ангелов.

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това