Радев блокира хиляди на Шипка при минусови температури - кортежът му затворил всички пътища за часове (СНИМКИ)

Акценти

Радев блокира хиляди на Шипка при минусови температури - кортежът му затворил всички пътища за часове (СНИМКИ)

205851
на 03.03.2021
Радев блокира хиляди на Шипка при минусови температури - кортежът му затворил всички пътища за часове (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Румен Радев се изгаври скандално с българите навръх 3 март не само с разединителната си реч и опитите да яхне патриотичния дух на Шипка, но и с поведението си на ВИП персона от световна величина. Заради охраната и кортежа му пътят към върха и обратно остана затворен за близо 2 часа, а хората бяха блокирани да мръзнат при минусови температури.

препоръчано

"Качихме се на върха към 9, 30 часа и бяхме едни от последните. Веднага след нас полицията затвори пътя и спря движението, така е куп българи така и не успяхада дойдат. Чак на тръгване обаче разбрахме какво се случва. След като се поклонихме, около 10, 30 часа искахме да се върнем обратно. От полицията обаче ни обясниха, че пътят е затворен и нямаме право да се движим - чакал се кортежът на Румен Радев.

Ще си тръгнете, когато си тръгне президентът!

Това ни заявиха полицаите и така се оказахме блокирани до 12 часа! Този човек явно се има за някакво величество. Събрахме се хиляди горе да зъзнем два часа при минус 3 заради него, докато отдолу сигурно още толкова са мръзнали, докато чакат да им позволят да се казат.

Направо ни съсипа празника този нефелен човек", разкри пред ПИК възмутен читател от Казанлък. По думите му са били блокирани всички пътища към Шипка и обратно и в посока София, и в посока Габрово.   

Проверка на ПИК установи, че изключителбните мерки са били поискани от охранители на Радев от НСО, докато такава блокада не е правена по-рано днес дори за председателя на парламента Цвета Караянчева, която се качи на върха към 8,30 ч., но не блокирани никого. 

"Това ли е свободата, за която говори Радев. Да стоим заложници на студа, докато си замине негово височество?!", потресени са родолюбивите българи, качили се на Шипка днес.

Сподели:
Бомба x
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Новите депутати влизат в парламента за клетвата си, посрещнаха ги с протест (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това