Радев: Време е спиралата от насилие и страдание в Близкия изток да спре

Политика

Радев: Време е спиралата от насилие и страдание в Близкия изток да спре

9482
преди 4 часа
Радев: Време е спиралата от насилие и страдание в Близкия изток да спре
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Време е спиралата от насилие и страдание в Близкия изток да спре. Това изисква не само усилия от въвлечените страни, но и последователност от международната общност". Това заяви президентът Румен Радев в коментар на случващото се в Ливан.

препоръчано

„Виждаме, че ескалацията на конфликта има потенциал да застраши мира в целия регион. Затова вчера видяхте призивите на генералния секретар на ООН, на президента на САЩ, на дипломат номер едно на Европейския съюз за въздържане от сухопътна операция в Ливан. Това означава едно повишаване на риска. Започнаха удари и в Сирия“, каза още президентът.

„Искам да поздравя екипажа на правителствения самолет, службите за сигурност, министерства на отбраната и на транспорта, които работят усилено, за да се осигури безопасен коридор за извеждане на нашите сънародници“, допълни Радев.

Той подчерта, че властите у нас ежедневно следят обстановката в Близкия изток и правят оценки на риска от повишаване на миграционния натиск към България.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности САМО В ПИК: Ето го ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на октомври - Везните да внимават как си харчат парите, Стрелците срещат различни трудности
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК показа бюлетините за изборите. 28 000 нашенци подали заявления да гласуват в чужбина (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК показа бюлетините за изборите. 28 000 нашенци подали заявления да гласуват в чужбина (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК