Радев не е борец срещу Доган, а президент на коалицията БСП - ДПС

КОМЕНТАРИ

Радев не е борец срещу Доган, а президент на коалицията БСП - ДПС

81272
на 08.07.2020
Радев не е борец срещу Доган, а президент на коалицията БСП - ДПС

Радев иска да се изкара непоколебим борец срещу Доган и Пеевски.

препоръчано

Това, разбира се, е смешно. Исторически неправдоподобно.

Радев бе избран за президент с гласовете на ДПС, особено на балотажа. Тогава движението официално го подкрепи - дано не го забравя.

Партията на Радев - БСП, е в опозиция на ГЕРБ съвместно с ДПС през целия мандат на правителството на Борисов. Гласуват ЗАЕДНО вотове на недоверие на кабинета. Гласуват ПРОТИВ законите на управляващите.

Това Радев също не бива да забравя.

И най-сетне: НСО под прякото командване на Радев охранява Доган и Пеевски.

Сега ли се сети, че не трябва да бъдат охранявани? Къде беше четири години? Обелил ли е досега дума за обръчите от фирми и разпределението на "порциите"?

Отвратителен популизъм, опит за заиграване с чувствителната за хората тема за сараите. А всъщност опит за отклоняване на вниманието от безпрецедентните скандали и прокурорски разследвания на "Дондуков" 2.

Няма как да мине. Има си работа с мислещи същества, които чудесно съзнават, че Радев не би могъл да помирише президентския стол без "доброто" на Доган.

Радев е президент на обединената коалиция БСП - ДПС, не може да избяга от сянката си.

Сподели:
Бомба x
НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо НОВАТА ЛЯТНА ТЕНДЕНЦИЯ: Коса в ледено синьо
ПИК TV x
СКАНДАЛ В ПИК TV! Свидетелят на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО) СКАНДАЛ В ПИК TV! "Свидетелят" на Манолова неадекватен - искат му тест за наркотици! Тя незаконно иска да изгони Маноил Манев, цялата група на ГЕРБ го брани с гърди (НА ЖИВО)
ново
Днес: 236
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това