Радев посреща Путин напролет

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Радев посреща Путин напролет

19931
на 30.12.2016
Радев посреща Путин напролет
Автор:   ПИК

Президентът на Русия Владимир Путин се очаква да посети България през пролетта на 2017 година. Това стана ясно по време на среща на асове на българската авиация с космонавта Игор Волк в Пловдив, съобщава "Марица.бг".

препоръчано

Като президент на международната асоциация „Земя и космонавтика” Волк презентира новия проект, по който работи - „Децата и авиацията”. Служители от едноименния фонд съобщиха, че проектът е представен у нас на най-високо ниво.

От думите им стана ясно, че са имали среща с новоизбрания български президент ген. Румен Радев, както и че са проведени предварителни разговори за официално посещение на президента на Русия Владимир Путин у нас идната пролет. Подробности за програмата на визитата не бяха предоставени. 

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това