Радев се срещна с българския военен контингент в Косово

Балкани

Радев се срещна с българския военен контингент в Косово

28134
на 23.12.2023
Радев се срещна с българския военен контингент в Косово
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Продължава посещението на Румен Радев в Косово. Тази сутрин той се срещна и с българските военнослужещи, които са част от мисията на Кейфор.

препоръчано

Страната ни е част от операцията от 2000 г. До момента 1700 български военнослужещи са участвали в мисията, към момента броят и ме около 100.

“Знаете какво се случи септември в Банск, което показа колко крехка е средата за сигурност в Косово. Няколко са важните неща, които трябва да решим. Едно от тях е да ускорим модернизацията, която закъсня.

България ще отделя все повече средства за отбрана. Тревожно е това, което се случва в българските въоръжени сили – продължава тенденцията за отход на офицери, сержанти и войници”, заяви държавният глава на България, цитиран от Нова телевизия.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК