Радев цитира Сталин: Няма незаменими хора!

АВТОРСКИ НОВИНИ

Радев цитира Сталин: Няма незаменими хора!

67423
на 16.05.2021
Радев цитира Сталин: Няма незаменими хора!

Самодържецът Радев казал, че се връщала държавността. И че няма незаменими хора.

препоръчано

И Сталин така разправяше. Няма незаменими хора. И още: няма човек, няма проблем. Затова решаваше проблемите си, като избиваше хора. В по-добрия вариант ги пращаше да изгният по лагерите в Сибир.

Радев и Бойко Рашков се изживяват като Сталин и Берия. Чакаме да отворят Белене и това не е метафора.

Коя е завърналата се “държавност”?

Държавността, в която държавата е похитена от мафията.

В държавата на Радев е нормално да назначиш служителка на Васил Божков за шеф в МВР. Комшия и фен на Божков – за шеф на НАП. Нормално е да вадиш жени от кабинетите им с крясъци “Изчезвай!”. Да “чистиш” професионалисти по черен списък. Да гилотинираш главния секретар Ивайло Иванов, защото е защитил полицаите от терора на криминалния протест...

Има незаменими. Всеки човек е незаменим, всеки човек е вселена. Тъпо е да се учим тепърва на основи на етиката и хуманизма.

И не тъпо, престъпно е президент на либералнодемократична държава от ЕС и НАТО да артикулира публично лексиката на съветските кръволоци.

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това