РАЗБИВАЩ АНАЛИЗ: Как слугите Борисов, Пеевски и Главчев пълнят джоба на корумпето Зеленски с 80 млн. евро от нашите пари

ТОП НОВИНАТА

РАЗБИВАЩ АНАЛИЗ: Как слугите Борисов, Пеевски и Главчев пълнят джоба на корумпето Зеленски с 80 млн. евро от нашите пари

355733
на 10.07.2024
РАЗБИВАЩ АНАЛИЗ: Как слугите Борисов, Пеевски и Главчев пълнят джоба на корумпето Зеленски с 80 млн. евро от нашите пари

Последвайте ни в Google News Showcase

След Украйна и Русия унгарският премиер Виктор Орбан посети и Китай, където го посрешна лично Си Дзипин.

Цял свят, с изключение на дементния Байдън, който е дълбоко убеден, че е „чернокожа жена“, вече е наясно какво ще се случи с Украйна на Зеленски, а именно – безусловна капитулация и денацификация. Това означава забрана на превърнатата в държавна идеология нацистка пропаганда със закон и разпускане на украинската армия.

Там, където Орбан бива приеман с почести и огромно уважение на най-високо равнище Борисов, Пеевски и проксито им Главчев няма да ги пуснат и до санитарните възли! Вече никой не гледа сериозно на България – тя не е субект в голямата геополитическа игра, а най-обикновена колония, намираща се в орбитата на затъващите англосаксонци.

В този ред на мисли няма необходимост който и да било да преговаря с нас, защото е повече от ясно, че решения не се взимат в София и съответно, ако на някой му е необходимо нещо от България, то той ще се обърне към номиналните и собственици, действащи от наше име чрез местните дерибеи/наместници в лицето на пишман евроатлантици и други квазипоборници за псевдодемокрация.

Докато Орбан е в центъра на световното внимание и провежда висша дипломация, Главчев отива във Вашингтон, където чинно да кима и да подпише чек за 80 милиона евро на Украйна, които касиерът на семейство Байдън и на Демократическата партия в САЩ Зеленски да изсипе в американския военно-промишлен комплекс и, разбира се, да си открадне някаква част и да ги натъпчче в офшорки или съпругата му „кралица“ Олена да си купи още едно „Бугати“ за 4.5 милиона евро.

Явно според Главчев България е богата държава и може да си позволи да раздава помощи на някакви корумпета, и то с неясна и мъглява перспектива за тяхното разходване. Нищо, че в България родителите ни се гърчат с по няколкостотин евро на месец пенсия и когато се разболеят, ние трябва да взимаме кредити, за да им плащаме лечението!

Като ще даваме по 80 милиона на най-корумпираната квазидържава в света и лично на някакъв си Зеленски, няма ли да попитаме кога този самодържец ще проведе избори в Украйна – нали уж воювали за демокрацията, която Путин застрашава?

След като мога да си запазя през Букинг хотел в Киев и Лвов, заначи и избори може да се проведат, но дядо Джо и компания не допускат нищо подобно.

Въпросният Зеленски е отпаден продукт на глобалистки инженериг, чийто мозъчен тръст фаворизира Демократическата партия в САЩ, с отпаднала необходимост. Това обаче не пречи на Главчев да рецитира бодро, че България щяла да помага на Украйна „до пълна победа“ над Русия, каквото и да означава това.

Тези виночерпци явно се правят, че не разбират какво се случва и в такава степен са заслепени от слугинажа и ибрикчийството, на които са се отдали, та чак вече може би си вярват.

България на Пеевски и Борисов е безгласна буква – просто територия, която мобилизра някакъв ресурс, изтръгнат от туземното население, за да са нахранени компрадорите и, разбира се, всичко останало се пренасочва към големите корпорации, с адресна регистрация в метрополията.

Страхил Ангелов
 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК