РАЗКРИТИЕ: Вижте как семейството протестъри на Радев в МРРБ тероризират полицаи по улиците на метежа му (ВИДЕО)

Акценти

РАЗКРИТИЕ: Вижте как семейството протестъри на Радев в МРРБ тероризират полицаи по улиците на метежа му (ВИДЕО)

89854
на 10.06.2021
РАЗКРИТИЕ: Вижте как семейството протестъри на Радев в МРРБ тероризират полицаи по улиците на метежа му (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Скандалното семейство протестъри, който служебната регионална министърка на Румен Радев Виолета Комитова току назначава и преназначава на различни високи постове във ведомството си - Тодор Стоянов и Десислава Христова, се оказаха и улични нападатели на полицаи през миналата 2020 г., представяни от Би Ти Ви тогава като случайни граждани.

препоръчано

Това става ясно от пространен репортаж в новините на телевизията, която по това време се прочу като Божков ТВ, на 17 май 2020 г. В продължителното рекламиране на събитието, представено като сигнал на зрители, се говори за "полицейски произвол и полицейска бруталност".

Главните герои в него са именно Тодор Стоянов и Десислава Христова, както е изписано и на екрана. Никъде обаче не се споменава, че Христова е уволнена от АПИ след корупционен скандал, а Стоянов е неин партньор и към същия момент продължава да е държавен служител в АПИ, нищо, че ходи да протестира пред дома на тогавашния премиер Бойко Борисов и опъва черни чували с разпопения Дионисий и майките на Мая Манолова. 

Сценката се разиграва около сградата на Народното събрание, което непрекъснато беше обсаждана от протестиращи. Стоянов получава острото предупреждение на полицейски служител, че ако още веднъж блъсне полица, ще бъде задържан. Накрая Десислава Христова инсценира кадри как плаче от обида и болка.

Причината за конфликта е неспазването на мерките срещу коронавируса, заради което на някои от протестиращите са им написани актове, а в отговор те твърдят, че им пречат да се движат свободно по улиците.

Героичното протестърско поведение на скандалното семейство с настъпването на режима на Радев бе възнаградено от служебната регионална министърка Комитова, като Тодор Стоянов първо бе направен неин зам.-министър. След това драматично уж напусна поста, за да не бъде в конфликт на интереси с жена си Десислава Христова. Причината бе, че Комитова я вкара незаконно в борда на държавното предприятие "Автомагистрали", макар да бе уволнена заради гръмовната афера "АПИ гейт".

Оказа се обаче, че Тодор Стоянов, който и с днешна дата продължава да се изявява като протестър, този път срещу главния прокурор Иван Гешев, не е напуснал регионалното ведомство, а е станал директор на дирекция със солидна заплата пак там от 3500 лв..

Междувременно ПИК разкри, че Десислава Христова е пламенна поклоничка на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, на когото пише прочувствени писма с признанията: "Г-н Доган, преди време аз Ви казах, че Ви се доверявам. В това изречение вложих всичко и Вие ме разбрахте. Днес пак Ви казвам – „Аз Ви се доверявам!” И това доверие е опората, на която стоя стабилно, за да мога да продължа напред по пътя, на който стоя сега".

А освен това е била и кандидат за депутат на ДПС, за която смята, че "Душата и сърцето на колективното тяло ДПС са силни, здрави и ухаят на свежест, на пролет, на безкрайност. За мен това е най-важното!", както сподиеля с Доган в писмо, публикувано и на сайта на партията.

Сподели:
Бомба x
Защо ранобудниците са по-щастливи Защо ранобудниците са по-щастливи
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това