Вход
София
Времето в София -3 o C

РАЗКРИТИЕ: Ето как Корнелия Нинова се гласи за премиер - социалистите не я искат и припомнят кой и защо спаси Кирил Добрев от ареста

РАЗКРИТИЕ: Ето как Корнелия Нинова се гласи за премиер - социалистите не я искат и припомнят кой и защо спаси Кирил Добрев от ареста

на 19.11.2019
173464
37
РАЗКРИТИЕ: Ето как Корнелия Нинова се гласи за премиер - социалистите не я искат и припомнят кой и защо спаси Кирил Добрев от ареста
Автор: ПИК
19.11.2019
37
173464

Бурно негодувание сред социалистите предизвика изявлението на лидерката на БСП Корнелия Нинова в края на неделния пленум на Националния съвет на партията, че в структурите имало "мъртви души", чиито имена били подадени като членове на партията, за да получат електронни карти. Нинова нарече дори цели първични организации "мъртви".

От местните структури сигнализираха пред ПИК, че Нинова за пореден път спекулира грозно с истината. Оказва се, че списъците, които първичните организации подават, са правени преди десетина години и през този период наистина има починали хора.

Възмутените от обвиненията хора обясняват, че Нинова няма откъде да знае това, тъй като в онези години не е била никаква в БСП. Освен това според членовете на партията по места цели структури са прочистени от сегашното ръководство, а отделни членове са напуснали или напускат партията в знак на несъгласие с методите му на ръководство.

В неделя пред централата на столетницата на "Позитано" 20 протестираха група социалисти от Сандански, които заявиха, че са затворили клуба им и че местната организация на БСП няма къде да се събира. Такова е положението с червените клубове и на много места в страната заради неплатени наеми и сметки. Нинова обаче се направи, че нищо не знаела за клуба в Сандански и че изобщо не е чула тамошните представители на БСП, че искат оставката й и най-вече тази на Кирил Добрев заради гаменското му поведение с хората и обидите, които им нанесъл.

Оставката нах Кирил Добрев от зам.-председателския пост в партията искат и от много други местни организации, тъй като именно той прокарва политиката на Нинова да разгонва критиците и да подменя цели структури.

"Такъв човек не може да бъде председател на БСП. Ние търсим алтернативен човек, който може да стане и министър-председател. Нинова няма такива качества, тя мрази хората и е дребнава и отмъстителна. Представяте ли си в каква ситуация ще изпадне БСП, ако Нинова някой ден стане премиер, макар че с нея начело никога няма да спечелим избори, както вече се видя. Но, ако това се случи, 1997-а ще ни се стори детска игра", коментираха социалисти пред ПИК.

През 1997 г. БСП беше изхвърлена от властта след палеж на парламента и 24-дневна национална стачка, поставила страната на ръба на гражданската война. Тогава единствено здравомислието на номинирания за бъдещ премиер във второ правителство на БСП Николай Добрев и новоизбрания председател Георги Първанов, които върнаха мандата на президента Петър Стоянов, въпреки настояването на премиера в оставка Жан Виденов да го реализират, спасиха България от кървави метежи.

Социалистите обаче не искат да правят никакви сравнения между починалия по-късно от рак Николай Добрев и сина му Кирил, който днес коли и беси в партията. Те твърдят, че вместо да тероризира местните структури и хората в тях, като ги манипулира и заменя в разрез с устава на партията, Добрев и цялото сегашно ръководство на БСП биха могли да им отпуснат пари, за да се съживят.

"Те ще ни говорят за мъртви души в партията, при положение, че хранят една мъртва телевизия с нашите пари. На кого му трябва тази безпомощна медия, в която няма нито един истински журналист, а само разни паразити, които винаги са смъквали пари от партията под една или друга форма. Хайде, да не вземем поименно да назоваваме и тях, и сумите, които са прибрали. Но ако продължат да ги държат на нашата хранилка, и това ще направим и тоя път няма да има кой да ги спаси", заканват се разярени червени.

И припомнят случая, в който през 2000 г. Кирил Добрев бил задържан като получател на сумата от 215 000 германски марки и 43 159 долара от сръбски гражданин и отървал кожата единствено и само благодарение на високия авторитет на баща си. Ръководството на БСП изпраща Румен Овчаров и Михаил Миков при тогавашния шеф на Народното събрание Йордан Соколов, за да ходатайстват за освобождаването на Кирил Добрев. Вероятно в случая се е намесил и тогавашния премиер Иван Костов.

Соколов се заема със случая и до вечерта Кирил Добрев е освободен. Впоследствие и разследването също е земетено под килима и тъй и не става ясно защо съвсем младият по онова време Добрев получава толкова голяма сума пари от граждани на ембаргова държава.

САМОТНА ЕЗДАЧКА: Корнелия Нинова заряза БСП и яхна коня (СНИМКИ)

САМОТНА ЕЗДАЧКА: Корнелия Нинова заряза БСП и яхна коня (СНИМКИ)

Лидерката на БСП Корнелия Нинова пак яхна коня, похвали...

на 18.11.2019

Социалистите обаче определят тази постъпка на Соколов и Костов като "човешка". И припомнят, че уважението им към Николай Добрев е било толкова голямо, че когато той умира, и двамата идват на поклонението пред тленните останки на заклетия социалист, остават за кратко, поднасят прощалните си цветя и си отиват.

"Такива неща не се забравят. Само, че малкият е забравил всичко. Играе си с паметта на баща си и дори е стъкмил схема, по която да оглави БСП. Обикаля ни е плете разни интриги. Няма да му се получи. Не ни трябва нито Корнелия Нинова, нито Кирил Добрев. На нас ни трябва човек, когото с чиста съвест можем да предложим на избирателите за министър-председател на България. Тия двамата не стават за тая работа, видя се вече", коментираха пред ПИК социалисти.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(37)
1
Дърта катерица давам ,оставка не давам!!!
2
За разлика от г-жа Нинова, която не е била член на БКП, др. Бойко Бирисов още си е член на БКП, защото нито си е връщал партийната книжка за член на БКП, нито е бил изключван от БКП. Вярата в комунизма на др. Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това др. Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си („Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – др. Бойко Борисов в отговор на въпрос на журналиста Карбовски за сравненията между него и др. Тодор Живков.). Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., рамо до рамо с: др. Георги Първанов, тогава лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова - внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков - депутат от БСП. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик, следовник и продължител на делото на др. Тодор Живков и на светлите комунистичеки идеали е др. Бойко Борисов, а г-жа Корнелия Нинова няма нищо общо със социализма, защото участва активно в костовистката престъпна разбойничестко-мениджърска приватизация и все още не е върнала на народа всичко, което е заграбила от него.
3
Славни времена ,Кирее,Кирее и как кръжеше над Калотина,като перуански лешояд,контрабандист.....ехххх
4
ГАЛЕВА БИЛА ДИРЕКТОР НА ВОДОПАД ...ДИМЕК ЗАБЪРСВА СЛЕД СЛУЗТА НА СИМОВ ..!
5
Тя е алтернативата с генералите от дс, които я крепят.
6
съвсем подходящо време е, социалистите да поискат официално оставките на Корнелка и Кирчо. Да започнем по организации отдолу- нагоре, от редовите социалисти, които са "ЗА". не сме малко, но сме неорганизирани. Смело може да говорим в един пглас и да решим въпроса още преди декемврийския пленум. СТИГА ТОЛКОВА! П И С Н А НИ
7
Съвсем подходящо време е, социалистите да поискат официално оставките на Корнелка и Кирчо. Да започнем по организации отдолу- нагоре, от редовите социалисти, които са "ЗА". не сме малко, но сме неорганизирани. Смело може да говорим в един глас и да решим въпроса още преди декемврийския пленум. СТИГА ТОЛКОВА! П И С Н А НИ !!!
8
да не сте забравили ,че Корнелия е бивш член на СДС?А цялото СДС се оказа бивш член на БКП.А ГЕРБ....
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Обаче Бойко Борисов и ОПГ ГЕРБ няма да се разминат от заслужен публичен линч!!!
11
Борисов не и обръща никакво внимание !
12
Днес средната цена на дизела в Австрия e 2,24 лв./литър, а в България е с 4 стотинка по-висока - 2,28 лв./литър (https://fuelo.net/world/prices?lang=bg), само че минималната заплата в Австрия е 1500 евро, а в България - 286 евро. Въпреки огромните си приходи, братската руска рафинерия край Бургас не плаща данък печалба, като по този начин ощетява със стотици милиони левове православния и христолюбив български народ. И как става така, че г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г. и от семейство на членове на БКП), г-н Румен Радев (член на БКП от 1984 г.), г-н Сотир Цацаров (член на БКП от казармата), г-жа Корнелия Нинова (разбойническо-мениджерски приватизатор), г-н Волен Сидеров (патриот, руски или турски – който плати повече), кметът на Бургас, НАП, ДАНС, самият рицар на справедливостта г-н Пламен Георгиев, шеф доскоро на КПКОНПИ, се правят, че такава рафинерия няма и не се интересуват защо тя не плаща данък печалба?!? (Да вземем пример от най-справедливите монополисти – руските „Газпром“ и „Атомстройекспорт", които нямат никакъв проблем да съдят и да осъждат български фирми и българската държава.)
13
Разбрахте ли сега жалки цоциопати и мъртви душички кой ме измъкна от панделата Румката Овчаров който сигурно сега няма да има кой да измъкне от търкането на наровете след идването на Гешев както и разбира се най големия разбойник разпарчатосал държавата от престъпната приватизация драгалевския мавър!
14
Аааааа, сети се Сергей Станишев за бандитски живот на Кирил Добрев и това е добре да се напомни.. я сега да разкаже сергей как покри инфото от Брюксел за сметките в Испания на Румен Овчаров и за тези на неговите деца и на Румен Гечев в Латинска Америка. Тогава може да му повярваме и да снемем доверието от Корнелия Нинова, кирил Добрев и задкулисни Румен Овчаров
15
Аааааа, сети се Сергей Станишев за бандитски живот на Кирил Добрев и това е добре да се напомни.. я сега да разкаже сергей как покри инфото от Брюксел за сметките в Испания на Румен Овчаров и за тези на неговите деца и на Румен Гечев в Латинска Америка. Тогава може да му повярваме и да снемем доверието от Корнелия Нинова, кирил Добрев и задкулисни Румен Овчаров
16
Ха ха ха, чета плиткоумните коментари на Импексовата крадлива БСПдирастия и стигам до извода, че Герберския вибратор, колкото по надълбоко им влиза, колкото и повече Герберски бой ядат, толкова повече пишат и бълнуват простотии. По интересно е, че психо десните, както ги наричаше Костинбродската разпоретина, водени от Рада дълбоката и Гнома, се одупи редом до своите крадливи червени братовчеди, и чакат някой да им нашиба вибратора с крак. Все пак по едно време, Импексовата Курабия и черния Мавър, си играеха на Бони и Клайд, и чичко доктор!!
17
Кои са тези слуги нарекли се социалисти? За власт ли ламтеете? Защо не застанете с имената си, както прави Корнелия Нинов? Не се превръщайте в гробокопачи на БСП!!! БСП ще може и без вас! Като не ви харесва идете при Бойко официално и тогава ще видите как се критикува!!!
18
Баба Ива Педялкова и Педялко Педялков да смучат алинеята на Нинова!
19
МАЛКИЯТ МОЖЕ И ДА Е ЗАБРАВИЛ,НО НИЕ НЕ СМЕ.ДАВНОСТТА ДАЛИ Е ИЗТЕКЛА ВЕКИ...Г-Н ГЕШЕВ,ЗАЩО НЕ НАПРАВИШ ЕДНА ДИСКРЕТНА ПРОВЕРКА ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ, ОТНОСНО ДАВНОСТТА?
20
Тъй си е, бабо Иве. Тъй, тъй. Да живейш сто години. Тъй де.
21
В дъното на всеки грабеж или далавера, стои един БСПдираст или една червена корвета. Соколов също като Рада, беше с дълбоко гърло...
22
От една партида луксозни цигари от Булгартабак бяха, за лечението на баща ми бяха. Направих му услуга на човека. Какво като бил сърбин? Тука ме клевети една бакелитена дръжка на електрическо устройство, чудя се кое число между 40 и 200 лв. да избера или да поиграя на рулетка и където спре. Какво ли ще има да каже тогава една определена възрастната дама с уши като хемароиди на син кит и писклив гласец? Сигурно, че бият Паниковски.
23
Така съм се натpяскaл че изобщо не знам за какво става дума...
24
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДАВНОСТА Е МИНАЛА И ЗА ДА ПОДНОВЯТ ТОВА ДЕЛО,ТРЯБВА ДА СМЕНЯТ ЦЯЛАТА КОНСТИТУЦИЯ.... ОСВЕН АКО СЕ ОТКРИЯТ НЕСЪОТВЕТСВИЯ НАРОЧНИ В ПРОВЕРКАТА ЗА ТЕХНОИНПЕКС.... НЕ СЪМ ЮРИСТ,НО ЗНАМ ОТ ВИДНИ ЮРИСТИ ЧЕ КОРНЕЛИЯ СЕ ИЗМЪКНАЛА.
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
КИРЕТО ДОБРЕВ СИ Е ИСТИНСКИ КРИМИ ГЕРОЙ. ПОЗНАТ Е КАТО МИЛИОНЕРА СОБСТВЕНИК НА СПА ХОТЕЛИ, ЕНЕРГИЙНИ ФИРМИ, ГОРИВА, ЧЕЙНДЖ БЮРА И МНОГО ДРУГИ ДАЛАВЕРНИ ФИРМИ. ХВАНАТ НА СРЪБСКАТА ГРАНИЦА С КУФАРИ ВАЛУТА. ЕДЪР КАПИТАЛИСТ, НО ЗАЛЪГВА БАЛЪЦИТЕ ,ЧЕ Е СОЦИАЛИСТ. КЪДЕ Е КПКОНПИ СЕ ПИТАТ МНОГО СОЦИАЛИСТИ ?
27
кучки само лаят
28
ИМА ПРЕСТЪПНОСТ,НЯМА ЛИ БСП,НЯМА ПРЕСТЪПНОСТ
29
Разлика между Курнела и Кирчо няма -еднакво нагли ,безочливи мислейки се за недосегаеми и недостижими с болни амбиций за величие ,типично за хора отървали раираните пижами.Пази боже на такиа власт да се даде.
30
И ти.
31
Цялата демократична общност е вперила поглед в Курнелия с надеждата да докара БСП(к) до 4,4% на парламентарни избори.
32
Не се напъвайте толкова ,че ще се насе..те ,господа от БСП ! Няма да стане работата със Сер-гея ,защото хората помнят как той изрита Първанов от Председателското място и се настани противозаконно! Последва раздора в Партията и оттеглянето на Първанов . ДОЛНА ТВАР !
33
отговор на коментар
"членската книжка" на ББ е точно толкова истина колкото беше и на С.Софиански но за дебилни дъртаци зомбирани през целия си жалък животец няма значение истината а само това което партията му каже...…..та за това само такива малоумници сте още в тази прогнила партийка
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Другари, тъй като длъжността "директор на водопад" вече е заета от безработната кандидат-кметица на София, другарката Мая Кюстендилска , предлагаме другарката на коня от с.Крушовица да заеме свободната длъжност "министър председател на язовир Студена" таман място където може да прояви своите управленски качества, пък и ще помогне на червения кмет, бивш зам.кмет по водата в Перник.
36
вас ви програмират. Самата телевизия излъчва вълни, които водят до пристрастяване. Така повечето хора имат нужда от дневната си доза, без която не могат. Познавате ли такива, които не могат да заспят, без да пуснат поне за час светещата си кутия? Това е хранене със самата честота, без чието набавяне настъпва тотален дискомфорт, объркване и неспособност да се свърши каквото и да е с адекватно поведение. Най-масовият психогенератор стои в почти всеки дом в ъгъла на стаята и излъчва!
37
на какво се дължи потребността на хората да гледат и консумират (не само храна – говоря за консумирането като ценностен модел) неща, които им вредят по ужасяващ начин и ги превръщат в животни!? Да имат отрицателно влияещи навици и модел на мислене? И защо тези хора, осъзнавайки тези факти не са способни да се променят? Защото са програмирани! И са толкова затънали в собственото си програмиране, че макар и със знанието в ръка, те не могат да преодолеят себе си. Това са децата на Матрицата, крайният продукт, излизащ от поточната фабрична лента. Тотален контрол и оскотяване
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Имате ли доверие на Иван Гешев? Вярвате ли, че ще поведе битка с корумпирани политици, олигарси и организирана престъпност?
Общо гласували: 1184
архив

В психиатричното отделение един от пациентите вървял по коридора и разхвърлял пепел. Срещнал го ординаторът и го попитал: - Какво правиш, приятелю? - Разхвърлям пепел срещу крокодили. - Но тук няма крокодили! - Е ми да - вече няма!

няма нови новини
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
сега
2678
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПИК TV: Сензационната книга "За фестивала в Кан с любов" с ВИП премиера в НДК (СНИМКИ)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Този пророк познал случването на нещо велико
x