Вход
София
Времето в София 14 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Баневи като на хотел в столичния арест – Евгения с по три визити на ден, надзирателите я глезят с ВИП обслужване

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Баневи като на хотел в столичния арест – Евгения с по три визити на ден, надзирателите я глезят с ВИП обслужване

на 19.04.2019
81744
18
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Баневи като на хотел в столичния арест – Евгения с по три визити на ден, надзирателите я глезят с ВИП обслужване
Автор: ПИК
19.04.2019
18
81744

Безобразията в столичния следствен арест продължават и олигарсите, прибрани вътре от прокуратурата се ползват с ВИП обслужване от надзирателите. С най-много привилегии се ползвали Евгения и Николай Баневи, заради които се нарушавали куп правила.

Затова алармират редови арестанти пред ПИК, потресени от грубото погазване на наредбите, което се позволявало само за богатите обитатели на килиите. Въпреки смяната на ръководството, което бе натрупало куп нарушения, както ПИК алармира в свое разследване, нищо не се променило.

С днешна дата Евгения и Николай Баневи продължавали да общуват свободно с външния свят. Жената на арестувания във Франция олигарх имала по две-три посещения ежедневно, макар, че по правилник такива са позволени веднъж седмично. Освен това и двамата всекидневно получавали храна от скъпи ресторанти в София, която често им била носена и лично от надзирателите.

„Имат тесни връзки с една от директорките и определени пазачи. Когато те ръководят смяната, Баневи си правят, каквото искат“, разкриват в арестантите. По думите им директорката Маргарита Дойчинова, която е наследила временно оскандаления началник на Областната служба „Изпълнение на наказанията“ – София Росен Милотинов, е негов човек и продължава практиките му. Припомняме, че по сигнал на арестанти, че той е превърнал ареста в бащиния и си гледа куче в кабинетите, както и че допуска нарушаване на правилника, срещу него имаше разследване и той напусна поста си.

Дойчинова обаче била назначена от него и била негова дясна ръка, затова и до днес нищо не се е променило. Срещу нейната дейност също имало куп сигнали и проверки, които обаче до момента не са осветлени от Министерство на правосъдието. След оставката на Цецка Цачева не е ясно колко време ще е необходимо на наследника й Данаил Кирилов да се запознае с тях и да предприеме действия. Междувременно проверка на ПИК показа, че тече и конкурс за мястото на Милотинов, но в него всички участници били също негови приближени.

„Докато тази групичка от хора командва ареста и си го ползва като бащиния, нищо няма да се провери. Богатите арестанти ще си имат телефони и ВИП обслужване по килиите, а сами може да предположите срещу какво го получават“, казват още в сигнала си арестантите, които ежедневно стават свидетели на нарушенията.

Припомняме, че съвсем наскоро ПИК разкри, че един от задържаните се обеси в килията си, но директорката Дойчинова така и не разкри кой отговаря за това, нито подаде оставка. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(18)
1
ШАРИ Фифти-Фифти на К-опелетата от ГДБОП и К-урвите от ДАНС и Няма Кой те Барне ! СИМБИОЗАТА Между К-УРВИТЕ от ДАНС и К-ОПЕЛЕТАТА от ГДБОП: К-УРВИТЕ от ДАНС Набелязват Жертвата,Събират Информация за Нея, Семейството,Приятелите и Бизнеса му,След Което Изпращат Данните на МУТРИТЕ от ГДБОП ! К-ОПЕЛЕТАТА от ГДБОП Извършват Изнудванията, Рекета,Отвличанията,Убийствата,Кражбата на Имоти,Фирми и Бизнес ! В МВР Само К-ОПЕЛДАК !В ДАНС Само К-УРВОЛЯК !ТРЕПИ,МАМИЦАТА ИМ ЕНИЧАРСКА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Адвокат Емил Георгиев: Мутрите-Рекетьори от ГДБОП Работят Частно Срещу Заплащане ! Една Качулка Струва 1000, Ако Искате Пет Качулки да Сплашат Бизнесмен Плащате 5000 лв. ! Давам ПЕТ Бона на Този Който ми Прати КАЧУЛКИ от ГДБОП да им Пръсна ЧЕРЕПИТЕ ! Пръсни му ЧЕРЕПА, Той не е ЧОВЕК, Той е МИЛИЦИОНЕР ! Избий му СЕМЕЙСТВОТО, Те не са ХОРА, Те са ДЕГЕНЕРАТИ ! В ЧЕРЕПА на Милиционер, Освен С-ПЕРМА и Л-АЙНА Друго Няма а Трябва да Има БРЕНЕКЕ ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
4
В сливенския ще я отворят със страп он като иванчева
5
Адв.Хаджигенов: П-ЕДЕРАСТИТЕ от ДАНС да ми Ядат Х-У-Я ! Няма да Доноснича за Клиентите с в ДАНС ! Време е да Има Публично Изнасилен и Заклан ПИДЕРАСТ от ДАНС и ще Има Първо в Пазарджик ! К-УРВАТА от ДАНС Първо я Е-БЕШ После Режеш ГРЪКЛЯНА, Като на Руски Окупатор в Кавказ ! К-ОПЕЛЕТО от ГДБОП Директно му Пръскаш ЧЕРЕПА, Като на Убиеца от СОБТ Емил Шарков ! За Семействата на К-урвите от ДАНС и К-опелетата от ГДБОП е Безмислено да Споменавам, то е Ясно: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
6
Обсъждането на дневен ред е, защо Цветан Цветанов - доказан простак и тъпанар е извън затвора и живее във ВИП жилище за 2 000 000 лева. Баневи, все пак, са в затвора и там за обслужването им са виновни назначените от престъпника Цветанов надзиратели.
7
.............МЕТООООООООООО АЛУУУ ИЛИЯНЦИИИИИ !...............
8
........................АТИЛКЕ КЛИТУРА ТИЕ КОТУ ТИКВА УТ ВААЗБУДА !.........
9
Баневаааа..,Банева ...каквото сам си надроби човек това ще сърба в близките 15 години в заНДАНЯ..и защо би ти ви та и ми ти ви та и дават трибуна да бълва гнусотии срещу длъжностни лица по законността ...защо ...помните ли бандита Перата , той пък го пуснаха преди време по ЕВРОКОМ - София , там бълвше идиотщини срещу Борисов и службите ..пуснаха го през 2016 по БИ ТИ ВИ .., при Жени Марчева ...как може този бандит Перата , познавал се с лекета от Бургас като рижите да го пускат по БИ ТИ ВИ и ЕВРОКОМ..това е ПОЗОР ..на Иванчева и набутаха микрофона БИ ТИ ВИ 30 минути да плюе по службите и длъжностните лица ..майка и на Иванчева в “СПЕЦИАЛНО “ В 120 МИНУТИ ПО БИ ТИ ВИ ...плюеха ПАК ...ей тва е позор за такива МЕДИИ.
10
11
Това там са комуяги,милиционери,с подкупността си объркват следствието!Ako можеш да звъниш и да ти идват ан свиждане,можеш да влкияеш и замиташ следите!!А Къде е новият министър на Правосъдието?!
12
Крадливи Комунисти, на още по крадливи Импексови БСПдирасти око не вадят, защото дедовците им едно време заедно са крали мандрите, а внуците им крадат сега!!
13
Защо, когато на втора инстанция осъдиха г-н Цветан Цветанов на 4 години затвор, не само че не го вкараха в затвора, но даже не го арестуваха и дори не му взеха пръстови отпечатъци, защото щели да му се накърнят човешките права?!? Защо презумпцията за невинност важи винаги за г-н Цветанов, а за г-жа Иванчева пък винаги важи обратната презумпция - за виновност??? ++ Г-н Цветан Цветанов: „Не се чувствам наказан, защото няма кой да ме накаже.“ ++ Бойко Борисов: „Как може да каже такова нещо, че няма кой да го накаже. Може да го накаже Господ, могат да го накажат хората, мога да го накажа и аз.“ ++ Г-н Бойко Борисов много ясно и много категорично не споменава сред тези, които могат да накажат г-н Цветанов, нито съда, нито прокуратурата, нито КПКОНПИ, защото шефовете им, като г-н Сотир Цацаров (член на БКП от казармата) и г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училищe от Симеоново), са лично назначени от ГЕРБ и ДПС и няма как да накажат, по какъвто е да е бил начин, както г-н Цветан Цветанов, така също и г-н Бойко Борисов, г-н Делян Пеевски и г-н Ахмед Доган.
14
НЕЗНАЕХ ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА ЧАСТНИ ХОТЕЛИ, ЗАЩОТО АКО НАРОДА ПЛАЩА ЗА ТЕЗИ ЕКСТРИ...... ЗА ЗАТВОР СА ДЛЪЖНОСТНИТЕ ЛИЦА, КОИТО ДОПУСКАТ ТОВА РАЗТОЧИТЕЛСТВО АМА ЗА НАША СМЕТКА И ВЪПРОСА Е ИМА ЛИ КОРУПЦИЯ
15
Б-я е на 111 място по свобода на словото, а дали е така.А.Бабикян:-Цветанов купува палата на Баневи по 600 лв кв.,Борисов,ти си виновен за смъртта край Своге.ГЕРБ и ОП ядоха и пиха в деня на Консти туцията(ами БСП,ДПС и Президента гладни ли стояха,А)Ало измамниците се отчитат на управляващите БОМБА-западни служби откриха 16 млрд откраднати от ГЕРБ.Заради ужасната корупция немските фирми напускат България.Как Ви звучат всички тези идиотии като цензура ли.
16
Ето те......Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
17
ИЛИ КАКВИТО ЩЕ ДА СА, ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ В КИТАЙ,СЕЩАТЕ СЕ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ С ТЯХ ДО СЕГА....НЕ Е КЪСНО ДА БЪДЕ ПОМОЛЕНО КИТАЙСКОТО ПОСОЛСТВО ЗА СЪДЕЙСТВИЕ.С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ГЛЕДАМ ЗАПИС ОТ НАКАЗАНИЕТО ИМ ТАМ.
18
Доживотна каторга за крадците комунисти баневи!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 14638
архив

8 март. В цветарския магазин младеж пита:
- Здравейте, имате ли рози "егати"?
- Има, колко искате?
- А, впрочем, защо им казват така?
- Не знам, казват, че момичетата изпадат във възторг от тях.
- Супер, колко струва една.
- 100 лева.
- Егати!

няма нови новини
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
сега
1221
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Пикантни разкрития за ВИП-разделите на годината - антидепресанти, секс и лесни пари разбили връзките на Божинов, Андреа и Софи Маринова - само в "Жълтите новини"
x
ЗА ДА НЯМА ХЪР-МЪР: Ето какво НЕ трябва да казвате на зодиите
x