Вход
София
Времето в София 16 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Сашо Диков е тайният журналист от медийната атака на олигарха Банев

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Сашо Диков е тайният журналист от медийната атака на олигарха Банев

на 07.01.2019
363464
63
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Сашо Диков е тайният журналист от медийната атака на олигарха Банев
Автор: ПИК
07.01.2019
63
363464

Сашо Диков е журналистът, с когото арестуваният олигарх Николай Банев е планирал да прави медийна кампания в своя защита. Това научи ПИК от отлично информирани източници в службите.

Според информаторите ни самият Диков не е знаел за плановете на олигарха, които Банев изразил по телефона пред трети лица, но още не се бил свързвал с журналиста. ПИК потърси водещия по телефона, но до момента не отговаря на обажданията. 

Припомняме, че по-рано днес зам.-главният прокурор Иван Гешев заяви, че само преди няколко дни в кутия от натурален сок е намерен телефон на Николай Банев. „Направена е експертиза – говорено е с руски граждани, обещавана му е защита от руски адвокати, както и медийна кампания в Русия в защита на неговото репресиране. Обсъждана е и медийна атака срещу прокуратурата, като се споменава името на конкретен известен български журналист, който да я започне. Но за нас е очаквано, защото засегнахме интереси за стотици милиони. И този отговор ще е медиен, политически - ще има всякакви атаки. Но ние правим това, което хората очакват - справедливост“, каза още той, без да уточнява името на въпросния журналист.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Напиши коментар »
(63)
1
не е знаел , но не се обажда.? невинен? не.
2
Дърт педерунгел.
3
Дико кукаата е дърта протестърско комунярска мастия на заплата при цеко сръбския - не случайно кани най големите отрепки - джендъра хаджигенов,тюфлека бабикян и некадърника минеков да плюят срещу Бойко,пред които са пълни плазмодии!
4
Дъщeря му петя е с прекалено високо самочувствие-обикаля света, фpъцкa се по чеpвени килими...нищo и пoловина:(
5
Този Диков е един гнусен нещастник. Много мазно и продажно същество. Сега е в червената телевизия Евроком заедно с гнусарката К*рв*лезич
6
.................ХИХИХИХИХИ......ДИКОФ ЗУРНАЛИЗ...ОН НЕ ЗНАИЕ........БАНЕФ КРИЕ ФОНИ У ЗОК...........ХИХИХИХИХИ !.....Е ЗАТУВА СТААТ ШЕС УБИСТВА У НОФ ИСКАР.................ХИХИХИХИХИ..... А БАЦО ВОДОЛАЗ !...............ХИХИХИХИХИ....ТЕЯ СА ЛУДИ БЕ ПРУКУРОРЦИ...............ХИХИХИХИХИ......АВЕ ПИКЕЗ КВО ПИЕТЕ БЕ !.................ХИХИХИХИХИ....
7
Нищо ново.
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
.................ДИКОФ И РАШИДКО ГИ ИЗПИКАЕ СЛАФКУФ НА САН СТЕФАН !..............ХИХИХИХИХИ.........ВОФКА ЗНАИЕ ЛИ ШЕИ БАЦО ГУ ПРААТ НА ШОПСКИ САЛАД !......МИ У ПИКЕЗ !..............ХИХИХИХИХИ....
10
abe tosi lainar uuuuuuu-aaaaaaa-uuuuu-ne poroumiavam--i taka natatuk niama li koi da mu isvadi protesite ot mrusnata usta ----sa6to go nari4ate jurnalist kato toi nikoga ne e bil takuv---smurdlio-skior4e nedugavo
11
ДиКът Диков, кога ли не е бил платен
12
диКOФA & ДИKЛОФенак ДИKлакдиКOФA & ДИKЛОФенак ДИKлак:|
13
САШО ДИКОВ, АНТОН ХИКЕМЯН,ВИКТОР НИКОЛАЕВ,ЛЮБА КУЛЕЗИЧ,БОЙКО ВАСИЛЕВ. ТОВА СА ЖУРНАЛИСТИТЕ КОЙТО ЩЕ НАПРАВЯТ БАНКЕТ АКО ГЕРБ СИ ОТИДАТ.
14
ЕДИН ПО ЕДИН ,?? ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ КАТО : САШО ДИКОВ , ХАКИМЯН , НИКОЛАЕВ И ПРИДРУЖИТЕЛКАТА МУ В НОВА ЩЕ БЪДАТ ОТКРИТИ , ЗА ТЯХНАТА ЦЕЛЕНАСОЧЕНОСТ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА И НАЙ ВЕЧЕ ЧЕ ТЕ НАУЧИХА ДЕЦА - ДЕЦА ДА БИЯТ И ЕТО И ПРЕЗИДЕНЧЕТО СЕ БИЕ.
15
Сашо Диков е мръсен дърт комунист. Агент на ДС и КГБ. Подмолен и продажен антибългарен.
16
Ах,защо ли не съм изненадана?????
17
НЯМАТ ЛИ СРАМ ТЕЗИ ПОСОЧЕНИ В МНЕНИЕТО 13 ЖУРНАЛИСТИ , ЧЕ ТЕ СЪС СВОЙТЕ ДЕЙСТВИЯ КАТО ЖУРНАЛИСТИ СИ ПРОДАВАТ СЪВЕСТТА И МОРАЛА ЗА ДА СИ ПОВИШАТ ДОХОДИТЕ , А В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАНАСЯТ СЪКРУШИТЕЛНИ УДАРИ НА БЪЛГАРИЯ В ОТРИЦАТЕЛНА ПОСОКА.
18
Сашето е поръчков. Той приема само евро,по изключение долари.Омърсен клюкар
19
САШО И БЕЗ ДА ГО КУПУВАТ МРАЗИ БОЙКО БОРИСОВ, А КАТО ЗАСТАНЕ ПРЕД КОРНЕЛИЯ И СЕ СМЕЕ И ПРИМИГВА СЯКЪШ СА НА ПЪРВА СРЕЩА.
20
Що не извадят на светло забогателите от масовата приватизация? Всички! Не е съсипан и ограбен само агрополихим! Ами старазагорския хим завод? Ами Враца? А Димитровградския дето остана само торове? Пишете, пишете! Искаме да знаем!
21
Забелязала съм, че юридическият изказ на Гешев е почти като на Мадлен Маринов. Има и по-компетентни випускници на Магнаурската школа. Добре, хубаво, намерили са телефон в кутия от натурален сок в килията на изруда Банев. Разнищили са разговора. Ама с какъв руснак е говорил Банев, кой е този руснак, с коя от политическите фракции в Русия и кои икономически интереси, с кои служби е свързан, Гешев нито знае нито има откъде да знае. Русия не е толкова монолитна колкото изглежда. Може да е някой пътуващ фокусник дето вади зайчета от цилиндър, може да е някой усурийски тигър. Обаче г-н собственика на Пик, Н. Йорданов – младши, веднага реши, че журналистът щял да бъде Сащо Диков. Добре, ами ако Сащо Диков напище едно писмо на официална бланка до г-н Йорданов – младши и го прикани да си купи пр-вативи с вкус на любимия си плод и въззелен от който най-малко ,че го боли, ще тръгне ли да се жалва г-н Йорданов – младши на г-н Сотир Цацаров, че г-н Диков го заплашвал с обида, състояща се в болка и срам?
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
този е слуга на Импексовата барсала.
24
„През 2009 г., след като взе властта и се договори с ДПС и Пеефски, Борисов закри Министерството на бедствията и авариите, където се бяха вихрили Пеефски и Емел Етем. Вместо да разследва далаверите в министерството, Борисов го разформирова, пръсна дейността по други три министерства, кражбите успешно бяха заметени, особено тези в Държавния резерв. И се пропусна една от последните възможности Пеефски да гледа небето на квадратчета. По него време той още си нямаше финансов министър, главен прокурор и лична квота във ВСС.“ – 02.12.2018 г., д-р Тони Филипов, „Из дневниците на един луд“ (https://www.reduta.bg/из-делниците-на-един-луд-26-30-ноември/)
25
А, видях го Гещев. По-добър му е изказът в интерес на истината, отколкото на Мадлен Маринов. Професионализмът не обсъждам. Уточнил си е човека. Само ,че аз гледах сутрещния блок по Първа програма, и като видях Гещев си мислех, че са притоплени манджи, а то – телефон в кутия от сок и лобисти, които му убещават Евразийска народна партия в България. Евразийска народна партия в България, нема такъв тa6aк. Усещате ли изобщо какъв тa6aк? Който мисли, че килиите не се подслушват, или, че телефонът е даден от "недоброжелателен служител" да си припомни процентното съотношение. Недоброжелателен служител, ама към Банев... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!!
26
Уточнявам, Евразийската народна партия в България от кого мислите, че ше откъсне гласове? Отговор а. от БСП отговор б. от "Патриотите" отговор в. от ГРОБ? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
27
Горкият Смъ€€рдялко, поредната поръчка изпълнява. И не си ли дава сметка, че един ден това царство ще свърши! И изниква въпроса, ще има ли ресто? Да, ще има. Очакваше се, че ще започне атака срещу Диков и Кулезич. Сигурно на онзи фашага Гешев го сърбят ръцете да арестува и измъчва Диков или Кулезич. Не знам колко чу е пипето на Гешев, но беззаконието му харесва и опиянява. И така до кога? Мисля, че ще дойде време Гешев ще изгние в някоя килия или тези които му заповядват, ще му видят сметката за да не разказва.
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
ТОВА, КОЕТО Е ИСТИНА И НЕ ВИ ОТЪРВА ГО ЦЕНЗУРИРАТЕ,. ОТ КАКВО ВИ Е СТРАХ... А УЖ СЕ СМЯТАТЕ ЗА САЙТ НА "ИСТИНАТА". ТОЛКАВА СТЕ ЖАЛКИ...……….
30
Сашо Диков , Люба Колезич , все мекерета , свързани с аферата КТБ , а преди с тв 7 и Бареков . За жалост "юношите" не четат и не се информират , всъщност това изисква "усилие" , защо да се напрягат милите ?
31
л кулезич не е ли братовчедка на н банев или нещо съм се объркала
32
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
33
Винаги съм казвал, че руската престъпност в България от десетилетия се е окупирала в България и докато не бъдат разкарани тези примитивни руски крадци и убийци престъпленията в държавата от саботажи, диверсии, кражби наркотици, проституция и всякакви оръжия няма да спрат. Всичките престъпления са от руски произход, но с подставени лица като тези Баневи, Абаджиеви т.н. Българската държава беше ограбена по най-примитивен начин от руски и български комунисти.
34
При това Банев обещавал Евразийска народна партия в България. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха!!!!!!
35
а бе вийй виййй сте идиоти, от къде измислихте тази простотия, или от ГЕРБ ви натискат кочетата какво да пишете, ох мъко мъкооооо
36
Моят шеф П_ърдялко и днес не е в кондиция: Банев щял да използва Диков, ама Диков не знаел... Такава тъпня и аз не бих могла да съчиня, дори и лично Бокича или Цецоу да ми я поръчат! Макар че... като се замисля... 'що пък да не мога? Ако плащат добре...
37
отговор на коментар
Ти за шефа не се бой! Като свърши това царство, ще се нагодим към новия цар. Това го умеем!
38
Сашко Диков да отива в телевизия БСП - Велизар Енчев е вече там - ще са си лика прилика а и лизането на президента ще продължи.
39
Много интересно, русофилският сайт внезапно промени ориентацията си на 180 градуса, очевидно това е последица от драматичната преориентацията на спонсорите му.в западна посока....
40
Много говори Сашо Диков. Изискващ, тичащ като луд из кулоарите на НС и искам да знае всичко. Нищо чудно, че повечето го подминават, че докато си изпелтечи въпросите, на човек ще му прилошее. Ако не му харесва нещо, има съд, кой е той, че всички трабва да са длъжни да му отговарят. Аз имам въпрос към Диков: 1. Как бившата му съпруга Аня Пенчев (която не може да приеме промяната във възрастта, външно се опитва, но ЕГН-то не се променя) получи жилище от Тодор Живков? 2. Да обясни за далаверата и как е фалиран ФК "Добруджа"? 3. Как си разпределиха 900 бона и кои лица? Еее, др. Сашо Диков, от комунистическо време се присламчваш на безплатната софра. Запознат си и за разпределянето под масата на държавната софра. И днес имаш наглостта да се изявяваш на целомъдрен журналист. Уважавам професията журналист, но да се опитвате да изземвате чужда професия е наглост. Знае се, че в BTV поддържате комунистите и как иначе, нали плащат. Цв. Ризова, Хекимян, Бойко Василев, Сашо Диков и др.не са силни журналисти. Въртят се като слънчогледа, откъдето изгрее слънцето. Но да сравнявате комунист със слънце е все едно да сравнявате лада с кадилак. Прозрачни сте, както по подбора на гостите ви, така и по начина на въпросите ви. Канят се по 2-ма гости от различни партии. Така всеки от тях има и съответен опонент. А не един от БКП/БСП, който да си изпее лъжливата песен, а вие мълчите като риби. Как бихте се квалифицирали? Смели журналисти или ...? Още по-лошо, никой не смее да повдигне истинската завесата за: 1. Приватизацията; 2. За милионерите от БКП в БСП, които и днес са във властта и отново ламтят за пари. 3. За фалита на Б-я; 4. Участието на Румен Гечев (финансов министър в Жан Виденовото правителство) в умишления фалит на 16 банки; 5. За ограбеният пенсионен фонд. Днес Румен Гечев обикаля студията и плюе по законно избраното правителство. Отново се готви за финансов министър, заедно с Нинова и сие, и Р. Радев и ново разграбване на държавата. Еее, скъпи журналисти, ето тези въпроси се очакват от вас. Сами преценете журналисти ли сте или нечии "подлоги", и по-точно "комунистически". С това двуличие ли си възпитаваме децата. Задавате въпроси, изисквате отговори... Как се гледате сутрин в огледалото? А вие как разпределяте парите с които ви плащат...? Съзнавате, че имаме прост фатмак президент, орост, алчен, който е национален предател. Защо Бойко Василев не посмя да му зададе въпроси за далаверите и заплатите на Деса във ВВС? За всички негови изцепки, уронващи авторите на на Б-я пред цял свят, за катастрофата на баща му, на гафовете на Деса със служебни автомобили на НСО и за рушветите на служителите от катарският шейх (дано не греша за титлата). Това ли е авторитетът на президентството и служителите на НСО? С тези си действия вие посрамвате не само институции, но и държавата. Радев се сърди като дете, на което са му взели играчката "грипен". А след това ББ да им оправя бакиите и да им бере срама. Ето защо Радев никога няма да достигне нивото на ББ, който е уважаван от ЕП. Единият работи за европейска Б-а, другият за руска Б-я. Пишете, плюете, това е нивото ви комунистическо. ББ е и ще остане най-успешният български премиер. УСПЕХ Г-Н ПРЕМИЕР. Усмиват ви тези, които си дават сметка, че не са постигнали нищо в живота си. И какво друго ви остава в безличност ви и жалък живот, клюкарството. За съжаление то не ви носи успех.
41
Мдаа сайтчето нещо промени посокота , Сорос наля и тук пари , сега всички разкривали истини за Боко станаха партийни врагове на новите комунисти ГЕРБ . Всеки ден измислят схеми как да обединят тези разккрили истини за Боко с личности от които всички се отвращават ! Милионите които Банев наля в ГЕРБ за 10 годишното си спокойствие днес не бива да се споменават , или сте партиен враг , току виж сте загубили партийната си книжка . Десет години власт са много за всяка партия , време е съд и смяна .
42
Какъвто олигарха, такъв и журналиста. Руски подлоги и боклуци.
43
Какъв журналист е Диков? Кога е завършил журналистика и къде? Човек с беден речник и поръчков. Който му плаща той е велик.
44
Докато водеше предаване и беше шеф на. Канал 3 в ефир му пееха зрителите Сашо Диков педерас, педерас и то за спортно предаване
45
Па това изненада ли е ? Йнчева може да му е конкуренция за тая цел !
46
Нещо 41 не е разбрал. Какъв Бойко, какъв Банев, какви ГЕРБ комунисти те гонят? Банев лично заяви пред медиите, че от самото начало е спонсорирал БКП/БСП (което не е тайна): всички разходи за Позитано 20: ток, вода, наеми, кампании и т.н., които си пазеха олигарсите. Олигарсите са известни и знакови фигури като мутрите. Делата са отдавна. Това, че не бяха обезпокоявани, ги подведе, че са на всички и всичко. Както видяхме, те сами започнаха да се издънват. Оказа се, че не били богопомазани. Просто им дойде времето на: Митьовци; Бенчовци; Абаджиеви" Ветковци; Иванчева и заместничката сами се нахендриха. От кого беше предложена за кметица на Младост, сами се сетете кой я предложи (комунистическата мафия). Всъщност, когато завесата се вдигна, прожекторите осветиха действащите комунистически актьори. Всички искахме светлина, прозрачност и когато започна да става реалност, пак не ни изнася. Всъщност, знаем ли какво искаме? Не искахме ли точно това? Ето, за тези действия трябва народната подкрепа. Съгласна съм, че е по-лесно да показваме простотията си, защото не се налага мисловна дейност. По-лесно е да си пишем цинизми и вулгарни цитати, да обиждаме. Би трябвало гласувалите за Радев да се гордеят. Толкова ум, че не си дават сметка кого възхваляват. Да знаеш чужди езици, не означава, че си умен. Просто на едни се отдава език, на друг математика и т.н. Но тук става въпрос за българския президент, който "работи" против европейска Б-я. Този човек е опасен за държавата. Импийчмънт докато е време, след това ще е късно. Както е казано "Винаги ценим добрите едва, когато ги загубим". Иска ми се да ги оценим сега, когато са сред нас, когато работят за Б-я!!!
47
Вярно ли е , че живеем в ТИКВЕНА демокрация ? При нея вожда сам си избира главния прокурор. Характеризира се и с липсата на мнение , различно от това на ПРЕДВОДИТЕЛЯ. Култивира се КУЛТ към ЛИЧНОСТТА , но демократичен и доброволно насилствен.
48
отговор на коментар
Така е и в същата тая червеникаква-телевизия дудне и проф.Ю.Вучков с изцъклените си очи... който не вярва дори и на кравешките си уши, но иначе е вежлив коч.
49
Син на Дико Куката,милиционер от Троян.Това го каза преди в ефир Люба Кулезич и плондерът подскочи..
50
Де да бяха всички като него а не пародия на журналистическа тъпотия и лизачество !!! Хайде юруш на минусите които в този сайт се слагат не с мозък а със задни части по най тъпанарски начин !!!
51
Сашо Диков,ме дразни с това запъване и пелтечене!Така говори,че дори да казва понякога истината-направо не го издържам и превключвам канала!
52
отговор на коментар
пропусна една от нова дето води събуди се в събота. не я бъркайте с тая от неделя тя е много секси .тая съботната е по социалистка и от корнелия.
53
Сашо Диков е КОМУНИСТ ...... Имаше едно предаване СИГНАЛНО ЖЪЛТО там доста добре го кастреше Албена Вулева ... Но нещата загрубяха и Диков пое НАГОРЕ .......
54
SEO спринт е уникално място! Тук можете лесно да спечелите истински пари. Той предлага няколко метода за печелене! Преглеждайте сайтове, четете имейли от рекламодатели, извършвайте прости и интересни тестове и задачи срещу заплащане.За регистрация тук http://www.seosprint.net/?ref=12211754
55
Алчна, тъпа руска безродна ПОДЛОГА !!!" Махлянското журналис`че от спорта!
56
Диков колко телевизии обходи и накрая се настани в Евроком,но и там хората не те желаят,крайно време е да се пенсионираш и да си направиш една равносметка (аджабък)това е твоя дума която я употребяваш честои да не ходиш по колоарите да взимаш интервюта като някой журналист(но ти не си такъв,защото нямаш тапия за такъв)и си гледай живота .
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
На Баневи да им вземат всичко. Да стоят дълго заключени. Ще се погрижа да имат златна тоалетна....наглеци
59
отговор на коментар
Фак ю!
60
Не, не е Диков , а редакционния колектив на в-к Монитор! Те са получили заповед от тяхния надзирател, пардон -издател, да организират комплот срещу ББ чрез Банев и съдружие, при условие, че Банев плати сметката , тъй като ДПС нямат пари за харчене вмомента.
61
САШОО БОЙ ПО СУ ДЖУЦИТЕЕ ЯКОО ЖИЛЕТКИТЕ ЩЕ ГИ ОПРАВЯТ СЛЕД МЕСЕЦ ТИ СТОЙ НАСТРАНА
62
отговор на коментар
Ех Адолф...ина,
63
ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13749
архив

Две бабки пият кафенце на припек. Едната казва на другата:
- Мила, знам, че се познаваме от 100 години, ама съм стара вече и забравям. Ще ми кажеш ли как ти беше името?
Другата бабка продължила бавно да си бърка кафето, свела поглед, и след 5 минути отговаря:
- Спешно ли ти е?

няма нови новини
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
сега
2219
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Спецпрокуратурата с разкрития за корупционните далавери на червения кмет на Костенец - предлагали пари на общинари срещу гласуване за определени фирми (ОБНОВЕНА)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Имал ли е Христос братя - отговорът ще ви изненада...
x