Вход
София
Времето в София 3 o C

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Щерката на Мая Манолова милионерка в имоти. Ралица с две жилища в София и ранчо от 5 декара в квартала на богатите. Купува имение по същото време, когато взима лукс офис (ДОКУМЕНТИ)

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Щерката на Мая Манолова милионерка в имоти. Ралица с две жилища в София и ранчо от 5 декара в квартала на богатите. Купува имение по същото време, когато взима лукс офис (ДОКУМЕНТИ)

на 04.10.2019
142539
51
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Щерката на Мая Манолова милионерка в имоти. Ралица с две жилища в София и ранчо от 5 декара в квартала на богатите. Купува имение по същото време, когато взима лукс офис (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
04.10.2019
51
142539

Милионерка в имоти е 33-годишната дъщеря на омбудсмана Мая Манолова - Ралица. Щерката на оскандалената бивша депутатка и съратничка на дупнишките мафиоти братя Галеви е натрупала солидно за възрастта си състояние с две жилища в София, в центъра на Кюстендил и в една от най-модерните вилни зони край града на черешите - село Лозно, показва справка на ПИК. 

Имотите на щерката на Манолова по пазарни цени днес струват минимум 561 000 евро или 1 065 900 лева., което я прави милионерка, макар през живота си да е работила само като държавен чиновник. 

Преди месец ПИК разкри, че само на 21 години тогавашната студентка Ралица се е сдобила с луксозен имот в топцентъра на София - 100 кв. офис на ул. "Алабин" 56, за които е платила 100 000 евро. Декларираната сума по сделката е двойно по-ниска от реалната пазара през 2007 г. Но пък е достатъчно солидна, за да е чудно откъде на тази възраст е имала толкова пари, тъй като ипотека не е ползвана. 

Пред камерата на ПИК TV самата Манолова не можа да обясни странното укриване на реалната пазарна цена, но бягайки от водещата Ива Николова каза, че няма от какво да се притеснява. Сумата от 100 хил. евро била изтеглена от нея като кредит от банка, за да си купи кантора в София и я писала на името на щерка й, защото се развеждала по това време. 

Дори да бъдат приети скалъпените й обяснения обаче, е много чудно откъде ще обясни произхода на една още поне толкова голяма сума, с която през същата 2007 г. същата 21-годишна студентка Ралица плаща за цели 5 декара имот край Кюстендил. Става дума за популярната и обитавана от местни баровци и куп чужденци вилна зона на село Лозно, което е на няма и 5 км. от града на черешите. В момента там кв. м извън регулация върви около 42 евро.  

Ралица Манолова се сдобива с огромен парцел в местността "Механите" в Лозно почти по същото време, когато купува и луксозния офис на "Алабин" 56. По днешни цени въпросните 5 декара струват 200 000 евро, дори да са извън регулация. Ако пък такава има, цената скача двойно. Преди 10 години сумата също е била доста солидна и дори да е наполовина, пак става дума за поне 200 000 лева, чиито произход Манолова и щерка й отново трябва да обяснят. 

Бившата омбудсманка има теглен един кредит от 200 000 лв., но той не стига за два имота с обща стойност от поне 400 000 лв. Щерка й Ралица пък по това време е на 21 години и е студентка без никакви доходи, така че за заеми от банки и дума не може да става. 

И това обаче съвсем не изчерпва имотното състояние на дъщерята на Мая Манолова. Ралица, която както ПИК разкри, е назначена на сладка държавна работа като главен експерт в социалното министерство за около 2 бона заплата, се е сдобила преди две години и с апартамент в София. Двамата с мъжа й купуват през 2017 г. апартамент от 119 кв. с идеални части и гараж от 10 кв. м в престижния новостроящ се квартал "Манастирски ливади". По това време, както и сега, цените там се движат около 1000 евро на квадрат, така че стойността на жилището им е поне 240 хил. лв., които те с днешна дата изплащат с ипотека.

Освен всичко това 33-годишната Ралица притежава и апартамент в центъра на Кюстендил, който е просто детайл в имотната й корона. Жилището от 120 кв. м. струва към момента около 80 хил. лв. 

Простата сметка показва, че общото имотно състояние на дъщерята на Мая Манолова я превръща в млада милионерка, което в нейния случай е повече от подозрително. С трудов стаж от няколко години на чиновническа служба трудно може да обясни произхода на такова крупно състояние през антикорупционната комисия КПКОНПИ и прокуратурата, които трябва да установят всички подробности около странното имотно обогатяване на държавен служител. Още повече и в контекста на претенциите на Мая Манолова за човек от народа. Самата тя отделно също има голям апартамент в София, а във вилната зона на столичните баровци в Рударци дели палат с цял декар двор с мъжа си Ангел Найденов, който ПИК показа с ексклузивно видео от дрон. 

Сподели:
Напиши коментар »
(51)
1
Кара стар Мерцел от 68 г /с радио Blaupunkt/ има спестени 27000 лева и дори няма къщо в Барселона
2
Абе вие новинари ли сте или счетоводители да ви уважат плевенските м...А..на фи
3
Лили Иванова: Това важи ли и за втория човек в ГЕРБ - с луксозен апартамент вместо мизерник.Или само за Мая се отнася.Айде сега същата процедура да се приложи - кой как си печели парите - колко получава и колко харчи.Къде сте бе журналисти дето виехте като карпатски вълци за Цветанов?
4
Това е типично за комунистическите крадци Децата им са мулти милионери още преди да се родят. Защо си затварят очите ,ПРОКУРАТУРАТА ,ДАНС И НАП.А ЧЕСТНА КАЛУДКА !ПОЗОР ЗА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ!!!!!!
5
ПОД ДЮШЕКА НА ГАЛЕВА Е ПЪЛНО С НАРОДНА ПАРА 5-6 МИЛИОНЧЕТА ЗА ЧЕРНИ ДНИ !
6
УБЕДИХ СЕ ЧЕ ИМА МНОГО ГЛУПАВИ ИНДИВИДИ , КАТО ТАЗИ ЛИЛИ ИВАНОВА И ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ И ЩЕ БЪДЕ ИЗОЛИРАНА ОТ НАПРЕДНАЛИТЕ СТРАНИ В ЕВРОПА.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
А на Вас колко КОПЕЙКИ ви дадоха за тези тъпи питания.....????
9
в Ямбол лумпени от БСП вечер чупят нови неща напревени от ГЕРБ , чупят площатки вратичките ги няма по детските площатки , чупят нови спирки , кошчета , осветление , шадравани в Графа , статуя в градитата , нови плочки по новия мост към градината ...изобщо искат да създадът ГРОЗОТИЯ в Ямбол , за да ХУЛЯТ КМЕТА ОТ ГЕРБ !А майките и бащите по детските площатки говорят И то пред децата си ЧЕ площатките не са хубави и са скъпи и после децата изобщо НЕ ги пазят ,а даже участват в погрома ИМ ..а бащите от БСП чоплят слънчоглед в площатките за игра и така децата още повече НЕ ги пазят , защото самите родители им дават ЛОШ ПРИМЕР !
10
куха кратуна Lili Ivanova , само такива боклуця и олигофрени могат да гласуват за Костинбродския парцал но сте много малко за радост на интелигентните софиянци!
11
Абсолютно всички шумкари и копелетата им са уредени за 200 год. напред а кухия им чугунен матрял е уреден за 200 год наапред отзад!
12
НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТ ТАКИВА ЛИЧНОСТИ , КАТО МАЯ ГАЛЕВА ДА СЕ ЯВЯВА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ С ОГРАБЕНИ ОТ НАРОДА ПАРИ КОИТО СА МАТЕРИАЛИЗИРАНИ ЧРЕЗ НЕЙНАТА ДЪЩЕРЯ. СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИТЕ.
13
Деманстрацията на лукс и преяждане на гърбът на народа е новият модел на манолова
14
Ето това представлявате кретените и идиотите в БГ -то от преди 75 год. до сега сте се умножили 10-орно за голямо съжаление на нормалните хора на които съсипвахте животите толкова много години,но свърши се никога повече болшевишки чакал няма да види власт колкото и много да сте дебилите като теб червена мършо!
15
Абе HACPAHИ ГЪ30ВЕ, я ми посочете поне един виден политик, от която и партия да е, който да няма купища милиони.Нали всички влизат в политиката, за да крадат, бе EБAHИ.
16
За Майчето и семейството и, за нейния личен живот излизат какви ли не неприятни неща, а за семейството на Йорданка Фандъкова и за нея абсолютно нищо през тези 10 г.. Всички знаем, че ако имаше такива, те отдавна щяха да са извадени от медиите. Всеки разумен човек да си направи извода кой какъв морал притежава от тях двете и да реши за себе си какъв човек иска за кмет.
17
баща и не е ли митничар или е пенсионер вече
18
......ТРЯБВА да БЪДАТ ИЗРИТАНИ от ВЛАСТТА.....СЕГА.
19
Я съм те е-бал в г-зо тебе м-иризлив бсп-едарастки дебил, Манафф ли си п-едераст ли си все ми едно ще го л-апаш както ч-лена на уродливата ти майка!
20
Грозничка ми се види бре, парите и немой да са от клатене, от крадене ще са.
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Подай ми втория пълнител.
23
Не сме получавали сигнал от някоя чужда служба по случая.
24
отговор на коментар
Хей червени кърлежи,когато става дума за червените крадливи идиоти,започвате газ да пикаете, Да ,те са крадливи милионери,запомнете го. А ти си червен голтак,готов на всичко да ги защитиш Въпреки това ще си останеш червен голтак
25
отговор на коментар
до фарс червенушко,дано си останеш беден щом вярвяш на комунетата. А те ще са си богати
26
Няма и да има прокуорска порверка за произход на доходите? Така пишете само както бабите пред блока клюкарстват.
27
Софиянци, какво може да очакваме Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените олигарси и бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Баневи, Ванко -1 и още легион крадливи БСПеерасти, готови да заграбят милиардите на София . Софиянци пак искат да ви цакат, с дърти корвети нов бардак да правят. Но ще допуснем ли да сменим, работен кон, за червена проскубана, кудкудякаща кокошка, не вярвам... ..................................................................................................................................... Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка такава, ако не се кани със БСПдирастията да краде. Да не би и братя Галеви да са и навирали нещо с крак, и да са я снимали, че да я изнудват сега...
28
Ако се разрови ПИК за далаверите на червените кметовете бабите дето ги крепят ще получат инфаркт, щото да превърнали малките общини във феодални владения без никаква перспектива
29
Задавам въпрос просто от любопитство- как се постига висок жизнен стандарт в страна където пенсионното осигуряване ,здравеопазване публични услуги и конкурентна среда са в колапс .
30
Моля от ДРИС, не плачети и не вийти, Мая ще бъде кмет колкото да плюете тук! Ако всичко е точно и не се е крадяло от Шсйкаджиите на Юрданка в СО, няма основание да се изливат толкова помии тук. Но е крадено жестоко, разпределяно между шугави герберасти, като най-тлъстия пай се дава на Батко Буби да ги пази. Ето защо пази сополивата кметичка толкова, отчитала сеце редовно. Но идва Видов ден и Мая като стане кмет ще покаже кой е гепил най-много. А това са милиони!!!
32
Бившият и мъж го направиха митничар, за да узакони някои нейни похождения!!!!!
33
Триете ли, триете ли, ПИК? И вас ще ви изтрият след изборите
34
№6 и№10 казвате истината,но дали тези с дебелите тикви като Л.Иванова дали ще чуят и размислят или и те са долни като Манолова,Нинова и всички от БСП!
35
отговор на коментар
И какво като триете...............
36
Клю, клю......деа вашта мама долна
37
Баба Ива с големите уши и благородни дълбоки бръчки става за порноактриса! Ще е фантастична гледка!
38
Heдялко ще продължи да митингува в подкрепа на Иван Гешев защото като наблюдаващ прокурор по делото за КТБ Гешев не забелязва няколко милиона евро постъпили по сметките на Heдялко Heдялков Йopдaнoв от офшорните фирми на Цветан Василев. Преводите са правени през есента на 2009 г. Според документите Heдялков е получил първо 4 249 000 евро от американската офшорка „Ингpeй Xoлдингc”, която е собственост на Цветан Василев, чрез подставени лица.. Основанието за превода е продажба на някакви дялове. След това издателят на сайта ПИК е върнал 2,5 млн. евро на каса, а част от тези пари са отишли по сметките на друга офшорка „Гpeй Блok” LTD. През лятото на 2015 година Heдялков е заподозрян за пране на пари и за съучастник на Цветан Василев. Разпитан е от следовател. При разпита Heдялков твърди , че не познава и не е виждал Цветан Василев. Признава , че преди фалита на банката има три сметки на негово име. Първия депозит – 1 750 000 евро. Вторият депозит – 1 898 750 евро и третият депозит – 3 596 457 евро, които са открити след 2009 г. Договорени са лихви от 8.5 % до 9.5 %, но не си спомня точно с кой ги е договорил. Тези пари според разпитвания са изтеглени дни преди фалита на банката. По сметките на Heдялков остават 800 000 лева. Фонда за гарантиране на влоговете му изплаща 200 000 лева, а останалите 600 000 лева вложителят Heдялко загубва. Най долу в протокола за разпита четем: „ Протоколът прочетох лично и удостоверявам с подписа си, че показанията ми са записани правилно”. Подпис. Иван Гешев „пропуска” да забележи тези пари – общо 7 245 207 евро ( 14, 5 млн.лв) и днес Heдялков е готов да прави митинги в негова защита ден и нощ. Защото ако за главен прокурор бъде избран друг свършено e със съдружника на Цветан Василев. От друга страна, на мястото на Heдялко и аз бих постъпил така. Дори сам , налапал вувузела нон стоп ще възхвалявам Гешев пред стълбищата на Съдебната палата.
39
ще тънете в мизерия нещастници защото сте сляпи!!!
40
Babata na dashteriata na Maia Manolova e vazkrasnala i si e zakupila luksozen apartament za drugia sviat v parcel nr 1016 aleia centralna v Sofiiskia grobishten park. Za poveche podrobnosti DSM na Sveti Petar!! Jelaem vi uspeshno svarzvane !!
41
А нима щерката на ББ и щерките на Цв Цв не са МИЛИОНЕРКИ ? Правили ли сте справки на тяхно име ? Дали ПИК има смелостта да ги провери ? То естествено , че особено за вожда важи това , че иска да запази ореола си чист и неопетнен и затова добре се прикрива и чак след време ще излезе всичко наяве. Той е прост , ама хитър !
42
Ми, пу пу пу, не дай си Боже!, стане кмет колко ли ще гепи тая кюстендилска слива.. Щом зарязва 10 бона заплата само за да лае... За да стане кмет с хиляди отговорности.... Яко гепене ще е... Пу пу не дай си Боже!
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Това с парите лесно се оборва.... Защо не смеете да направите статия за образованието на Мая Манолова? Та е само с гимназиално образование! Пратена е от ОК на ДКМС на школа в Масква за 18 месеца! Това не е ВУЗ, независимо че е кръстено Висща комсомолска школа или сега Институт маладьожи! За тези месеци не се взима висше образование! Тук прави фалшива легализация и от УНСС взима удостоверение за 4 семестлриален курс по право и икономика! Това е следдипломна квалификация, но... преди това трябва да имаш 8 семестъра ВУЗ!!!! Тези удостоверения са фалшиви както следдипломната квалификация на Лучано!!! Помните ли скандала? Достатъчно е да публикувате как една гимназистка лъже държава и общество, дори омбудсман беше! Стиска ли ви, или не ви разрешават? А?
45
Тая селска кранта, сестра Галева НЕЗАБАВНО да покаже ФАЛШИВАТА си диплома и Прокуратурата НЕЗАБАВНО да я опандизи !!! Да възстановява неправомерно ИЗПЛЮСКАНИТЕ заплати, заемайки против ЗАКОНА длъжности, изискващи юридическо образование! Милионерската и дъщеря също ДА ОТГОВАРЯ пред закона, как на 21 години като студентка се е сдобила с имоти за МИЛИОНИ??? КРАДЦИ, ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ и все са комунисти...ПФУууууууууууууууууу...
46
Пределно ясно е, че мая снайпиристката няма диплома не само юридическа от висш институт, , но е много съмнително дали има диплома за завършено средно образование. Като се има предвид шавливостта й , може и да не е изкласила . Ако имаше - щеше да я вее като червено знаме със сърп и чук. Няма, няма , затова пък има много лъжи и манипулации. Напълно нормално поведение на комунист от няколко кюстендилски поколения. Закърмена е с лъжи, измами, злоба. Да я изпратим с музика в Кюстендил да събира гнили сливи.
47
Същата грозна, крадлива и нахална уруспия като майка си миризливата Кюстендилска слива, която обслужвала братя галеви орално и анално. Искаме да видиме дипломите на Мая картечарката. Или единствената която може да покаже е от академията на братя галеви
48
Лишеш ли вонящите шунди на курни крадливата крушарска циганка и мая общата, миризливата Кюстендилска слива докато мръсните им сурат са задръстени от налапани чепове.
49
ТИЯ КОМУНИСТИ ДАНО ДЕЦАТА ИМ ДА ИЗМРАТ, ДАНО И ДА УСЕТЯТ КАК НАС НИ ИЗБИВАХА И КРАДЯХА 75 Г. НИКОГА МИР ДА НЯМА НА ПРАХА ИМ,МОЛЯ ТЕ БОЖЕ ОТМЪСТИ ИМ ,МРЪСНИ СКОТОВЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ.
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
“чичковците“ от ПИК. Ни можи тъй набързу да разкривате “дълбоките“ комунистически лупинги на Лая Костинбродска,дету е саму на идна ръка разстояние от заветния стол,дету шъ я докосни кат национална лотария и шъ и упраи финансите дотук и за три поколения правнуци напред!!Как с едно мятване на ръката разкрихте дълбоките замисли на червената артистка!! Е тъй кат я погледнеш,направо да я съжалиш?! Потничета от 1 лев тип орешарски от ровиту.евтини панталончета,обувчици,,смахната,спихната физиономия на пъпчасала откачалка?! А бе направо да я съжалиш тая оскубана “улична котка“?!Пък то ша излези цял бенгалски тигър милионер!!И как червени,зелени,лилави и всякакви ръчички му протягат мръвките на тоа звер,като и хабер си нямат,че ще им откъсне ръцете,а после ще ги намъкне и тях самите??!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6864
архив

Подслушвам младеж и девойка от Варна,`чакащи интервю за работа в нашата фирма.
Младежът: 
- Как съ казваш? 
Девойката: 
- Мии, няма'а ти кажа. 
Младежът: 
- Шъ пузная, ама ми пудскажи с коя буква ти почва имито? 
Девойката:
- Мии, с "И".
Младежът: 
- Имилия?
Девойката: 
- Не, Илена!

няма нови новини
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
сега
2968
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Любовникът на Дарина Павлова лъсна в сайт за възрастни - секс сцените с красавеца Джулио Берути забранени в Русия
x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена: Ново начало за Раците, без прекалени емоции за Лъвовете на работното място
x