РАЗМАЗВАЩ АНАЛИЗ В ПИК: Комунизмът идва с Камала Харис

Акценти

РАЗМАЗВАЩ АНАЛИЗ В ПИК: Комунизмът идва с Камала Харис

428829
на 23.07.2024
РАЗМАЗВАЩ АНАЛИЗ В ПИК: Комунизмът идва с Камала Харис

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Всички тръбят днес за голямата новина - Джо Байдън се отказал от надпреварата за президент, а не казват какво идва след това. Идва Камала Харис, най-вероятно, а с това и крайно-лявата политика на Демократическата партия на САЩ, разбирай комунизъм. Колкото и да не ни се вярва, че може да стане по-лошо от времето на Байдън - може. Байдън все пак управляваше в център-ляво, а апетитите на кукловодите сега са да се върви още по-вляво, да бъде сложена за президент първата жена, първата цветнокожа жена, отколешна мечта на глобалистите. А като характер и капацитет Харис е много по-лява, много по-неадекватна и много по-глупава от Байдън. Колкото и да не е за вярване.

препоръчано

Прякорът й е "Квачката", защото когато говори, полукудкудяка, хилейки се истерично, може би защото не знае какво да каже. И ако смятате, че по-лошо от Байдън не може да се говори, грешите. След всяка реч за Харис казват, че е произнесла поредната "уърд селад", буквално салата, мишмаш от думи, тоест отново си е плела езика. Тя въобще не знае какво говори и къде се намира, нито пък за какво отговаря. В сравнение с нея Байдън ще ви се стори като изкусен оратор, а Кирил Петков като майстор на словото. Политиките й също са по-радикални от тези на Байдън - и по отношение на Зелената сделка, и по отношение на миграцията, и по отношение на културната политика. С една дума - идва комунизмът.

Разбира се, ние не знаем кой ще е кандидатът на демократите за президент, а и те самите не знаят, освен ако кукловодите зад сцена вече не са определили. Но който и да е, Байдън беше най-десният от тях, най-близо до центъра, останалите са пълна скръб, като изключим Хилари Клинтън, която неколкократно вече обявява, че няма да е кандидат за президент. Както и Мишел Обама. Разбира се, всичко е предпоследно и нещата се менят. А сред останалите имена, потенциални кандидати за президент от Демократическата партия, всички са подчертани комунисти. Гавин Нюсъм, губернаторът на Калифорния, е най-представителен и почти пълно копие на Байдън, както и голям почитател на Си Дзин Пин.

Само последният факт е достатъчен да си формирате мнението, аз специално не обичам диктаторите. А само какво стори в Калифорния, някогашния рай. Минималната заплата в Калифорния е 15 долара, и за най-неквалифицираните длъжности, и се наблюдава уравниловка между квалифицираните и неквалифицираните. Инфлацията в резултат на недалновидната политика е двойно по-голяма от средната за САЩ. Улиците на Сан Франциско са окупирани от клошари. Редовно се разбиват магазини, за да се крадат стоки, а всяка кражба на стойност под 1000 долара според законите на Калифорния, въведени от Нюсъм, НЕ е престъпление. Хората са се видяли в чудо и редовно си обшиват магазините с дъски. Прокуратура и съд в Калифорния почти няма, основните прокурори са на Сорос, а те пускат на свобода 90 процента от престъпниците. Комунизъм.

Сред останалите кандидати, разбира се, ако не ни изненадат пак кукловодите, са губернаторът на Пенсилвания, Джош Шапиро, чийто избор с машини дори се оспорваше като нелегитимен и който е по-ляв от Байдън, дебелака, губернатор на Илинойс, Прицкер, като за сведение под неговото вещо ръководство всяка седмица в Чикаго се прострелват стотици хора от върлуващите банди, както и фамозната сталинистка Гретхен Уитмер, настоящата губернаторка на щата Мичиган. Уитмер е възпитаничка на Сорос и сляпо прилага неговите методи - праща консервативните хора в затвора по скалъпени обвинения, уж били планирали да я отвличат през 2020 г., заплашва със съдебни процеси всеки, който оспорва мнението й, корупцията в администрацията й е на невиждано ниво. Мичиган при управлението на Уитмер много прилича на ранния Съветски съюз, а да не забравяме, че в редица секции в Детройт, Мичиган, на президентските избори през 2020 г. бе регистрирана избирателна актовност от над 120 процента - абсолютен рекорд. И разбира се, тези секции гласуваха 99 процента за Байдън.

От друга страна Тръмп само може да спечели от номинацията на Харис за президент, защото е по-радикална, по-лява и центристите ще се насочат към него. Но разбира се, тук броим машините... Изборът на Ванс за вицепрезидент очевидно има за цел да привлече колебаещите се от тъй наречения Пояс на ръждата, щатите Пенсилвания, Охайо, Мичиган, Уисконсин, тъй като Ванс е родом от Охайо, а с обявяването му за вицепрезидент и широката реклама от страна на Ню Йорк Таймс, Уошингтън Поуст, ЮЕсЕй Тудей, СиЕнЕн, ЕнБиСи и останалите медийни гиганти, книгата му се изкачи до номер 1 на Амазон, продавайки по 5-10 хиляди екземпляра дневно, не е зле. Ванс обещава връщане на индустриалното производство от Китай в Америка и това очевидно привлича много хора, загубили работата си през последните десетилетия. Да не забравяме, че фабриките на Форд в Детройт, Мичиган, до голяма степен печелят Втората световна война, а сега подобни фабрики са развалини, оттук и името Пояс на ръждата.

Аз лично бях привърженик на смесена двойка на републиканците от типа Тръмп-Кари Лейк или Тръмп-Кристи Ноем, губернаторката на Южна Дакота, но очевидно Тръмп се страхува от конкуренция, понеже и двете, особено Ноем, са по-остри и от Тръмп. Както и да е, да се надяваме, че Ванс няма да подведе. 

У нас, между другото, ситуацията не е много по-различна, центърът изчезва, а на негово място се появяват всякакви крайни идеологии - ще изкарват България от ЕС и НАТО, ще увеличават двойно заплати и пенсии (само не казват КОЙ ще плати), а сега "Величие" ще изкореняват цялата система, това добре, но не знаят с какво ще я заменят. Тоест само крайности ни се предлагат и то все от ляво. Да не си въобразявате, че появата на "Величие" е случайна? Те хващат точно този момент, когато целта е да се инсталира крайно ляво управление, чиито последователи са.

А баталиите в ДПС да не ги смятате за случайни? И там борбата е ляво-дясно. Колкото и да не можем да приемем Пеевски за десен, някак си е абсурдно, алтернативата е крайно ляв контрол от страна на групата на Доган и Чакъров. Да не забравяме, че Ахмед Доган бе човекът, спрял устрема на България към цивилизования свят със свалянето на правителството на Филип Димитров през 1992 г. Тогава лично заради Ахмед Доган загубихме близо десетилетие. А Чакъров е министър от кабинета на Станишев и както се оказва, крупен енергиен олигарх. Тези хора живеят на гърба на народа. Тези хора, в частност Доган и Чакъров, нямат нищо против да направят правителство с ПП-ДБ, ИТН и БСП, заявиха го. Но имат против правителство с ГЕРБ. Разделителните линии са ясни, Доган и Чакъров целят да върнат Станишев и 90-те години на власт. Така че много внимавайте за кого гласувате на следващите избори, и дано има силна избирателна активност този път, понеже иначе ни чака управление от 90-те. 

Да питам и политиците ни, забелязахте ли какво се случва пред очите ни в Боливия, Кения и Бангладеш? В Боливия направиха преврат и танк разби портата на президентския дворец. В Кения в резултат на масовите протести срещу лявото нелегитимно управление на Уилиям Руто загинаха десетки хора, а стотици бяха ранени. Протестите продължават, на фона на повишаващи се данъци, незаконни арести и извънсъдебни отвличания и убийства от репресивния апарат. А в Бангладеш само за няколко дни загинаха стотици хора, а хиляди бяха ранени, и там незаконни арести и отвличания. Поводът е налагането на над 50 процента резервирани държавни длъжности за представители на социалистическата партия, представени като освободители. Разбирай привилегии за активни борци, ятаци и подобни при нашия социализъм, който младите не помнят. Това е на практика комунизъм, едно към едно комунизъм, също както налагането на изкуствени квоти за малцинства, небинарни и подобни в западните либерални общества. Комунизъм в действие. Това е голямата заплаха в момента.

Та защо споменавам това, какво е общото? Ами общото е, че в тези страни, Боливия, Кения и Бангладеш, се гласува с машини, подменящи вота на избирателя. В Боливия и Кения с машини на Смартматик, която краде изборите и у нас и ни вкарва в безизходица, а в Бангладеш с китайски машини. През 2018 купили 150 хиляди машини, от които 100 хиляди вече се развалили. Позната работа. А и там големи скандали, опозиционната националистическа партия с обвинения за фалшификации на изборите. Та отново да призова нашите нищо невиждащи и нечуващи управници и политици - премахнете машините, преди да е станало късно, иначе Кения и Бангладеш може да ви се сторят като рай. Рано или късно народният гняв избива. Та нека ГЕРБ, ДПС и БСП се обединят и изцяло премахнат машинното гласуване, заради което в момента се намираме в пълна безизходица. И трите партии ще имат полза от това. 

И не, не ни трябват никакви драстични промени в Избирателния кодекс, просто върнете хартиените бюлетини и нещата ще си дойдат на място от само себе си, като изчезнат фалшификациите и потискането на избирателната активност заради многото машинни гафове и недоверието на хората. И не, не ни трябва мажоритарно гласуване, нито в един, нито в два тура. Видяхте какво стана 2009 г., когато ГЕРБ спечели всички мажоритарни райони, имаше изкривяване на вота, в началото на 90-те може да сме гласували мажоритарно, но тогава имаше само две основни партии, БСП и СДС, мажоритарното гласуване е идеално за двупартийни системи, като в Америка или Великобритания в по-малка степен, но не пасва добре в системи с много партии като нашата. Видяхте какво става и във Франция, Националния фронт на Льо Пен печели 35 процента от гласовете на французите, с МНОГО над вторите от левия им Народен фронт, но тъй като на втори тур всички се обединяват срешу първия, формално останаха трети. Разбира се, това е атенттат срешу демокрацията, незачитане вота на французите, но ситуацията е такава и за нея е виновен единствено недалновидно прокараният мажоритарен вот в рамките на многопартийна система. Не правете така и в България, нещата се изкривяват. Хората няма да са доволни и с въвеждането на изкуствен бонус за победителя, отново има несправедливост, така че просто ВЪРНЕТЕ отново добрите стари хартиени бюлетини за всички секции - 30 години сме гласували така и НИКОГА не е имало проблеми както сега с машините. Върнете изцяло хартиените бюлетитни и ще излезем от кризата. Не го ли направите, спомнете си за Кения и Бангладеш.

И последно, избора в момента е между лек завой вдясно, след над 4 години лошо ляво управление, и остър завой в крайно-ляво. Преценете добре, независимо дали сте политици или обикновени гласоподаватели, на коя страна ще застанете. Защото утре ще е късно.

Людмил Цветков

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК