РАЗТЪРСВАЩО: Тези прощални думи на лекар от Шумен с COVID-19 разплакаха цяла България

Животът днес

РАЗТЪРСВАЩО: Тези прощални думи на лекар от Шумен с COVID-19 разплакаха цяла България

80453
на 09.10.2020
РАЗТЪРСВАЩО: Тези прощални думи на лекар от Шумен с COVID-19 разплакаха цяла България
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Д-р Милен Чолаков, който се лекува от COVID-19 в момента, публикува във Фейсбук своите прощални думи. Те трогнаха цяла България, а постът му намира все по-голяма популярност в социалната мрежа и се споделя трескаво.

препоръчано

"Днес ме приеха в МБАЛ Шумен за лечение на Ковид 19 + инфекция.

Уведомявам всички мои близки, роднини, пациенти... и фенове, че въпреки, че не съм Доналд Тръмп, ще се излекувам, ще ме изпишат и пак ще се видим. Ако това не стане... не е голяма загубата Ви нали!

Бъдете живи и здрави и знайте, че в последната година бях Фамилен лекар и единствения осъзнат доброволец от ОПЛ в Област Шумен, който работи в МБАЛ и Неотложната помощ в Шумен, защото няма лекари, които да помагат в този тежък за всички момент.

Дадох всичко от себе си на Болния човек, на Шумен, България и Българският народ, които обичам от сърце. Ако стане така, да ме няма помнете ме с добро и пазете България!

Две смърти няма, без една не може!“.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК