Рамзан Кадиров напомни за себе си: Да се псува на майка не е мъжка постъпка

Европа

Рамзан Кадиров напомни за себе си: Да се псува на майка не е мъжка постъпка

22662
на 10.07.2019
Рамзан Кадиров напомни за себе си: Да се псува на майка не е мъжка постъпка
Автор:   ПИК

Да се псува на майка е постъпка, недостойна за един мъж, заяви лидерът на Чечения Рамзан Кадиров, предаде РИА Новости.

препоръчано

Президентът на южната автономната руска република е реагирал на изявата на грузинския журналист от телевизия "Рустави 2" Георги Габуния в социалната мрежа ВКонтакте.

Сътрудникът на медията в неделя вечерта отправи нецензурни изрази по адрес на покойните родители на Владимир Путин в ефир. "Този човек е страхливец. Да се псува някого, дори и кръвен враг, е грубо нарушение на традициите на народите, които живеят в Кавказките планини", е написал чеченският водач.

Кадиров също обвини Тбилиси в опит за прикриване на антируска кампания с думите на един журналист.

"Нецензурните изрази на този човек  са били продиктувани от най-високо ниво. Ние искаме всички лидери на Грузия да се извинят лично на нашия президент", е посочил още президентът на Чечения.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това