РЕВОЛЮЦИЯ: В Тунис забраниха бурките на обществени места

Африка

РЕВОЛЮЦИЯ: В Тунис забраниха бурките на обществени места

7104
на 05.07.2019
РЕВОЛЮЦИЯ: В Тунис забраниха бурките на обществени места
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тунис официално направи истинска революция в ислямския свят, след като забрани носенето на бурки на обществени места, предаде АФП.

препоръчано

Мярката на властите в африканската страна е била взета заради терористичния акт от 27 юни. Тогава член на "Ислямска държава" се е взриви и уби себе си и още един човек в столицата. Малко по-късно няколко маскирани души нападнаха и раниха няколко полицаи.

Забраната на традиционно за мюсюлманките облекло, което покрива лицето, е била въведена за по-лесно разпознаване на извършители на престъпления.

Тунис е една от малкото мюсюлмански държави, забранили бурките. Този вид женско облекло не е позволен в Косово, Турция и Алжир, посочи още АФП.

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО) ПИК TV! Борисов: Ние не ходим по паркингите да взимаме пари, съдебната система да решава за Ибрямов. Готвят уйдурма с машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК