Рев за зетя на Румяна Бъчварова!

Политика

Рев за зетя на Румяна Бъчварова!

306209
на 01.06.2019
Рев за зетя на Румяна Бъчварова!

Пълни цървули. Без извинение.

препоръчано

"Репортери без граници", на издръжка на Сорос, излезли с декларация срещу присъдата на Росен Босев от "Капитал".

Стоян Мавродиев, бившият шеф на КФН, го осъди заради писания, че имал общо с бизнеса на гангстера Брендо. Осъди го на три последователни инстанции, за смешните 1000 лева.

И сега "Репортери без граници", плюс АЕЖ, плюс "Капитал", плюс "Клозет", плюс Рада Дълбоката, плюс Ристю Иванов - Пинокио, плюс джуджето с неизяснена сексуалност Поли Паунова, плюс "Свободна Европа", плюс нюзрума на БТВ, плюс всички останали грантояди ревнали: "Посягат на свободното слово, репресия срещу журналисти!"

Росен Босев е...Няма да го кажа. 

Обаче Е

Точно това, което си помислихте, а аз не казах.

Тоест, има повод на почерпи по време на "София прайд".

Иначе се води, подчертавам - ВОДИ СЕ, на хартия, зет на Румяна Бъчварова.

Отровителката, от която Борисов най-после се освободи (Впрочем премиерът дали знае, че десетки негови колеги от върховете на ГЕРБ обвиняват именно Бъчварова за интригата "Апартаментгейт?")

Къде бяхте, "Репортери без граници", наглеци без граници, нахалници без предел, когато съдийката Хазърбасанова осъди ПИК, "Труд" и още няколко медии, защото си позволихме да критикуваме веществото Емил Джасим за репликата му: "Левски е лайно"?

Знаете ли, че срещу българските журналисти се осъществява организирана репресия чрез граждански искове от страна на политици, бизнесмени и "светски личности"? 

Знаете ли колко дела има срещу журналисти в България в момента? Дела за дивни глупости. Само защото са си позволили коментар...

Съдят за коментар! За лично мнение!

И не просто завеждат дела, ами масово ги печелят.

Съдът в България мрази медиите. Глобява ги с безумни суми с огромен, садистичен кеф.

Медиите...

Да, медиите. 

Но не медиите на "Капитал", не "Сега", не "Клозет", не "Медиапул"...Там присъди няма. Щото съдът е техен. На умните и красивите. На Лозан Панов. На Нели Куцкова. На Съюза на съдиите. На кантората на Даниела Доковска.

Да съдиш журналист в България, е бизнес. Много печеливш бизнес. Начин да си изкарваш прехраната.

Сега, например, петдесетина...хм, джендъри от "Протестна мрежа" и "Да, България" ме съдят, защото съм допуснал, че участват в платени протести пред Съдебната палата против главния прокурор и премиера Борисов.

Не съм ги назовал поименно, но те - представете си!, се разпознали, вдигнали кръвно, станали неконтактни, получили сърцебиене, претърпели непоправими морални и физически страдания.

Ще ревнат ли "Репортери без граници" утре, като ме осъдят?

Ще ревнат - чушки.

В България имаш право да ревеш, само ако си журналист на Прокопиев. Ако си на грант към "Америка за България", ако бачкаш в "Капитал" или "Свободна Европа". И гласуваш за "градското дясно".

Иначе си слуга на Пеевски или Борисов. Жълтокафяв. Втора ръка човек. Луд. Нека те съдят, нека те мачкат. Ти си тинята, дъното...

Защо ревете, бе, храбреци? Докога ще занимавате хората със себе си? Докога великите ви "разследвания" ще са банална проекция на нараненото ви его?

Колеги - които не сме от "добрите"....Знам, че не се обичаме, че тънем в предразсъдъци едни към други, но защо търпим това издевателство над труда ни?

Защо търпим клоуни като Росен Босев или като Христо Гешов - оня, дето ближе тоалетни чинии, да се изживяват като честни и неподкупни разследващи журналисти?

А "Репортери без граници" да подпечатват легендата с европейско клеймо...

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да се грижим за кожата, след като минем 40-те? САМО ЗА ДАМИ: Как да се грижим за кожата, след като минем 40-те?
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Министрите на Румен Радев се оправдават за главоломните цени на тока (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Министрите на Румен Радев се оправдават за главоломните цени на тока (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 229
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това