Редно е заплахите на управляващия тандем "Слави и Тошко" срещу журналисти да влязат в доклада на "Репортери без граници"

Епицентър

Редно е заплахите на управляващия тандем "Слави и Тошко" срещу журналисти да влязат в доклада на "Репортери без граници"

104190
на 21.04.2021
Редно е заплахите на управляващия тандем Слави и Тошко срещу журналисти да влязат в доклада на Репортери без граници
Автор:   ПИК

Нов доклад на „Репортери без граници“.

препоръчано

Без изненади – сложили ни с още едно място назад по свобода на словото, вече сме 112-и.

Аргументите са обичайните. Налагана била цензура над журналистите на Иво Прокопиев, мачкали ги – тях и прилежащите им издания.

Надявамe се съвсем скоро репертоарът да се разшири и в доклада на „Репортерите“ да попаднат и следните инциденти:

Шефът на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов заплаши с рязане на части от тялото репортера от Нова телевизия Благой Цицелков.

Тошко Йорданов напсува в ефир журналистката от „Афера“ Веселина Томова.

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов писмено заплаши собственика на агенция ПИК Недялко Недялков, че ще му „употреби вагината“.

Депутатът от „Изправи се, мутри вън!“ Максим Генчев отправи писмени заплахи към журналистката от вестник „Труд“ Бойко Атанасова.

Същият заплаши писмено и собственика на агенция ПИК, че ще го "напъха в черен чувал", защото е критикувал филма му за Левски. 

Симпатизанти на партия „Да, България“ обкръжиха, заплашваха, псуваха и замерваха с предмети журналистката от агенция ПИК Ива Николова, докато тя си вършеше работата пред Народното събрание.

По всички от изброените случаи се подготвят сигнали до „Репортери без граници“, Еврокомисията и посланиците на САЩ и държавите от ЕС у нас.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Костадин Ангелов и Щабът за борба с COVID-19: Ваксинирахме над 30000 на ден! Чакаме още над 400 хиляди дози (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Костадин Ангелов и Щабът за борба с COVID-19: Ваксинирахме над 30000 на ден! Чакаме още над 400 хиляди дози (НА ЖИВО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това