РЕЗИЛ! Надежда Йорданова се здрависва с осъдения за нападение над журналисти Гошо от БОЕЦ

Акценти

РЕЗИЛ! Надежда Йорданова се здрависва с осъдения за нападение над журналисти Гошо от БОЕЦ

95303
на 04.04.2022
РЕЗИЛ! Надежда Йорданова се здрависва с осъдения за нападение над журналисти Гошо от БОЕЦ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На пълен резил се подложи правосъдната министърка Надежда Йорданова преди заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС), по време на което се разглежда допустимостта на искането й за отстраняване на главния прокурор Иван Гешев.

препоръчано

Както ПИК писа, пред входа на сградата още от ранни зори беше се появил платеният протестър Георги Георгиев от БОЕЦ, който нееднократно се е показвал в публичното пространство като финансиран от банкера-беглец от българското правосъдие Цветан Василев. Още с влизането си във ВСС обаче Надежда Йорданова се здрависа приятелски с Георгиев, наричан в публичното пространство Гошо БОЕЦ-а. 

Това действие на правосъдната министърка подлага на тотално унижение не само самата нея като юрист, но и цялата институция на Министерството на правосъдието. Министърката Йорданова едва ли не помни, че през април 2021 г. същият човек, с когото тя се другарски се поздравява явно по повод свършената работа по общата им атака срещу главния прокурор Гешев, беше осъден за брутално нападение над журналисти. 

Скандалният лидер на гражданско сдружение БОЕЦ бе осъден на 5 месеца затвор с 3 години изпитателен срок. Инцидентът стана на 5 юни 2019 г. Тогава Георгиев бе потърсен в дома си от екип на телевизия Канал 3. Той обаче влезе в схватка с репортерите, удари двама от тях и счупи техниката им пред свидетели. След жалба в прокуратурата срещу него започна разследване, приключило с осъдителна присъда.

Тези обстоятелства обаче явно изобщо не тревожат Йорданова и тя публично демонстрира, при това в качеството си на министър, че има приятелски отношения с Георгиев и дори с риск да дискредитира цялата институция, която ръководи, би работила с него само и само да постигне омаскаряването на Гешев.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК