Рекламистката заряза Цитиридис - водещият посреща Коледа с котката и майка си

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Рекламистката заряза Цитиридис - водещият посреща Коледа с котката и майка си

31597
на 02.12.2020
Рекламистката заряза Цитиридис - водещият посреща Коледа с котката и майка си
Автор:   ПИК

Май без гадже ще кара коледните празници водещият Николаос Цитиридис. Отсега той е запланувал празника да изкара с майка си и котката, а последните слухове са, че водещият се е разделил с приятелката си. Красивата рекламиста, с която цяло лято дели покрив Нико, решила да си "починат" от връзката.

препоръчано

Водещият няма да има време за много любовни изпълнени защото ще забавлява зрителите за Коледните празници. Или поне тези, които се забавляват на плоските му смешки.

"Сигурно само дето няма да спя в телевизията. Но освен в моето предаване хумор от екрана в момента няма. Така, че радвайте се на нас", надува се Цитиридис, но без особено покритие.

Според него единственият комик, който някога е харесвал и от който се учи в забавлението, бил Тодор Колев, пише столичен ежедневник.

Напоследък 26-годишният Нико много не участва в писането на сценария с реплики, тъй като ситуацията не го налага. "Колегите са перфектни, какво да им се бъркам?!" смята водещият.

Сподели:
Бомба x
ПАЛАВНИЦИ: Трите типа секс, които мъжете никога няма да откажат ПАЛАВНИЦИ: Трите типа секс, които мъжете никога няма да откажат
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това