Рекорд в Пловдив, над 10 хиляди лева от фишове за превишена скорост

Региони

Рекорд в Пловдив, над 10 хиляди лева от фишове за превишена скорост

2720
на 21.04.2021
Рекорд в Пловдив, над 10 хиляди лева от фишове за превишена скорост
Автор:   ПИК

Рекордьор по глоби за превишена скорост в Пловдив. Най-любопитното е, че най-големите нарушители се оказаха две жени. Едната би всякакви рекорди, поставяни досега у нас.  

препоръчано

Жената поставила рекорда по неплатени глоби е била спряна при рутинна проверка в града.

„Тя е направила 63 нарушения. Преобладаващата част от тях са за превишена скорост. Всички те не са връчени”, казват от Пътна полиция пред Нова телевизия.

Дамата се е укривала от полицията, за да не получи своите глоби. „Те ще й бъдат връчени и дамата ще бъде лишена от свидетелството си за управление на МПС. Тя дължи над 10 600лв. за констатираните нарушения”, допълват властите. 

„Тя е превишила скоростта с 50 км/ч. над допустимото в рамките на града. Нейното свидетелство също ще бъде отнето, а нарушенията са на стойност 4 хиляди лева”, казват от Пътна полиция.

Сподели:
Бомба x
СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник СКРОМЕН ПРАЗНИК: Отбелязваме паметта на един смирен Божи угодник
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миро от Биг Брадър строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си САМО В ПИК TV: Миро от "Биг Брадър" строял жилищен комплекс за милиони преди смъртта си
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това