Роднини на изчезналите от самолет MH370 искат търсенето да продължи

СВЕТЪТ ДНЕС

Роднини на изчезналите от самолет MH370 искат търсенето да продължи

6181
на 22.01.2017
Роднини на изчезналите от самолет MH370 искат търсенето да продължи
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Роднини на пътниците от самолет MH370 настояха издирването на самолета и хората, които са били на борда, да продължи. Това стана малко преди среща на министрите на транспорта на Австралия и Малайзия в Пърт.

препоръчано

Във вторник издирвателната операция в Индийския океан за изчезналия преди две години самолет на "Малайзийските авиолинии" официално бе преустановено. На 8 март 2014 г. 239 пътници и членове на екипажа се качиха на борда на самолета на "Малайзийските авиолинии" от Куала Лумпур към Пекин. Малко по-късно самолетът изчезна без следа.

Досега бяха претърсени над 120 000 квадратни километра от предполагаемото място на разбиване на самолета, но така и не бяха открити нито телата на пътуващите, нито авиопревозвача. Случаят остава една от най-големите мистерии в историята на гражданската авиация.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК