Рокери демонстрират пред съда в подкрепа на певицата Милена Славова

ЧАС ПИК

Рокери демонстрират пред съда в подкрепа на певицата Милена Славова

45106
на 13.09.2023
Рокери демонстрират пред съда в подкрепа на певицата Милена Славова
Автор:   ПИК

Граждани се събраха на демонстрация пред сградата на Върховния административен съд (ВАС) в подкрепа на певицата Милена Славова. Очевдци твърдят, че там са се събрали рокери.Част от хората държат плакати с надпис “Не на отнемането на свободата на словото и налагането на противоестествени модели”, както и “Вярваме, че правдата ще възтържествува”.

препоръчано

Днес във ВАС ще се проведе съдебно заседание по дело за дискриминация във връзка с пост на певицата през 2021 г. във фейсбук, свързан с прайда, който се провежда в София.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Овните да не дават заеми на родата, признание и успех за Девите
ПИК TV x
НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА) НАПРЕЖЕНИЕ В ПИК TV! Бунт в парламента! БСП и ИТН прекратиха заседанието - социалистите обвиниха уйдурмата в опит за кражба на 5 млрд. лв. (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК