Румен Радев гузен негонен бяга - в паника от разкритията за Николай Малинов май се саморазобличи

Политика

Румен Радев гузен негонен бяга - в паника от разкритията за Николай Малинов май се саморазобличи

187709
на 10.09.2019
Румен Радев гузен негонен бяга - в паника от разкритията за Николай Малинов май се саморазобличи
Автор:   Ива Николова

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Президентът Радев изглежда е изпаднал в пълна паника покрай разкритията за шпионските афери на Никлоай Малинов и откривателя си за политиката Леонид Решетников. Това пролича от прокламациите му веднага след изявленията на главния прокурор Сотир Цацаров и заместника му Иван Гешев.

препоръчано

Ни в клин, ни в ръкав Радев се провикна в Пловдив: "Тезата за шпионаж е толкова абсурдна и нелепа, че човек даже и не може да я коментира. Но аз съм избран с гласовете на 2 милиона българи и подобни твърдения и инсинуации са обида най-вече за всички тези хора."

А така! И кога Цацаров и Гешев са казали нещо за избирането на Румен Радев?!

Нищо подобно не се чу в техните изявления, освен за подвизите на Малинов покрай Решетников. Както и обяснения, че няма да бъде изнасяна информация, която засяга националната сигурност.

Да не би Радев като президент да я знае вече тази информация и тя да е свързана с неговото избиране? Да не би в паниката си просто да си изпуска нервите и да се саморазобличава?

Защото иначе това негово изявление звучи крайно абсурдно. Никой не го споменава, нито избирането му, но той казва, че думите на Цацаров и Сотиров са "твърдения и инсинуации".

Тогава е редно да уточни какви твърдения и инсинуации има предвид. Защото дотук цялото му поведение е гузен негонен бяга.

Президенте, кажете, какво имате предвид? До вас и вашия избор ли стига това разследване за шпионаж в полза на чужда държава?

От прокуратурата на този етап явно няма да научим. Или пък ще го научим - след разпита на Румен Радев.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК