Румен Радев с 4 работни работни дни срещу 15 бона - надницата му скочи на 4000 лв.! Президентът тотално абдикира в кризата

Политика

Румен Радев с 4 работни работни дни срещу 15 бона - надницата му скочи на 4000 лв.! Президентът тотално абдикира в кризата

126753
на 30.11.2020
Румен Радев с 4 работни работни дни срещу 15 бона - надницата му скочи на 4000 лв.! Президентът тотално абдикира в кризата
Автор:   ПИК

Докато всички управници у нас не знаят почивен ден вече 9 месеца, Румен Радев може да оглави класацията по почивни дни. Насред пандемията, обитателят на "Дондуков"2, чиято основна работа е да критикува, съвсем е разредил календара си с работни дни.

препоръчано

Така например за месец ноември той има отчетени само три, които представляват събития за половин-един час. През останалото време е напълно неизвестно, както е правил, за да заслужи огромната си заплата и държавна издръжка.

Едното събитие е на 3-ти, когато Радев е приветствал финалистите в конкурса "Мениждър на годината", което му е отнело от работния ден не повече от един час. 

Няколко дни по-късно - на 7-ми ноември, Радев е участва във военен ритуал - панахида на Архенгелова задушница, на която се появи за няколко минути и изчезна, бягайки от камерата на ПИК TV.

След това има 10 дни пауза, през която не е ясно какво точно е вършил и защо не е помогнал с нищо на изнемогващите медици или притеснения народ. Появява се чак на 17-ти ноември, за да удостои журналисти с почетния знак на президента. Церемонията се състоя в Гербовата зала на президентството и отне на Радев отново едва няколко минути.   

За да не му е съвсем постна програмата и да отчете някаква дейност, Радев в петък се самопокани на в ритуала по полагане на основния камък на храма "Св. Пимен Зографски" в София. Целта обаче не бе да свърши нещо полезно, а да отправи поредните си фалшиви новини и критики към бюджета и работата на правителството за справяне с коронакризата, все едно той е свършил нещо, та си позволява да търси кусури.

Наглостта на лентяй №1 в държавата стигна своя връх, като заяви, че хората не умирали от коронавируса, а от хаоса в държавата, а бюджет бил разоряващ. Само няколко часа по-късно обаче поредната световна финансова институция - "Стандарт енд пуърс", опроверга фейковете на Радев и даде изключително висока оценка за бюджета на държавата в дни на криза и посочи, че с темповете с които вървим, ще сме едни от първите, които ще излязат от кризата при отваряне на световните икономики. 

И докато критикува, без да върши нищо, измина още един месец, в който Радев бе един от най-високо платените лентяи на гърба на народа. Ако изчислим дните, в които е свършил някаква работа според длъжността си, защото останалите в каледнара му са празни, излиза, че дневната надница на президента Радев е около 4 000 лева на ден. Така за един месец нищо правене Румен Радев е прибрал в банковата си сметка 15 хиляди лева, без реално да е допринесъл с нещо, дори и минимално за страната си. В тези пари не включваме всички привилегии, които ползва като държавен глава, НСО, лимузини, храна и всички останало, което струва на държавата хиляди левове, но добавена стойност от страна Радев няма. За капак нищо не върши и жена му Десислава, която също се издържа от данъкоплатците. Тя не се трогна от бедственото положение на лекарите и не си направи труда дори една супа да свари, за да покаже човечност. 

От официалната страница на президенството и календара със събития става ясно, че Радев има отбелязани четири работни дни, а вицето му Йотова едно събитие за целия месец

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 309
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това