Русия и Беларус с важно споразумение в областта на отбраната

Европа

Русия и Беларус с важно споразумение в областта на отбраната

7581
на 23.04.2021
Русия и Беларус с важно споразумение в областта на отбраната
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Русия и Беларус планират по-близко сътрудничество по въпросите на отбраната, заявиха в Москва президентите на двете страни Владимир Путин и Александър Лукашенко, цитирани от ДПА.

препоръчано

"Има жизненоважни неща, които просто трябва да подсилим, включително сигурността и отбраната на нашата Съюзна държава", заяви Лукашенко на срещата с Владимир Путин.

"Ще очертаем линии, които никой не бива да преминава", добави той, цитиран от беларуската информационна агенция Белта.

В сряда Путин вече предупреди Запада да не преминава каквито и да било червени линии. "Ние сами ще преценяваме къде минава тази линия при всеки конкретен случая", заяви той в годишното си обръщение към нацията.

Лукашенко заплаши също с подходящи ответни действия, но не посочи какви, информира БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК