Руските космонавти на МКС остават без подаръци за Нова година

СВЕТЪТ ДНЕС

Руските космонавти на МКС остават без подаръци за Нова година

6987
на 31.12.2020
Руските космонавти на МКС остават без подаръци за Нова година
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Руските космонавти, които са на Международната космическа станция (МКС), няма да могат да получат подаръци от близките си за Нова година. Това съобщи РИА „Новости”.

препоръчано

От службата за психологическа подкрепа на екипажа отбелязват, че причината за това е отлагането на изстрелването на товарния кораб „Прогрес МС-16”. Допълва се, че космонавтите ще получат новогодишните си подаръци веднага след като товарният кораб пристигне на МКС, което се очаква да стане през февруари.

„Всичко, което подготвяхме да пристигне на МКС с транспортния кораб през декември, ще пристигне през февруари. Подаръци, рисунки, изненади от близките космонавтите ще получат през февруари, за съжаление. Не сме сваляли тези товари от транспортния кораб”, уточняват от службата.

 

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК