Руски бизнесмен открива модерен комплекс в Добринище

Региони

Руски бизнесмен открива модерен комплекс в Добринище

9778
на 07.06.2015
Руски бизнесмен открива модерен комплекс в Добринище
Автор:   ПИК

Руският бизнесмен Борис Ножкин ще открие модерен хотелски комплекс това лято в курорта Добринище. В момента се извършват довършителни работи. Луксозният хотел разполага с над 400 легла. В бившата база на железниците са построени голям хотел и десетки къщи за гости. Всички постройки тънат в зеленина и разполагат с всички екстри. „Той избра нашия курорт заради съчетанието на планина и минерална вода. Ножкин е убеден, че тепърва тук ще се развива туризмът, при това през цялата година. Зимата на ски в Пирин, лятото на СПА процедури в хотелите, пише "Стандарт".

препоръчано

Руснакът вече е договорил в родината си почти пълна заетост на своята база за следващия зимен сезон", заяви кметът на Добринище Китан Галчев. В хотелски комплекс „Русковец" има два басейна – вътрешен и външен, които са с минерална вода. Специалисти ще предлагат най-добрите услуги на клиентите. Гостите ще могат да се глезят с невероятни процедури в СПА центъра на хотела. Откриването на обекта трябваше да е миналото лято, но се отложи с 1 година заради възникнали по-сложни строителни дейности. „С този хотел местата за нощувка в града ни ще станат почти 3500. Най-важното е да работим така, че да има висока заетост не само през зимата, но и през цялата година", каза още градоначалникът.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на топ астроложката Алена за последния работен ден - емоции владеят Телците, трудности пред Близнаците САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на топ астроложката Алена за последния работен ден - емоции владеят Телците, трудности пред Близнаците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Служебният министър на отбраната се оправдава за гибелта на майор Терзиев и старши лейтенант Манчев (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Служебният министър на отбраната се оправдава за гибелта на майор Терзиев и старши лейтенант Манчев (НА ЖИВО)
ново
Днес: 158
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това