Руски топ модел получи 4 години затвор за кражба на 22 милиона рубли от депутат

Европа

Руски топ модел получи 4 години затвор за кражба на 22 милиона рубли от депутат

7618
на 08.05.2021
Руски топ модел получи 4 години затвор за кражба на 22 милиона рубли от депутат
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Моделът Олга Синтюрева и нейният съучастник Ибрагим Дудаев получиха четири години затвор за кражба на 22 милиона рубли от сейфа на депутата от Либерално-демократическа партия на Русия Сергей Жигарев. 

препоръчано

Синтюрева обаче ще изтърпи наказанието си, след като детето й навърши 14 години. Нейният съучастник веднага ще отиде в поправителна колония с общ режим.

В същото време и двамата подсъдими бяха оправдани по член 309 от Наказателния кодекс на Русия ("Подкуп или принуда за даване на показания или отклонение от показания или за неправилен превод").

Синтюрева също отказа да се признае за виновна по обвинение в клевета. Молбата на Жигарев е удовлетворена частично, от ответниците са събрани 325 679 рубли, а останалата част от иска е отказана, предава "Газета.ру".

Превод: ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО) ЕКШЪН! Тошко Йорданов разби ППДБ: Христо Иванов утвърди списъка на ГЕРБ за служебни премиери! Обслужи и ДПС. Излизаше тъжен от кабинета на Пеевски - не знам защо, при положение че е седял на мекичко и е пил кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК