САКАТЛЪК: Скандалният Николай Пловдивски куцука с патерици (СНИМКИ)

Папараци

САКАТЛЪК: Скандалният Николай Пловдивски куцука с патерици (СНИМКИ)

43401
на 28.02.2020
САКАТЛЪК: Скандалният Николай Пловдивски куцука с патерици (СНИМКИ)

Митрополит Николай Пловдив се придвижва с патерици. Не е ясно обаче какъв сакатлък е претърпял скандалният владика.

препоръчано

Митрополитът се появи с патерици и огромен антураж в залата на Общинския съвет на Пловдив в четвъртък сутринта за тържественото заседание на местния парламент, посветено на 150-годишнина от издаването на султанския ферман за учредяване на Българската екзархия на 28 февруари 1870 година.

Обичащият лукса, разкоша и показността владика се появи и с преносим трон, който беше сложен на подиума пред президиума на местния парламент под тепетата. Тронът е с резбовани крака и тъмночервена мека тапицерия.

Митрополитът е добър приятел със сегашния кмет на Пловдив Здравко Димитров, който е на първо линия в катедралния храм "Света Богородица" в Стария град на всички по-тържествени литургии.

Преди да стане градоначалник, Димитров пък беше неотлъчно до Николай и в службите в митрополитския храм "Света Марина", като заемаше показно място до владишкия трон в старинния храм.

Сподели:
Бомба x
ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена ПРАЗНИК: Честваме велик светец и загиващата оживяла света Мария Египетска - черпят две любими имена
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2 САМО В ПИК TV: Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това