Вход
София
Времето в София 0 o C

САМО В ПИК: Безработната Мая Манолова с нов луксозен офис в топ центъра на София - кой й плаща хиляди левове и защо (СНИМКИ)

САМО В ПИК: Безработната Мая Манолова с нов луксозен офис в топ центъра на София - кой й плаща хиляди левове и защо (СНИМКИ)

на 27.11.2019
344013
63
САМО В ПИК: Безработната Мая Манолова с нов луксозен офис в топ центъра на София - кой й плаща хиляди левове и защо (СНИМКИ)
Автор: ПИК
27.11.2019
63
344013

Псевдо поборничката за светлина и прозрачност Мая Манолова отново се оплете в схема за много пари, които не е ясно откъде прибира. Става дума за поне 10 бона, които е извадила от раз за няма и седмица, за да наеме, предплати и обзаведе огромен в офис в топцентъра на София. Но откъде пари? 

Манолова обяви, че днес отворила собствен офис, където след заявка и записан час ще приема граждани и ще изслушва проблемите им. За решението им и дума не може да става, понеже тя вече е аут и от политическия, и от партийния живот, и няма никакви механизми са помогне на хората, с каквото и да е. Всъщност целта й, както винаги, прозира - да ползва хорските драми, за да си прави пиар, грачейки срещу институциите и държавата.

Затова и няма жив човек в новия й офис и видно за всички вече е ясно, че макар да опитва да дублира работата на омбудсмана Диана Ковачева, това няма как да се случи и за Манолова всяка врата е затворена отдавна. 

По-скандалното е обаче кой плаща за скъпия офис и напъните на провалената кандидат-кметица и бивша депутатка, отритната от БСП, да се прави на поборничка за граждански права? Огромната приемна е в топ центъра на София, на пл. „Славейков” в София, с адрес: ул. „Дякон Игнатий” 4.

Справка на ПИК в агенции за недвижими имоти сочи, че Манолова ще дава минимум 2000 лв. на месец, като е извадила още пъти по толкова за депозита в началото. А тя е безработна от няколко месеца, не получава пари от никаква дейност официално и така въпросителната около солидните суми, с които разполага, е още по-драматична. Кой, защо и с каква цел налива пари в нея? 

Припомняме, че след провала на изборите пишман политичката обяви, че нямала притеснения за работата си и още не е решила как ще се издържа. Съмнително е това да стане като адвокат, тъй като медията ни разкри още по време на кампанията подробности за образование й, като се оказа тя е завършила комсомолско училище в СССР. А като юрист не може да се похвали с никаква кариера в бранша.

С днешна дата тя може само да се прави на защитничка на угнетените и бедни хора, но как - със скъп офис, шофьор и автомобил, чанти и костюми за хиляди левове... За които също не е ясно от къде взима пари. 

Припомняме, че така и не стана ясно и как Манолова си финансира кампанията. Въпросните дарения, които уж трябваше да са публични, така и не бяха обявени изцяло, а само отделни дребни суми, за които обаче е ясно, че вне стигат да разточителствата, които тя ползваше в кампанията си.

През цялата кампания бившето червено острие препращаше журналистите искащи информация към нейния сайт, там пишело всичко. Когато се влезе в сайта обаче има линк към НАП, където информация за харчовете и най-вече за приходите на Манолова няма. Така финансирането за скъпите билбордове, шатра в центъра на София за поне 200 бона, реклами в определени медии и още куп други неща, остана опасна и скандална мистерия, защото не стана ясно кой плаща и от кого е зависима.

Припомняме, че безработните Манолова и Ангел Найденов обслужват и още един скъп офис - ползван под наем на мъжа си, а всъщност собственост на дъщеря й. Както първо ПИК разкри, той е на още по-луксозно и централно място - на ул. "Алабин" 56 и още преди години е купен съмнително изгодно на почти половин цена срещу 200 бона.

Затова е редно преди да се прави на омбудсман в сянка да обясни на хората с чии пари ще ги брани, кой й плаща, какво й поръчва и с каква цел.

В противен случай е редно НАП и останалите компетентни органи да направят тази проверка и да осветлят обществото за подбудите около напъните на Манолова. И без това в прокуратурата вече има достатъчно сигнали около придобиването на имоти от нея и семейството й с пари с неизвестен произход, включително докато е била на държавна заплата.

Сподели:
Напиши коментар »
(63)
1
Вие сигурно не знаете, че всички милионери в България са бивши или настоящи комунисти. Има кой да и дава.
2
нали му цункате - шлифера
3
Събира симптизанти и членове на партията на СТрифонов.
4
ВДИГАМ ДАНЪЦИТЕ НА КОЛИТЕ -ЗАБРАВИХ ДА КАЖА ПРЕДИ БАЛЪКТАЖА
5
ГАЛЕВА АДВОКАТ ЛИ Е ИЛИ СЧЕТОВОДИТЕЛ НА ГАЛЕВИ ...МАЙ МИРИШЕ НА ПРЕЗ ОКЕАНСКИ АФРИКАНСКИ МАТРИАЛ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ ...ААА.?!
6
100 % наема й го плаща самия ББ. Защото , както той самия се похвали - НИКОЙ НЕ Е ПРАВИЛ ТОЛКОВА МНОГО ЗА НЕЯ , КОЛКОТО ТОЙ ! Явно има свободни средства , макар че сигурно доста се е охарчил за къщурката за мис бикини в Барселоната ! Веселба и сеир........
7
Ако кампанията й не беше толкова ултраскъпа и помпозна ,нямаше да постигне такъв резултат.Въпросителните за финансирането й остават,за дипломата й също,и изобщо може ли да се приеме ,че има висше образование?От тв медиите може да се разбре какви пари е плащала и съоветства ли на банковата сметка на ИК.Излиза ,че " независимостта" е дебело платена!
8
КОЙ СПОНСОРИРА КАМПАНИЯТА НА ГАЛЕВА ...БСП СЕ ОТРИЧАТ ОТ НЕЯ ..А ТЯ НЕ СЕ ОТРИЧА ОТ БСП ...КАК СТАА ТЪЙ ....ШАТРАТА САМА СИ Я НАРЯЗА ...КОЙ Е МИТИЧНИЯ СПОНСОР НА ГАЛЕВАТА ПЪ..ЧА ....С ИЗТЕКЛА СРОК ЗА ГОДНОСТ ..!
9
искам да имам сайт в който да цензурирам неудобни за мен коментари и щедро да слагам минуси и харесвания както ми отърва- според парите
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Вярно ли е , че бат Бойко е бил комунист ? Та даже още от 19 годишен ! Така поне говорят злите езици , та затова питам .......
12
Хората се питат на вас кой ви дава парите за десетките загубени дела за клевета и техника и студия и камери и т.н. ...
13
Лелееее, каква завист от оПИКочите!!! Защо бе шушляци непоръбени, нали Извратеняка Гешев е вече главен прокурор, информирайте го веднага за са я арестува утре??? Хайде да ви видим, само лаете и квичите тук, изпратете красавицата Баба Ивче да разследва!!! Вие сте един стар кенеф, онзи с дупка за клечене, а от дупката гребете с пълни шепи и се храните ли храните!!
14
някъде чух по тв че това е адв кантора и мая е адвокат в нея така че няма нищо неясно
15
Ако Кюстендилската пачавра на Галеви е лицето на психо-десните,те трябва да са пълни идиоти,болни от Стокхолмски синдром!Ти да припознаеш вековния си враг за твое лице или задник,това е перверзно,дори и за джендърите!ММ е последния проект на КГБ-Решетников,финансиран от тъмни сили!Когато си платен от КГБ,дори чрез Белградския крадец,тогава определено си агент на чужди интереси!Кой плати на ММ,нали лъжеше,че всеки ден отчет за парите ще дава,долна пачавра,ВЛАСТИТУТКА е МАЯ!
16
Още една комунистическа Сланинеста Пача !! Това болшевишките изчадия адови са крадци и мръсници на всички нива и без изключения !!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Плащат й да буни държавата тая продажница!
19
Новата длъжност на Мая Манолова - Арменски поп (нещо като Омбусмен, ама малко по-различно). Всеки може да се жалва при нея колкото и за каквото си пожелае. Затова и е нужен офиса.
20
Ами...такива,като белградския беглец,колкото щеш!
21
КАК КОЙ? ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЗА КОСТИНБРОД КОЛКО И Е ШАРИЛ?
22
Срама заради крадливата Милиончева, и злобата на Нинова и Мая Костинбродска срещу България и народа ни, дойде на Ламбо в повече и го довърши. Все пак в него има морал и съвест. Сега Нинова, ще използва и смъртта му за популистка пропаганда. Затова не вярвам на техните крокодилски сълзи, на всичкото отгоре и се прегърнаха с психо десните слуги на Мавъра.
23
След кучката Йо, Гешев трябва да започне именно с Шербета, за милионите от комисионни от грипен, за катастрофата с баща му и за двете заплати на Селската му пръчка, както и за двата евтини апартамента от ВВС. След това трябва да разследва, грабежа на Импексовото дружество от Импексовата курабия. Също трябва да разследва и Костинбродската разпоретина, за евтините апартаменти и офиси, както и връзките и с Фози и мафиотите братя Галеви!! ........................................................................................................................................ Язък, че градските комунисти, водени от Пинокио, Гнома и Рада дълбоката, коленичеха и го лапаха на Кауня, а дано им се размине, но всички те с по горните бандити, ще се запътят към затвора!!
24
25
Спокойно редакция, скоро идва и моя ред да кажа няколко реда и изчистя землята от гниди като вас!
26
Перхидролената гарга ще е кмет в сянка.
27
спрете да пишете за тая донопробна женица правите и услуга.......то е ясно че тя търси известност......не виждате ли че след изборите за кмет това гадно същество се чуди за кой да се закачи.......единствено партията и майка ще си я вземе обратно
28
Да, според този ocpaн сайт не съм имала висше образование, четири месеца се питаха какво и къде съм учила. Стигнаха до там , че Ива с увисналата слива се подписа върху статия в която беше написала: "Съмнявам се дали Манолова има средно образование". Нормалните потребители, без питеците знаят, че съм адвокат, била съм такава и ще бъда. Днес говньовците от ПИК питат кой ми плаща офиса на ул. "Дякон Игнатий" № 4 в София, който е 5 метра от пл. "Демокрация" и на 10 м. от Българската банка развитие ? Ще ви кажа. Плаща ми го този който даде 14,5 млн.лв. на Heдялко Галев. Галев прибра парите , набута ги в две офшорки и в момента е следсдтвен. Точно за това Галев изрови паветата пред сградата на ВСС само и само Гешефтаров да бъде главен прокурор. До няколко дни ще внеса искова молба (тъжба) срещу Галев за това , че ме е обждал, клеветил и окепазил пред нормалните българи ( без питеците).
29
Защо ПИК не пише за предложението на Фандъкова за вдигане на данъците на автомобили до евро4 на максималната по закон ставка и с 20% увеличение на данъка за покупка на имот? Това още за 2020г. го гласят. Нищо подобно не спомена преди изборите.
30
ПИК, иди да и оближеш ВАГИНАТА и на теб може да плати мизернико Педялков!
31
нагъл миндил нищо нямаш ами Костинбродски червен парцал всичко ти е присвоено,а копеленцето ти с какви кинти и купи това супер евтино жилище на пъпа на София безкрупулна и алчна шумкарска слива!
32
Ела ти да ми оближеш топките червено нагло говедо
33
Това е поредният опит да се компрометира правителството на ББ от задкулисието. Ясно е кои са те. Това се случва веднага след указа на президента за назначаването на Гешев за главен прокурор. Като каква тая костинбродска другарка ще приема граждани. Та тя сега е една другарка без партия, безработна и напъкно безполезна за обществото личност.
34
Ох,сладки устенца.колко тутурудкиможе да прави
35
А защо Баце скри калинката си Фандъкова, като трябва да отговаря на столичани защо и при какви условия светкавично даде старт на нови няколко небостъргача, като знае каква скандална афера излезе от Артекс?! Защо непрекъснато лъже столичани и работи против тях???
36
По-важно е руската специалистка къде дипли откраднатите милиони от столичани и до кога?! За 10 г Фандъчката бая гепи, но рано или късно и нейното ресто ще дойде
37
МНОГО ДОБРЕ СВИРЕШЕ НА КАВАЛ ОЩЕ КАТО ДЕВОЙКА.
38
А Шиши на какво се вози?
39
Офис на кмет в сянка.Като свърши парите на митничаро,ще си хване някой друг дърт БАРО .Това поне го може, доказала се е в годините..... и в Кюстендил.
40
А , как и къде живее щерка и зетя Младите ЦоЦиалисти .........и те ли така БЕДНО живуркат ...................................???
41
..как така без ДИПЛОМА ще съветва, за марката на цървули ли ще ги "съветва" ??? Нека ДАНС да проследи какви съвети и на какви цървули "се дават", защото намирисва на ДАЛАВЕРИ, на които тя е най-голям ФЕН...ПФУуууууууууу...НЕГРАМОТНА СЕЛЯНКА с психично разстройство е Галева..незабавно в Психиатрията да я ОЗАПТЯТ, заради МАНИАКАЛНИ ДЕПРЕСИИ, които не я пускат откак се е сетила да печели парите си от МАФИЯТА!!!
42
В чест на Борисов гръмнали 21 топовни салюта в САЩ !!! После Борисов казал : " Благодаря за оказаната чест, Доналд ! Когато дойдеш в България , ние можем да те посрещнем само с изстрел от черешовото топче на Боримечката ( ито , ако гръмне този път ) . Но пък , за да покажем , че те уважаваме , ще го извадя за малко от Корнелия Нинова и тя ще пръдне 21 пъти - ще видиш колко силно звучи !" Борисов уверил Тръмп, че е уредил Румен Радеф да направи едно "коремно" за поздрав към Тръмп. Парите за лоста щели да удържат от голямата заплата на Радеф , после.
43
Мая манолова, с партизанския прякор мая общата и миризливата Кюстендилска слива освен че е долна уруспия която е обслужвала братя галеви орално и анално е и клептоманска като всички бесепари. Идва времето когато с Найденов циганина ще се ориентират да работят на магистралата с промоция гъза на циганина и две свирки от общата за 50 стотинки
44
СЕНЗАЦИЯ,СЛЕД ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ С маичето АЧО Е ПОДАЛ МОЛБА ЗА РАЗТРОГВЕНЕ НА БРАКА, И СЕ ВРЪЩА ПРИ ДОКТОРКАТА И ЬЪЩЕРЯ СИ.
45
Сигурно ще става Маман. Ще събере още няколко провинциалисти и ще продават плът .
46
E що пък И аз смятам да отида при Мая да се оплача от нещо си.
47
Човек когато не знае накъде върви, стига там, където не иска. Това с пълна сила важи за самонадеятата и злобна Галевица. Как откъде взема пари, ами Галевите? Аз не вярвам никой да отиде при плямпалото като адвокат, защото тя не е и не може да бъде адвокат. Завършила е снайпериското училище в Русия. А тука е завършила ПУЦ, което не я прави адвокат.
48
На табелата не пише " адвокат" както е редно. Значи не е такава. И тогава за какво ще приема
49
Тази долна жена няма спирачка! Чуди се как да блене,но уви! Върши само глупости! Как така убеждава мъжете не ми е ясно! Или те са големи шарани!
50
ЩЕ ПРИЕМА ЗА ДА ПРАВИ СВИРКИ БЕ ЧОВЕЧЕ
51
отговор на коментар
И сега е син комунист, син на полковник-комунист, бодигард и приятел на комунист, всички около него сега са комунисти
52
ТОЗИ ОФИС Е ПРИКРИТ ЛУКСОЗЕН ПУБЛИЧЕН ДОМ ! МАЙЧЕТО ЩЕ ГО ИГРАЕ МАМАН А КИРЕТО ДОБРЕВ ЩЕ НАБИРА ПЕРСОНАЛА! ЛОШОТО Е ,ЧЕ НЕ СА ВКЛЮЧИЛИ И КОРНИТО В БИЗНЕСА И АКО РАЗБЕРЕ.....?!?
53
Ама вие издадохте и адреса на офиса: ул. "Дякон Игнатий" 1.....
54
Няма да сте вие ама поне хранилка за злобата ви ще бъде та да има какво да пишете да си заработвате плащанео.....
55
Пчеличката Мая ще събира мед от мъжки достойнства...
56
Дайте Снимки на техните жилища ! Моля !
57
Може да е луксозен, но не е нов! Преди 2-3 години го описвахте на първа странива, почти същия хашлашки номер!
58
АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ за сестра Галева ! Публикувайте снимки от имотите на тая пачавра, на дъщерята и на цялата рода, та да се убедят и последните уроди в погрешните си представи за комунистическите милионери, но не са милионери от труд, А ОТ ДАЛАВЕРИ, КРАЖБИ и БАНДИТЛЪК, а сигурно и са замесени нарко и т.н мафиотски долнопробности! Комунист ли си, не си човек, дори не си животно, ти си ПАРАЗИТ!!!
59
отговор на коментар
Ти си гаден копелдак. ПРОЗ!!!!!!
60
Оооо, мастурбаркова, пак ли се криеш зад пик? На тази жена не можеш на малкото й нокътче да се покачиш! Но службата го изисква! А сега сигурно ще получа "Нецензурно съдържание"! Д асте живи и здрави, ма нема да е за дълго!
61
За разлика от баба Ива Педялкова тя е хубава и с вагината си може да си изкара пари, докато Ива Пидялкова и оралния си отвор не може и стотинка да изкара.
62
Което пише на трафопоста, да го ядат всички, писали срещу Бойко.
63
ИЗМИИ КОЧИНАТА,ЧЕ ИДА ДА ШПАКЛОВАМ.....А БАФ ТИ И ГАДОСТТА
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 2829
архив

Едно ченге се подпряло на една ограда и тя паднала. Какъв е изводът?
- Ами по-умния винаги отстъпва.

няма нови новини
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
сега
2555
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ВНИМАВАЙТЕ! Токсичните химикали влияят на умственото развитие на децата
x