СКАНДАЛ: Мая Манолова потроши плочките пред НДК с огромна шатра за 200 бона - кой плаща за луксозната й кампания? (СНИМКИ)

Политика

СКАНДАЛ: Мая Манолова потроши плочките пред НДК с огромна шатра за 200 бона - кой плаща за луксозната й кампания? (СНИМКИ)

148605
на 02.10.2019
СКАНДАЛ: Мая Манолова потроши плочките пред НДК с огромна шатра за 200 бона - кой плаща за луксозната й кампания? (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Мая Манолова потроши плочките на площада пред НДК. Затова алармират столичани, потресени от мастодонта, който е издигнала червената кандидат кметица пред двореца на културата, точно на мястото демонтирания паметник "1300 години България“. 

препоръчано

Преди няколко дни щаба на Мая Манолова монтирал огромна палатка с площ повече от 1000 м2 на площада и оттогава, цялото пространство, на което майки разхождаха децата си, е заето от огромното съоръжение. То е в зелено, тъй като бившата депутатка от БСП продължава с опитите си да се разграничи от червените, въпреки че те официално подкрепиха кандидатурата й с решение на партията и имат споразумение с нея. 

Манолова обаче всячески се стреми да се представя за независима и затова шатрата й е боядисана в зелено, става ясно и от снимки на огромното съоръжение. "Това нещо явно ще стои цял месец и от щаба й обясняват, че имат разрешение. Явно са платили сериозна сума, но е напразно. Досега никой не е влиза, освен тумба цигани от Кюстендил, които дойдоха на откриването на кампанията й", разказват столичани, живеещи в района на НДК, които са потресени от грозната шатра и негодуват и срещу химическите тоалетни, поставени до нея. 

"Площадът замяза на клоака! Мирише ужасно от тези тоалетни и недоумяваме защо й е разрешено това", разкриват още хората и споделят, че докараните роми си признали, че са хора на Стъклето - бивш охранител на братя Галеви от Дупница.

Разгневените граждани сигнализираха и, че тежките камиони доставили палатката са повредили плочките на площада. "Интересно е дали Манолова ще възстанови настилката в предишният и вид и ще каже ли кой плаща това чудо? Уж независима и честна, а откъде извади пари за такава кампания", питат те.

Според запознати с кампанията на устата кюстендилка парите за огромното съоръжение са осигурени от братя Диневи, за което писаха редица медии. Сумата за наема, брандирането и монтажа на подобен мастодонт пък надхвърля 200 000лв., става ясно от тарифите на рекламни агенции. Отделно яки пачки са платени за лукс дивани и фотьойли, озвучителна техника, колони и прожектори. 

Десетки плочки на площада са изпочупени от тежките камиони

Няколко тоалетни гонят с миризмата си столичани и гостите на града в центъра на площада пред НДК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 139
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК