САМО В ПИК: Вижте семейството на Кирил Петков - новият проекто премиер издържа студентка в Ню Йорк, малките му деца също в частно школо (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК: Вижте семейството на Кирил Петков - новият проекто премиер издържа студентка в Ню Йорк, малките му деца също в частно школо (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

129768
на 16.11.2021
САМО В ПИК: Вижте семейството на Кирил Петков - новият проекто премиер издържа студентка в Ню Йорк, малките му деца също в частно школо (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Почувствалият се лидер на водеща партия и гласящ се за нов премиер на Българи - Кирил Петков, май ще се окаже голям скъперник, що се касае до личните му финанси и разходи, макар да се хвали, че е милионер и успешен бизнесмен. Бившият министър на Румен Радев изглежда предпочита да похапва на аванта в сладкарницата на жена си Линда, установиха папараците на ПИК.

препоръчано

Обектът, който участничката в един от сезоните на "Мастър Шеф" стопанисва, се намира на ключова позиция и на сами центъра на столицата - на улица "Сан Стефано". Местоположението е стратегическо - на няколко минути от Народното събрание, Министерски съвет, БНТ и други ключови сгради и учреждения, в които ежедевието на Киро Канадеца обичайно преминаваше досега, а очевидно ще преминава и занапред с оглед резултатите от провелите си в неделя парламентарни избори.

Лидерът на "Продължаваме промяната" е редовен клиент на сладкарничката на жена му. Мястото е малогабаритно откъм площ и не предлага на клиентите си маси в помещението. Затова и Петков се подкрепи на крак преди няколко вечери, между ангажиментите си в рамките на предизборната кампания, видя ПИК.

Главата на семейството тотално е абдикирал от семейния бизнес, но за сметка на това в сладкарницата шета най-малката дъщеря на Петков, която изглежда помага на майка си. Най-голямата им дъщеря Ванеса от известно време не живее с родителите си, тъй като следва висше образование в университет в Ню Йорк.

Другите две щерки пък посещават столичното ЧОУ "Петър Берон", известно със своите грандиозно високи такси, а очевидно между уроците се навъртат и из сладкарския цех на майка си. Най-малката е одрала кожата на канадката Линда, а вероятно е наследила от нея и кулинарните й заложби.

Впечатление прави, че щом Петков се появи в сладкарницата, двете му жени мигом започват да се суетят зад щанда, за да му приготвят за отрицателно време топла напитка и нещо за хапване - био десерт или крем. Визитите му в семейната сладкарница обаче са кратки и продължават не повече от десетина минути, колкото да се наяде на крак.

На кадрите, уловени от папараците на ПИК, прави впечатление царящия творчески хаос, около който Линда Петкова забърква десертите си. За ценоразписа си известната с кулинарните си умения канадка ползва белите си шкафове, в които съхранява сладкарската посуда и продукти. На един от надписите с маркер, които се четат, се разбира, че Линда продава еспресо без захар за 3 лева. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 11
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК