Вход
София
Времето в София -2 o C

САМО В ПИК! Георги Марков ексклузивно пред медията ни: Борисов отново е подведен! Кьовеши (Сорос) е като Истанбулската конвенция

САМО В ПИК! Георги Марков ексклузивно пред медията ни: Борисов отново е подведен! Кьовеши (Сорос) е като Истанбулската конвенция

на 20.07.2019
195777
65
САМО В ПИК! Георги Марков ексклузивно пред медията ни: Борисов отново е подведен! Кьовеши (Сорос) е като Истанбулската конвенция
20.07.2019
65
195777

По-рано днес стана ясно, че премиерът Борисов ще подкрепи кандидатурата на Лаура Кьовеши за европейски главен прокурор. Кьовеши е основният фаворит за поста и то въпреки волята на правителството в родната ѝ страна. Тя е бивш ръководител на румънската антикорупционна агенция, а в момента е подсъдима в страната си с обвинения за злоупотреба с власт.

Борисов ще подкрепи кандидатурата на Лаура Кьовеши за поста европейски главен прокурор

Борисов ще подкрепи кандидатурата на Лаура Кьовеши за поста европейски главен прокурор

Премиерът Бойко Борисов ще подкрепи кандидатурата на...

на 20.07.2019

Доколко Кьовеши е подходящият кандидат за тази длъжност, не седи ли дългата ръка на Сорос зад нея и дали премиерът Борисов не е подведен за нея, агенция ПИК потърси за експертен коментар бившия конституционен съдия Георги Марков. С него разговаря Ивайло Атанасов:

Г-н Марков, вие сте конституционен съдия и депутат от Великото Народно събрание. Току-що излезе новината, че българското правителство ще подкрепи за европейски главен прокурор Лаура Кьовеши.

- Ох, задавих се – хвана ме тъкмо, че пия вода! Не мога да повярвам! Но щом го казваш, сигурно е вярно. Борисов отново е подведен, както за Истанбулската конвенция. Не ми се иска да се връщам назад, но няма как да не си спомня, че точно в агенция ПИК, навръх Нова година, предупредих навремето Борисов, че е жестоко подведен за Истанбулската конвенция.

То не бяха биене на камбани на „Александър Невски“, то не бяха декларации на Светия Синод, то не бяха академици, та накрая ми се наложи – спомням си, мисля, че беше на 24 януари 2018 г., да гласувам против нея в комисията за младежта, спорта и децата, та горкият Бойко да се стресне, да я спре и да я прати на Конституционния съд, който я кремира.

Къде виждате аналогията? Какво е общото?

- Общото е отново, че вероятно тези, които подведоха жестоко Борисов за Истанбулската конвенция – защото той не може да чете всичко, са го подвели и за Лаура Кьовеши. Не мога да приема, че е нормално българско правителство, което и да е то, да подкрепи за европейски главен прокурор личност, която е свалена от власт и то висок пост – главен прокурор на Национална дирекция за борба с корупцията в Румъния, свалена с указ на президента на страната, по изрично решение не на Аврам Бакалина или другарски съд, а на Конституционния съд на Румъния.

Г-жа Кьовеши беше обвинена в злоупотреба с власт и изпълнение на политически поръчки и то на чужда държава. Тя е печално известна. Издигането й е цинизъм!

Когато я назначиха ми беше симпатична, защото е баскетболистка. Знаете моята любов към баскетболистките на Левски, които станаха европейски шампионки през 1984 г. и е от унгарски произход. И с това се свършват симпатиите ми към нея. Тя е нарицателно за личност, която не може да бъде главен прокурор на Европа.

Ами как тогава се стигна до тази история тя да бъде кандидат?

- ЕП, където е лобито на Сорос - 226 депутати на Сорос, плюс европейските социалисти начело с Тимерманс, направиха тази кампания тя да стане главен прокурор, защото това е последната възможност Сорос да заеме някакъв пост във висшата европейска йерархия. Тя е ярък привърженик на доктрината „Сорос“. Неслучайно, когато пристигна в България, на летището я чакаше – не съм сигурен, но май, че беше бай Радан. Неслучайно тя беше поканена в българския Върховен съд да ни чете лекции. Целият въпрос е като каква тази жена, свалена от собствения си Конституционен съд, ще дава акъл на българските магистрати?

А кой е подвел тогава г-н Борисов?

- Не мога да знам. Той беше омагьосан за Истанбулската конвенция и се стигна дотам, че дълго време негово обкръжение непрекъснато говореше, че конвенцията не е четена; че тия, които са против Истанбулската конвенция, не са я чели - т.е. не са я чели Светият синод, патриарха, 12-те академици и 80% от българските граждани, които застанаха срещу нея. Не са я чели и конституционните съдии, но се оказа, че са я чели и с квалифицирано мнозинство я кремираха.

Случаят с Кьовеши е аналогичен. Въпросът е принципен. България не може да подкрепя юристи, които са свалени от постове в националните държави поради тежка злоупотреба с власт и изпълняване поръчки на чужди служби.

А на какво тогава се разчита?

- Разчита се на това, че все пак, на Сорос трябва нещо да се даде. След като Вишеградската четворка, в съюз с Италия, Хърватия и някои прибалтийски страни и Ирландия – цели 11 държави, спряха Тимерманс и за пръв път спряха Франция и Германия да наложат председател на ЕК, сега се разчита на това, че Унгария и Полша няма да се бунтуват срещу Кьовеши, тъй като им все тая кой ще е европейски главен прокурор. Тези страни за пореден път отказаха да отстъпват от националния си суверенитет и не се присъединиха към щуротията да дават суверенитета си на някаква кака, която да им бъде прокурор. Те си имат достатъчно прокурори и съдии. Очаква се, че съпротивата ще е само от Румъния.

Аз мисля, че може да се случи нещо нечувано – 100 години след Трианонския договор, с който Трансилвания беше откъсната от Унгария и мина към Румъния и тези 100 години традиционно отношенията между двете страни не бяха добри - румънското правителство да получи подкрепата на Полша, Унгария и други страни срещу тази компрометирана личност.

- И така да завършим – какво ще кажете за новоизбраната председателка на ЕК Урсула фон дер Лайен? Всички казват, че това е голям успех на Виктор Орбан и Емануел Макрон?

- Да, разбира се, че е успех на Орбан и вишеградците, че пресякоха пътя на Тимерманс, който проповядваше идеологията на многообразието – гей браковете, джендър идеологията и разправа с всички правителства, които не са неолиберални – най-вече тези в Полша и Унгария.

Аз съм впечатлен от първото голямо интервю на г-жа фон дер Лайен в западната преса, която на въпрос за върховенството на закона каза, че да – върховенството на закона в ЕС е много важно, но то важи за всичките 28 страни и тя нежелае да участва в хватки, при които се оставя впечатление, че върховенството на закона се използва само срещу определени държави; че никоя страна, подчертава г-жа фон дер Лайен, не е застрахована от нарушаване на това върховенство.

Аз считам, че тя е на прав път. В някои страни върховенството на закона е много по-зле отколкото спазването на върховенството на закона е много по-зле, отколкото в България. Най-яркият пример за това е Холандия, където фанатик-престъпник ислямистки терорист беше пуснат съда – не знам защо, и дни след това посред бял ден разстреля хора в холандското градче Утрехт.

Считам, че и Германия е много по-назад във върховенството на закона, защото г-жа Меркел, без да пита собствения си парламент и ЕП, покани над 1 млн. ислямисти да пресекат незаконно границите на суверенни държави. С това, принципно, редът и законността в Европа рухнаха и то само за няколко часа. Защото да прекосиш не по законоустановения ред и не на законоустановеното място граница на суверенна държава, в цяла Европа се наказва с лишаване от свобода като престъпление – в България е 5 години. Така че редът и законността в Европа рухнаха още 2015 г. поради лудата политика на г-жа Меркел, френския президент Оланд и целия западен елит. Струва ми се много смешно по-нататък да говорим за ред и законност в Европа, докато не се реши въпросът с мигрантската криза.

Трябва да ясно да заявим на Брюксел – край на двойните стандарти не само при храните, но и в политиката. Не сме дебили, а сме природно интелигентни и много добре знаем що е Истанбулска конвенция и коя е Лаура Кьовеши.

Сподели:
Напиши коментар »
(65)
1
Ами другарю Никоплай,нали защото е обграден от агенти и БКП за това и го подвеждат,ти защо не му каза или докладва или донесе?А БСП БКП само чака ,да ритне столчето под краката му,примката е там.
2
Да Гоче но първа Ленчето ще Я прочете и тогава ТИ ДА ВИДИШ......????
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
Неслучайно Турция има слабост, към Външните министри на БГто.
5
Не е подведен Борисов. Коьвеши ще подпука Корнелия и Елена Милиончева за кражбите им
6
Всезнайко агент Николай ами ако твоя любимец Орбан подкрепи кандидатурата на Коваши какво ще правиш тогава Пак ли ще се извъртиш на 180 градуса което го умееш много добре И стига си се появявал по медиите че втръсна на хората с тази лизаческа физиономия на дърт п---с
7
ПОДКРЕПИ ЛИ ТАЗИ МАЙМУНА , ПО ВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО!
8
Ейййй, липсваше ми агента Николай, неговият интелектуален потенциал и близост с човека Слънце, огряваше страната ни от 10 години. Как си се поддържат само, и двамата работили като агенти на ДС, имали една съдба. А днес Николай си извоювал позицията на най-главен мъдурист, крепели кайсиите на Слънцето 24/7. Интересно е друго, как Слънцето го търпи? Или може би му харесва така, да се бутат кой първи да си пусне езика и да започне с хвалебствията? Най е така.
9
Току-що герберасткият лакей и лизач на насрания банкянски задник застъпи на смяна в ПИКливото сайтче и започна да плюе по Лаура Кьовеши! КОЙ си ти бе, доноснико мръсен на ДС, гнусен агент, провалил кариерата и съдбата на толкова много хора? КОЙ си ти бе, нищожество жалко и смешно? КОЙ те пита пък теб бе, мерзавецо и мръсен продажник? Не виждаш ли, че отдавна си станал за посмешище на всички българи? Не проумяваш ли колко много хора те мразят и са отвратени от грозната ти, мазна и противна физиономия? Слушай, доноснико Николайчо, я по-добре тичай в Банкя, че твоят "идол" се канел да пикае, та тичай да го лапнеш, в момента го вадел.
10
НЕ СА ГО ПОДВЕЛИ, ТАКА СА МУ ЗАПОВЯДА ЛИ, КАПИШ
11
Този бивш седесарски гащник, отдавна трябваше да бъде поставен на подсъдимата скамейка, да отговаря за постъпките си пред Темида ! Мен ме интересува защо работодателя ми ме заблуждава и не ми увеличава заплатата, вече 2-ра година /като това сега вече мога да го проверя/, ако някой ми даде линк от данните на НАП в торентите, където е публикувана ! За да имаш достъп до тези данни обаче ще трябва да плащаш, ли !? По този въпрос се пази абсолютно мълчание !? То наистина ще излезе някаква "далавера-la grande" с намесата на властта ! Ако имате някаква насока по-този въпрос, дайте ми информация на този адрес: gordano_abc@0815.ru
12
Ся кво да пишем ние БСПдирастките тралове. Досега искахме Кьовеши, но тя ще подпука най напред Импексовата ни мафиотска главатарка, както и бившата крадлива кучка Йо, на СС Момата. Антон Путефф липсваш ни, не можем да се ориентираме какво и кого да плюем в паралелната държава на Импексовата Барсала, и касата окраде. ЗАТОВА ПИТАМ АЗ - Сега кой ще ни даде париии, кой ще ни издържа, как да плюем Бойко и Герб на гладен корем, как да сме ви верни, не искаме вече да живеем в паралелната Импексовата държава!!!!
13
Дантела ти пак ли изпълзя от дупката, аз нали казах на Пендалко да не те показва че хората полудяват като ти видят мазната доносническа мутра. Тя е запазена само за мен с изплезен език и стойка партер. Ся това е днес си почивам, катера го ремонтират, мотокара е в отпуска а совалката до Марс не е още построена. Конгратчулеишън дебили Герб победа винаги и Пендалко да не забравяш иначе пари нема да знаеш хахах.
14
Кьовеши е лош човек. Тя вкарва депутати и министри(вкл. премиери) в затвора. Да изберат Цацаров, че да спят спокойно властимащите !
15
И тоя беше един от най големите левскари, а сега стана втория най голям лизач на банкянския, след Недьо разбира се! Бойчето може би ги пори на смени!
16
Независимо кой го казва,в случая Марков е много прав!Кандидатурата на Кьовеши е предложение на Сорос и обкръжението!В това няма съмнение!Не знам Борисов на кой иска да угоди,но въпроса е принципен и е крайно безотговорно да се подкрепя ,все едно Радан Кънев или Лозан Панов в широк мащаб.Дори и те са по ниско стъпало!Всички постановки на Кьовеши бяха обсолютно измислени и с цел да дестабилизират държавата!Не,че в Румъния няма корупция,но тя целеше тези които се борят с корупцията,а не реалните извършители!Навсякъде където Сорос пуска пипала е с цел дестабилизация,няма за цел нещо друго!
17
Иначе не намира правилната посока към съсипването на България.
18
За доставката на С-400 в Турция пишат всички световни СМИ. Мотивите на Ердоган също са назовани — това е застраховка от вероятното използване на авиацията на САЩ при поредния опит за държавен прееврат. Но Ердоган има и други по-сериозни намерения по отношение американците. Това е видно от мястото, в което той ще разположи руските комплекси. Турция очакваше с нетърпение С-400. Техниката бе доставена по въздуха, не се довериха на морските пътища. Ердоган бързаше, но не защото се опасяваше от реакцията на САЩ, а по други причини. Ердоган планира да използва С-400 срещу САЩ в Сирия, в зоната на Ефрат, в Рака. Оттам Турция се опитва да изтласка САЩ, които нямат намерение да напускат страната. На този етап натискът се извършва достатъчно меко — Турция разположи там батальон от 50 танка. Срещу спецназа на САЩ това е голяма сила. Ако след това САЩ не си тръгнат, ще се наложи да бъдат изтикани грубо — С-400 могат да покрият района и да не позволят на американската авиация да удари дислоцираните там турски танкове. А това вече ще съсипе САЩ — ще е нещо като удар с мокър парцал по лицето. Турция разширява своята зона на контрол въпреки волята на САЩ и с участието на Русия. САЩ, Израел и Британия се в един лагер, а Турция, Китай, Иран и Русия — в другия. Ако си представим краха на НАТО, то той ще изглежда точно така. Америка има половин година, докато турските ракетчици преминат през обучението в Русия. След това те ще могат сами да решават всичките си бойни задачи. САЩ не могат да отвърнат на Турция подобаващо, защото тя е съюзник на НАТО. И защото рискуват Анкара да отвърне на натиска и да се превърне в противник. Динамиката на напрежението между Турция и САЩ поразява въображението: преди пет години бе невъзможно да си представим, че Турция ще направи подобна покупка от Русия. Вашингтон е в капан: не бива да отвръща на удара, защото отговорът ще означава ново, още по-дълбоко поражение. Вашингтон отговори, че Турция няма да получи Ф-35, на което Анкара заяви, че има готовност да закупи руските Су-57. И ще ги купи, с което ще забие още един пирон в покрива на НАТО. Ако САЩ започнат да форсират натиска срещу Турция, то зад пултовете на закупените С-400 на този етап няма да застанат турски кадри, защото не са обучени — ще застанат руски. А това за САЩ ще е истински кошмар. В дадената ситуация САЩ приличат на полудял тиранин. Ако САЩ започнат да притискат Турция икономически, то има два варианта: ще изтикат Турция напълно от НАТО или ще се ограничат само с крясъци и истерии. Във втория случай светът ще разбере, че «титанът» е сериозно ранен. Васалите ще започнат да се разбягват — като мишки. В тази ситуация за САЩ има само лоши варианти и още по-лоши варианти. Общо взето светът ще е предоволен, ако САЩ помогнат на Русия да разпусне блока НАТО и да създаде своя грипировка — от обидените от САЩ бивши васали. Процесите започнаха да се движат точно в тази посока. Турската криза показа, че в НАТО е назряла криза, с която не могат да се справят поради неразрешимите геополитически противоречия между членовете на блока. Ако Турция се измъкне от чадъра на САЩ, в целия свят ще започнат аналогични процеси, които няма да могат да бъдат спрени по никакъв начин. След по-малко от 10 години политическата карта на света ще изглежда по напълно различен начин. В това няма никакво съмнение.
19
Доста сте в страни от темата за Дантеления " многолайко,но коментара Ви е брилянтен. Не съм попадал отдавна на подобен анализ! Вярвам,че не е " копи"! Иначе - Поздравления!
20
ЛЕЛЯ КОРНИ: ТИКВАТА обявил, че ще подкрепи г-жа Кьовеши за главен европейски прокурор. Изчаквал бил ЕНП да има обща позиция. Тази седмица му зададох въпрос в парламента - ще я подкрепи ли. Не дойде да ми отговори, защото не било от неговата компетентност. Чудя се да се смея ли, да плача ли? Когато имаше двама кандидати, Борисов не подкрепяше Кьовеши. Даже ме пращаше в Румъния да видя какви бели е направила. Сега, когато тя остана единствен кандидат - тича пред вятъра. Късно ви е за смяна на позицията,г-н премиер. Време ви е за притеснения.
21
тъй като Корнелия Нинова изведнъж заобича много Лаура Кьовеши и каза че с две ръце я подкрепя ? Не е ясно защо Нинова обърна позицията си така на 360 градуса ?
22
Америка за България е на Сорос нали ..? подкупва червените “ демократи “...да сте чули нещо лошо от БСП за Сорос ....аааа....НЕ ....нали ..?
23
отговор на коментар
N 16 ... Написал си голееееми глупости! Нашето герберунгелско правителство отдавна е за затвора , всичките! Да почнат от тиквата! Герберунгелите отдавна прецакаха държавата ни! И ако искаме да я има България , трябва да ги свалим от властта! " Народе ??????"
24
Николай-Стефан-Георги Марков не е прав. Той подвежда Фукльопитека от Банкя. Аз казвам, последната дума за Кьовеши да е на Heдялко.Него в Европа го слушат, eбaвaмe го и ние които сме тук в България.
25
А ти да си чул някога ТИКВАТА да каже нещо лошо за Шорош, а ГЕЙберастко-евроГЕЙски ПEДEPACИHO? А да кажеш нещо за "молитвените закуски" във ФАЩ на Цецо ПЪПЕША. ГЕЙберастка П0ДЛ0ГА.
26
Eх,"другарЮ-господин" Марков!? Ех......................................................................!?
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
KUDE DESTABILIZACIA ,BE!??V NAI·STABILNATA DURJAVA V EVROPA···BULGARIA!! HAHA ANEKDOTI
29
На Борисов всичките му "чистачи" са долнопробни мошеници, виж Марков, Антон Тодоров, Биков, Нищо Константинов, Ил.Б, Данка, манка и всички подобни
30
е бил за Лаура Кьовеши ! Да му мислят Бе Се Па-рите , които присвоиха голяма част от евро субсидиите в партийните и личните каси.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Ще ти се наложи да повярваш , тя ще започне, първо от тук!!!
33
Браво за избора за Кьовеши, сега ще има кого да питам, как така крадливата кучка Йо, има три къщи за гости и то с басейни, а аз нито една. Как така Импексовата курабия, приватизира и източи милиони долари от Импексовото дружество, а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Как така Сарайската Чалма приватизира ТЕЦ Варна, а аз нямам дори един фотоволтаичен панел. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Толкова ли съм глупава, или само защото не съм цоцаалистка с шалвари, затова не можах да си вредя, или защото не съм била ДС доносничка, и не съм близала сладоледа, на ничий премиер с чалма, както Импекса и Кучката Йо!!
36
На визитката на Георги Марков пише "Син седесарски шут". А в досието на СДС пише - основна сила при унищожаването на България през т.нар. "преход": Унищожено селско стопанство (Филип Димитров и изпепеляването на българското село и кооперативните ни стопанства, поголовното изколване на породистите животни, селектирани срещу милиони левове в продължение на десетилетия от държавата ни) и подготвяне на така изравнената ни със земята територия за чуждата вносна мърша, продавана ни като "месо" за храна. Унищожена промишленост (Българската авиокомпания "Балкан", продадена барабар със слотове и имоти за 300 000 щ.д., колкото един апартамент в София е само малък емблематичен пример) и на така изравнената ни със земята територия да се настанят т.нар. "инвеститори" - чужди сили, които да ползват страната ни за собствена печалба, вместо това да прави самата наша държава, а ние да трябва да се умиляваме пред тях и да искаме и да искаме да идват тука като едни тъпанарчета, натискащи се да боядисват оградата на тариката Том Сойер. Та въпреки това срамно, според много хора минало, Г. Марков сега се е изказал като евроскептик и звучи логичен и направо умен. Но кое е истина и кое не при него е трудно да се твърди, пред други твърдения за него, които той все отричаше, въпреки, че бяха извадени документи.
37
Г-н многознайко, всеки има право на превантивни мерки за самозащита, в т.ч. и премиерът. Не си вдянал ситуацията или се правиш на умряла лисица. А Кьовеши вече е избрана. Какво ще гласува премиерът е все тая.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Ако този наш премиер-слънце е подведен от представител на "лошия матриял", то жалко за Премиера! Нали Гоше!
40
А ЗАЩО не изпратиш не Разпостраниш със снимка какво Лизало-Шпатула имаш,И ако имаш,И ако е по-голямо от Учиндолското ще те вземем на договор при новата партия на Цвъкито та да събереш Клиентела че човека е зает със Асансьора смазва го че дебелата Ездачка го изкриви при ''проверката'' а другия го Устра та мирише на Позастрано.А поручика ще го назначим за теляк та да помага и той за хигиената ще подсушава лизаното че ще има много лиги за обърсване...защото лошия матр'ял не се къпе и се Е превърнал на кирпич нали Галицин.Ще изгреш като слънце и всичко ще Е всьо в порядке......????
41
до ..................19.............................БЛАГОДАРЯ..................НАРОЧНО НАПИСАХ САМО ,,,,,b,,,,,,ДА ВИДЯ РЕАКЦИЯТА АКО НАПИША НЕЩО ПОД ДРУГ ПСЕВДОНИМ........НАЛИ СОРОСЧЕТАТА КАК ЩЕ РЕАГИРАТ..................СТАТИЯТА Е КОПИ.......ОТ ДРУГ САЙТ....МНОГО Е ДОБЪР/САЙТА/...................................News Front Bulgaria - Четете онлай новини от България ...
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Браво на Кьовеши!!!! Нито е соросоидка, нито агентка на ДС . Не случайно Западът я подкрепя. Браво и на ББ че не слуша бившите ченгета и агенти в парламентарната си група.
45
абе с една дума - страх.
46
Кой бие най добрите шпатули на Тиквопитека - Heдялко, Беновска, Гошо Тръбата, Николай или Ива със сополивата слива ?
47
Жоре, казах ти на 3 коняка да не даваш интервюта.
48
Стига си превъзнасял този Орбан и стига си ни го навирал като успешен политик. Господине, трябва да имаш милост към другите, които не са на твоето изрядно ниво. Самият ти се влачиш от една държава в друга и раздаваш правосъдие. Прави разлика между нещастни хора бягащи от руските бомби в Сирия и от бандити, които някой умишлено ги изпраща в Европа, за да тероризират населението. А по отношение на Кьовеши сигурно е преценено, че може да се справи с работата. Който и да бъде той винаги ще има и противници. Защо този, а не онзи. Едните искат наказания за престъпниците, а другите искат да се отърват от наказание. Така че трудно може да се угоди.
49
да си лицач си е диагноза
50
От източният блок,пълен с цървули и каскети,които последните 30 години се изживяват като аристократи и безчинстват по цялата планета с окрадените,а не заработени пари,вият на умряло,защото не знаят какво да очакват от Кьовеши,тя не е израстла в Западна Европа,а в проядените от тоталитаризъм и злоба бивши соц републики и сигурно ще им скъси разстоянието.,защото е много наясно за какво става въпрос и никакво лицемерие не може да я заблуди.БРАВО МОМИЧЕ,БИЙ ЦЪРВУЛАРИСТОКРАЦИЯТА.
51
Копеле рашистко,върви на майната си в рашистан, и то в най-богата му част Якутия,където да се наслаждаваш на високият им стандарт на живот,така привлекателен за теб,и да не забравиш да си вземеш повече бояришник,за да си запазиш по-добро място до кофите за боклук до някой супермаркет.Колкото до НАТО ЕС и САЩ,не им се притеснявай,ти ще си под сигурният покрив на руската мизерия,само иди на посоченият адрес и чакай резултата от пророчеството си.
52
"Ех Мишка мръсник си беше и такъв си остана" Мишка Кошевой - болшевики, герой от романа ТИХИЯ ДОН на Михайл Шолохов. "ЕХ Николай мръсни си беше... g
53
Турция има няколко проблема !!! Всичките им оръжия са купени, или произведени по чужд лиценз.Износът им е орентиран на запад.20 милиона кюрди,20 милиона алевити и още 23други народа ,живеещи на днешната територия на Р.Турция, които тепърва ще вземат решения за бъдещито на държавата, или накарани да взема такива решения.
54
КОЙ се страхува от Лаура Кьовеши?!?!?! Защо аз - не?!?!?
55
Г-н Съботинов е написал , че тя е корумпирана , взема подкупи ,срещу нея се водят 18 наказателни дела и управниците на РУМЪНИЯ били против това тя да заеме този висок прокурорски пост. Обикновените милиони граждани на РУМЪНИЯ мислят и се надяват , че тя е подходяща за поста. Подобна е ситуацията и в БЪЛГАРИЯ ! Обикновените български граждани харесват нейния избор . Български управници не го харесват ! ЗАЩО ЛИ ? Отговора е , че може да ги сложат на БАНЦИГА !
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Ей мърлйо Марков леки такова тая корупция как може да изкорениш
58
Не е възможно някой да подведе ББ ! Неговият ум , интелект , капацитет , нюх и усет за самосъхранение са толкова необятни , че е невъзможно да бъде подхлъзнат. Виж , обратното го гледаме денонощно ! И то вече толкова години ! Факир с комунистическа закалка !
59
НЕ ВСЕКИ ДОНОСНИК Е КОМУНИСТ,НО ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СА ДОНОСНИЦИ.
60
НЕ ВСЕКИ ДОНОСНИК Е КОМУНИСТ,НО ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СА ДОНОСНИЦИ.
61
Как пък веднъж не го подведоха бб-то да вдигне пенсиите?!
62
Като чета, туристите идват на курорт само за хотелите и някой да ги "ОБСЛУЖВА"! Това сякаш е НАЙ-ВАЖНОТО! Ще речеш че тия хора идат не от нормални къщи, а от кочини, та поне 3 дни да поспят на чисти чаршафи...Едно време ходехме на море (20 дни), заради дюните, морето, скалите, красотите на бурното вълнение и морските пръски! Сега се плацикат в басейни (наистина ми се гади!), дюни не останаха, бетон да искаш, и "заведения"! Знаете ли, предлочитам битовите неудобства на миналото, но да съм почти сама на пустия плаж с моите скали и гларуси, пред.....
63
Що мислите че не го подвежда вожда, ченгетата. А този Георги Марков, какъв е, един от дс натегач и от павтия бкп, сдс, герб. На къде дух е вятъра, там и ченгета, доносници и сие. Само да падне вожда и обратно всички наредени при Нинова. Не е от сега, а от 70 и повече години. Кой краде той ще яде честността е вече мръсна дума, то и винаги Кужари и на запад. Оставете им раята тяхна от 30 гидишното им управление. Все комунисти изкупуват, а те мързеливи....
64
Защо не се скриеш и ти като цветанов?Омръзнахте на хората .
65
Лаура КЕЛЕШИ, Бойковия бързо да среши !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 24419
архив

Разговарят двама приятели след Нова година: - Уф, много напълнях, Иване, с тези софри. Минавам на средиземноморска диета. - А, ние с жената сме на разделно хранене. Аз в хола пред телевизора, тя в кухнята над печката.

няма нови новини
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
сега
1158
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Карадайъ гневен за партийните субсидии: Лъсна задкулисното съглашателство на ГЕРБ и БСП (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДЕН РЕЖИМ: Как поддържа форма Шакира
x