Вход
София
Времето в София 16 o C

САМО В ПИК! Депутатът Георги Марков: Предсрочни избори няма да има. „Социализмът си отива” ще е Мелодия на годината в Европа

САМО В ПИК! Депутатът Георги Марков: Предсрочни избори няма да има. „Социализмът си отива” ще е Мелодия на годината в Европа

на 08.01.2019
95304
37
САМО В ПИК! Депутатът Георги Марков: Предсрочни избори няма да има. „Социализмът си отива” ще е Мелодия на годината в Европа

Въпреки, че до изборите за Европейски парламент има още няколко месеца, опозиционно настроени анализатори, социолози и издания вещаят предсрочен вот на есен. Причината – провал на ГЕРБ в изборите през май, макар всички нормални агенции да показват пълна победа на управляващата партия.

В ДЕСЕТКАТА - Депутатът Георги Марков с парещ коментар: Предсрочните избори са лудост!

В ДЕСЕТКАТА - Депутатът Георги Марков с парещ коментар: Предсрочните избори са лудост!

В момента в България ситуация за предсрочни избори и...

на 30.11.2018

С какво е толкова важен вотът за Европейски парламент, какви са опасностите пред Европа, както и най-важният въпрос – ще има ли предсрочни избори в България, агенция ПИК потърси за отговор бившия конституционен съдия, депутат във Великото Народно събрание и настоящ народен представител Георги Марков.

С него разговаря Ивайло Атанасов:

- Г-н Марков, политолози и журналисти в хор твърдят, че евроизборите ще са драматични като боят на Шипка – ако ГЕРБ ги загуби отиваме на предсрочни избори две в едно на есен. Вашето мнение?

- Конституцията изключва предсрочно прекратяване четиригодишния мандат на парламента, защото междувременно са се провели някакъв друг вид избори – президентски, местни или европейски, които управляващите са загубили. Същото важи и за президентския мандат. Да си спомним царя, който 2001 г. с два милиона гласа победи на парламентарните избори във всички избирателни райони без етническите. През 2003 г. обаче се сгромоляса на местните избори във всички градове на страната, може би без един, но мандатът си му свърши, като му дойде времето, т.е. като изтече.

Какво да кажем за времето на „Тройната коалиция” на г-н Станишев? Та първо Бойко ги би за кмет на София на втори тур със 70 на 30 процента. През 2007 г. ги би за втори път в София от първи тур, а младата партия ГЕРБ победи социалистите в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, но така или иначе те си избутаха мандата. В момента има парламентарно мнозинство, което е стабилно и това е гаранция за пълен мандат на правителството така, както е гласът народен и Божий на изборите от 2017 г.

- Как си обяснявате този зор и нагон на БСП за предсрочни избори още с формирането на настоящия парламент?

- По света и в Европа социалисти и либерали, които са в агония, не са на себе си и отказват да признават народния вот, даден на съответните парламентарни избори. Та да вземем Полша – Качински спечели с 50+1 и от 40 млн. поляци, 30 000 перманентно реват за нови избори, защото не са на софрата. В Унгария Орбан ги победи трети път с две трети и по Коледа 10 000 ревяха, че искат да се омете. Изглежда обаче те ще бъдат ометени на 15 март, когато се очаква 1 млн. унгарци да излязат в негова подкрепа. Какво да кажем за Италия, където в момента всички социологически агенции дават 60% обещствена подкрепа на „Северната лига” на Салвини и на „Петте звезди”, с които управляват в коалиция, а социалистите, които ги няма никакви, извадиха учениците на манифестация, които са на непълнолетни и искат реформа на образованието? Ами що социалистите не я направиха, като управляваха толкова години? Същата история е и в Щатите, където продължават да отказват и да се съгласят с факта, че Тръмп е безапелационен президент. 

Вижте в България – Бойко ги победи 2017 г. забележете – като управляващ, което значи, че е упрявлявал добре и то ги победи с над 10% във всички големи градове. Е какво се е случило оттогава насам, та ще трябва да има нови избори? Излязоха няколко хиляди души да протестират, че Бойко е вдигнал цената на бензина. Да, ама сега Бойко свали драстично цената на бензина. То няма как, когато бензинът се качва като цена, правителството да го вдига, а когато бензинът се сваля, да го прави пазарът.

- Вашата прогноза за изборите за европарламент в България.

- ГЕРБ ще спечели тези избори. БСП се готви ДА КАЗВА КАКВО ЩЕ ПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ, а ГЕРБ ПОКАЗВА КАКВО Е НАПРАВИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ (това, дето БСП не го направи въпреки, че управляваше пет пъти страната в тези 30 години) – магистрали, пътища, мостове, спортни зали, детски заведения, градинки, едно, две и не знам още колко метра. По покана на депутата Пламен Нунев от Русе бях в град Бяла. Шапка свалям на кмета от ГЕРБ Славов за това, което е направил за града – прекрасна църква, оформени междублокови пространства, летен плаж, ново улично осветление, футболно игрище с осветление между селата и безплатни детски градини за осем села в областта, в които има смесено население. Е как БСП след всичко това ще бие ГЕРБ в Бяла?

- Мнението ви за изборите за европарламент в Европа като цяло?

- Надявам се ЕНП да спечели тези избори, но за съжаление ще бъде с доста под 200 депутати, защото кризата на т.нар. традиционни партии засегна и нея. Единствената голяма държава, която ЕНП управлява е Германия, но и там Меркел е в коалиция. Останалите са Хърватска, България, Австрия и Унгария.

За моя радост Сорос няма как да има вече 226 евродепутата лоби, с които да прокара идеята си за прием в Европа на 1 млн. мигранти годишно.

Ще има бум на радикалните партии: във Франция г-жа Льо Пен води с 21 на 19 процента на Макрон; „Алтернатива за Германия” ще влезе за първи път в ЕП; в Италия се очаква отличен резултат на „Северна лига” и на партията на Джорджия Мелони „Италианско братство”; шведските демократи ще намерят място в новия ЕП; партиите на свободата в Австрия и Холандия също ще влязат с добри резултати. Разбира се ще влязат и някои леви нестандартни партии, като италианската „Пет звезди” и други. Най-големият шок ще дойде от Испания, където след лошото управление на Педро Санчес (Педро Хубавеца), в Андалусия франкистката партия „Вокс”, влезе в андалуския парламент с гръм и трясък, който беше бастион на социалистите. Ще отбележат ръст вероятно и „зелените”.

Истинска катастрофа ще претърпят европейските социалисти – ПЕС. Те ще слязат под 100 депутата по моя прогноза. Вижте защо – няколко от страните са донори на депутати в ЕП и вижте „силата” на социалистите там. В Германия с близо 100 депутата, социалдемократите са вече трета политическа сила с едва 15%. Във Франция с близо 80 депутата, социалистите са пети с под 10% подкрепа. В Италия, с близо 80 депутата, социалистите са трети с под 18%.

В Полша, която е с над 50 депутата, въобще не са в полския парламент и са изхвърлени оттам, а в Испания, която има над 50 депутата, са с най-нисък резултат от последните 30 г. Дори шведското чудо – социалистът Стефан Льовен, направи най-ниският резултат не от една, а от 100 години насам на шведските социалисти. България навлиза в 30-ата година от промените си и затова си спомням колко много песни за демокрацията се изпяха, но най-големият хит беше „Комунизмът си отива” на Васко Кръпката. 30 години по-късно хитът в Европа ще бъде „Социализмът си отива”.

Да си чул на конгреса на ПЕС да говорят за християнство, традиционно семейство и да говорят за миграцията на ножа?

- Какво да очакваме от новия Европейски парламент?

- Очаквам сериозен дебат за ислямизацията на Европа и т.нар. мигрантска криза; ще останем ли все пак християнски континент – след като г-жа Меркел призна, че ислямът вече е част от Германия, а френският вътрешен министър Жерар Колон подаде оставка казвайки, че вече освен френска има и ислямска нация и не ги делят девет планини от гражданска война помежду им; пактът за ООН за миграцията, който беше разгледан в навечерието на Коледа в Маракеш показа разделението в Европа по въпроса за мигрантите.

Вишеградската четворка (Полша, Чехия, Словакия и Унгария), Швейцария, Хърватска, Австрия, Естония и за моя радост България отказаха да го признаят и приемат, защото създава понятието право на миграция, каквото не съществува и твърди идиотщината, че миграцията е източник на благоденствие на нашия континент. Другите страни го приеха, но вижте какво стана в Белгия – премиерът Филип изпадна в малцинство, след като фламандската партия напусна кабинета. Там, в Белгия, вече е създадена ислямска партия, а в някои от градовете е забранено честването на Коледа и коледните празница са наречени зимни – да не се дразни ислямското население. Какво искаме да стане в Европа? Това да бъде последният парламент, в който няма ислямски партии ли?! Ние сме на път в следващите години в националните парламенти на доста страни да има ислямски партии.

Сподели:
свързани новини
САМО В ПИК - Депутатът Георги Марков остро: Речта на президента – „Костинброд 2”! САМО В ПИК - Депутатът Георги Марков остро: Речта на президента – „Костинброд 2”!
Новогодишната реч на Румен Радев предизвика буря от остри...
на 02.01.2019
Напиши коментар »
(37)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Аз вервам на Агент Николай!Аутопсията на Николай,Гошето,Нед@лко и Рудолф ще покаже,че са били прави!Президента Радев е изрод,а Бойко е гирой!
3
Николайчо пак ли го пуснаха от психото? Заради такива "демократи" като него, служили вярно на ДС , демокрацията у нас би убита в зародиш. 90-те години СДС събираше над 3 млн. гласа на избори, сега не могат да съберат 4 човека за един бридж белот
4
Кое е нецензурно , това че Георги се прекръсти на Николай-лай лай ...
5
Ти и през 1989 г пееше -КОМУНИЗМА СИ ОТИВА ама комунизма още така ни го е натапанчил с твоя велик вожд и такива червеи като теб че трябва малко да го извади за да си завъртим главата и да го видим !!!
6
Shto ne vzeme da se izkape,predi da davamnenia,osmardia celia parlament !!! SMRAD!!!!!!!!!
7
I zabite mu mirishat losho - Desi Atanasova
8
Я ми припомнете, кой спонсорира Биволицата Нинова и Чехлю Радев с нарко пари! Крадеца крещи Дръжте крадеца! Няма спонсор на Нинова и Радев, който да не е престъпник! От Позитано разнасят лъжи, като "истина" от последна инстанция :) Не случайно Нинова е г-жа Лъжа, а Радев е Шубето Кърмит Женчо под чехъл! Заливайте с помия, но отчитайте, че двойно се връща всичко! Няма да се изпълнят мегаломанските мечти за служебно правителство, докато не се уволни Страхливото пилотче, защото е опасен не само за себе си и околните, а и за цяла България, която не е учебен тренажор за Страхливи и Тъпи Фуражки! Спете спокойно хейтъри, сменяйте си редовно памперсите и се подмивайте, че се вмирисахте на лук,джолан и вкиснало! Деса Траверсата сънувате,за това се опикавате нощем!
9
И мършите-агенти също, нали бе, "Николай"? Или беше "Стефан"? Цялата компания агенти се изкарахте големи демократи. Обаче идва Видовден, при това скоро.
10
Ламбо предлага Чехлю Радев да се покаже като мъж, а не като Чехлюто на Деса и да предизвика Бойко на ринга за да се разберат като мъже! Има само един проблем, Чехлю Радев е страхлива мижитурка и прекалява с фотошопа, също като чалга певица! Не става и за чалга певица, тъповат е и трудно запомня написаното от Иво и Деса, за това каканиже!
11
Пари няма, избори не може да купят Кутев и Добрев, а и от предния път мангалите се научиха, вземат парите и гласуват против БСП-то Не останаха луди да вярват на БСП-то! Пийте си валидола другари, пейте "Партизан за бой се стяга" и треперете, кой ще е следващия "Червен мобифон", който ще търка наровете! Не случайно Мая Костинбродската Аферистка се грижи за условията в затворите, мисли за своето и на другарите си местообитаване!
12
Оня Руменчо може да се пени, като червена бабичка, ама нищо не е направил в живота си, само бели, приземи ВВС с неговите договори заради комисионните! Сега се тресе от злоба Чехлю, а Деса Алчната го гали по пъпчивата кратуна и му припява, че по-голям Простак от Чехлю Радев няма! Смешник е Чехлю, защото е и егоист и комплексар! Някой го излъга,че е голямата работа, също както Лозан Панов! Жените им ги провалят! Лозан се катери по стъбата, която води надолу, след него пълзи Румен Чехъла! Бойко е пич!
13
НИМА ИМА ОЩЕ БЪЛГАРИ , ? КОЙТО ДА НЕ ВИЖДАТ ЧЕ БЪЛГАРИЯ МАКАР И С ЗАКЪСНЕНИЕ СЕ РАЗДВИЖИ И ТРЪГНА УСТРЕМННО ПО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПЪТ. :: МАГИСТРАЛИ , ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ , СПОРТНИ ЗАЛИ , ДЕТСКИ ГРАДИНИ , МЕТРО В СОФИЯ И ОБНОВЯВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА ПОЧТИ ВЪВ ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ... С ДВЕ ДУМИ --- ЕВРОПА ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ , ?? НО ОСТАВА НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА СТАНЕМ ЕВРОПЕЙЦИ , КОЕТО Е ДОСТА ТРУДНО.
14
в името на кокала ще стискат до края на мандата защото после няма
15
Нинова се тресе отвсякъде, хили се истерично, дори тук поства под чуждо име и вънкашност позната! От това шизофренично хилене, ще полудееш ДРОГАрко Нинова! Много си лакома, много си истерична, този тежък климакс съвсем ти взе малкото мозък! Обещаха ти да дерибействаш с Кърмит и да си напълните сметките на Вирджините, а каква стана тя, тези които ти даваха пари, са по затворите, а подчинените им по магистралите да протестират че се нарушават изконните права на БСП да се краде и убива, без да се отговаря за което! Резидента Кърмит съвсем му стегна фуражката, защото СААБ си търсят парите, а Путин не му помага с Червената Армия, дори на колене падна, ама Путин пак същото те пита: Кога ще се срещна с Бойко? Пощенски гълъб е Радев, носи послания от Тръмп и Путин към Бойко! Страхът изяжда душата Нинова и Радев, идва и Вашия Видовден, а не новия Девети септември!
16
костоФ закрепи комунизЪмЪ и не позволи да си отиде! А ние скачахме по площадите и пеехме, докато другарите си плячкосат държавата?! Позволихме им да ни заблудят!
17
Без Цоциалисти! Звучи благородно и модерно!
18
Какво иска Народът се разбира на избори! Когато иде реч за Решетниковото Страхливо Жабче, Народа го избрал с 2млн. гласа, но ако иде реч за Бойко, искате служебно да слезе и да Ви подари властта, защото гласът на Народа не е важен! Защо ли след като БСП-Радев управлява 4 месеца, гласовете за БСП спаднаха с 1.3млн и Нинова истеряса, това е въпросът за алтернативата на Бойко!Дребни,алчни,с неопределена сексуалност реваншистчета крещят, че и те искали да управляват,но без избори, а да ги назначат от Путин или Светия Синод!Иска Чумата Импексова да я назначат Министър Председател, защото винаги е била назначавана, от Иван Костов, от Сергей Станишев, от Р.Овч и Гергов! Никога до сега не е печелила нищо сама,има опит за фалиране, купувала си е по един, или друг начин назначенията! За това е бясна Чумата Импексова, защото е некадърна, ама с претенции, с Лъжа и Простащина иска да преуспее! Ама вече дори не е кифла, а изсъхнала курабия!Мечтай си Нинова, мечтай си Импексова, само отчитай, че идват евроизбори и твоите другари, които избута, няма да те бавят! Ако си мислиш да подреждаш листите с измислените ти протежета, фантазираш безкрайно много :)
19
браво Гоше,а къде са други те- Рудолф,Алберт,Тръбата,Гърнето,Професорката
20
В Народното събрание е пълно с доносници като този.
21
Само пенсиониране на високоплатения пенсионер ще успокои мегаломанските му мераци да унищожи България! Фамилия Радеви не са над законите!Ако си мисли че ще се измиришат простъпките им, значи е по-тъп, от колкото изглежда! Генерал Указ подготвя поредния указ, забраняващ заснемането на престъпници, ако са от БСП или от Дондуков 2! Деса е обещала, ако някой от Баджанаците е наказан за простъпките си, да бъде помилван от Смешника, над 650 престъпника вече е помилвал! ПроСтестерите са помилваните от Радев мутри!
22
защото е споменала, че има документи за отчитане от Радев на фиктивни летателни часове, освен двойната заплата на Деса! Имало е голям скандал, за това и Гарелов бе изритан от Дондуков 2! Охраната на Йончева е за да я пази да не напусне България, защото в офшорката и на Вирджините са и порите, приватизирани от Нинова от субсидията на БСП! Предния път едни 130 000лв. липсваха от касата на Позитано 20, в момента са над 2 млн. липсите! Това е причината Нинова със зъби и нокти да се бори за поста си, за да няма ревизия на касата! Нормален, трезвомислещ, гласоподавател никога не би гласувал за БСП + ДПС + ДЕОС! Никога на власт БСП, а Нинова, Радев и компания на съд!!!
23
Уж "комунизма си отива" , а пък то взе че си отиде николайчовото СДС, после си отиде и николайчовото РЗС.......какво да го правиш -ренегат от всякъде и неговата компания Биков, Шайката , Гърнето от Филибето, Алберт от Европето, добре , че държи нивото сексбомбата Беновская.
24
агент Николай пак нещо се изпусна и въздуха се разсмърдя.
25
Само дай сигнал и с песен на уста "Партизан за бой се стяга" с бастуни и колички ще извършиме петия преврат, за да дойде новия Девети септември и да унищожим враговете и синчето на другаря Т.Живков, другаря Румен Радев-Тъпото, ще изберем за Генерален Секретар на БКП, защото знае Устава на БКП и дори на английски го рецитира! Венсеремус дрогарко Нинова и внимавайте на Позитано с "брашното" подарено Ви от нашите другари Ветко,Миню,Митю и останалите!Баневи в ареста,чакат Нинова за компания,Радев обеща да ги помилва, както помилва 650 престъпника 2018г, за да станат протестери! Кърмит се пени,че не ги дават на съд спонсорите му, защото може да ги помилва само когато са осъдени! Притеснен е Радев, че ще се повтори историята с шведите и СААБ, няма да може да си изпълни договорката! Консултира се с Цв.Василев, как е в Белград и има ли едно апартаментче за него и Деса, за да се скрие от колекторите!
26
ЦЯЛАТА ПАРТИЯ НА НИНОВА ИСКА ВРЪЩАНЕ НА РАЗБОИНИЧЕСКИЯ КОМУНИЗЪМ , КОИТО УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И Я НЯПРАВИ НАЙ БЕДНАТА ДЪРЖАВА. ВИЖТЕ ГЪРЦИЯ ,КЪДЕ Е ТЯ , КОЯТО ПРЕЗ НАЛАТО НА МИНАЛИЯ ВЕК БЕШЕ СЛЕД НАС ПО РАЗВИТИЕ , А СЕГА НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ РАТАЙ НА ТЯХНИТЕ СЕМЕИСТВА.
27
Като гледам идиотските писаници от сътрудниците на шефчето, които слагат плюсове и минуси по лично усмотрение, явно страх тресе цялата Шайка и слугите и тук. Като са бабички с бастуни и безопасни игли и ще царуват още 5 мандата, защо толкова се пише за Радев, Нинова и БСП? Шубето е голем страх, мочковци. Убедихте ме да гласувам за Радев и за БСП. Ще убедя и целия род. Държавата не трябва повече да се управлява от полуидиоти!!!!
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
На теб ти се ще да няма избори , ама на нас ни се ще да има !
30
Намалят се инвалидните пенсии! Мижавата сума, която ще се дава от социалните няма да се индексира естествено! Следователно, нашето увеличение от 01.07. няма да е върху цялата сума! Пак ни врътнаха! Пожелавам на тия алчни глави болестта си!
31
baj ivan eдно е да искаш, друго е да гоможеш, а съвсем трето и четвърто е да го направиш!Ти не си народа, ти си на Нинова тролче! То и 2017г бяхте готови, ама Народа си припомни много бързо какво е БСП на власт! 150 дни управление на Баджанака ти, подейства отрезвяващо на хората и от 2 млн. гласували за Баджо, за Вас останаха 800х ! Останете си с готовността, за служебното правителство, след 2.5 години, ако Баджо още е на поста си
32
И аз така мисля,едно към едно.
33
....а от 1984 сме нали така бананова република, по дръвчетата къде видиш пари късаш вместо банан, днес не ми се смее, но много нагли и прости сте, само гледате от ваша страна, а останалите, те не трябва да се трудят, не трябва да се хранят, не трябва в Гръцко да ходят при дедите си, нищо, на студено у домовете си, без рабоха, кахърни и по-бързо букета, че не ни требват, нямаме нужда от бедни , а от заможни, та да можем и на тях всичкото да гепиме и отвъд Океан да запрашиме, там 1 млн. бол къщурки, големи, малки, каквито пожелаете си вие, Бог да прости Ванката, Вслушайте се в думите му в ютюб, но не ви изнася, защото казва истината на мнозина там горе, жал ми е за Алекс, от тракийски род е, Пепа много деца, с отличие средно, и т.н. и на Нея Вечна й Памет, точно вие съсипахте животеца и на Пепа, много знаем, много патим, но истината е тази, Алекс и Софи милички, наши тракийчета на половина, а и Ванката е от нашите, майка му е арменка, а в Хасково имаше и ги има макар и малко, арменци, страхотен народ са, както казваха старите оно време, един по един си отиваме тракийците, а бяхме винаги недооценяване повечето, а и по старите не искаха да живеят тук на тези калдъръмести места, прави са били, Гръцко си е Гюмюрджинско, не по темата, но това е положението, което ви казва Иван Ласкин, Амин, Ванка, но не ви изнася, истината винаги боли, един по един си отиваме от тези земи, но лошото е, че погребваме децата си, което не е никак според мен и онзи и този хубаво, не е за пожелаване, но си е така, Силна Бъди Алекс, малка си, но нашите тракийци какво ли не им е минало през главата и това ще изтърпиш миличка,
34
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
35
Агент Николай-доносник на ДС, вече е досаден. Едно и също плещи. Вече е на 69 години, лапа от държавата цял живот, за пет пари работа не е свършил. Докога ще го търпим ? Дърто ченге, доносник, съсипал съдбите на сто човека поне. Сега изпълнява заръките на Москва да съсипе ЕС, затова така говори, мазно и коварно ченге.
36
ГОШКО ,ТИ СИ ПОСЛЕДНИЯТ ВЪЗКРЪСНАЛ СКЕЛЕТ ОТ ГАРДЕРОБА НА КОСТОВ...СКОРО И ТИ И БОЦЕТО ЩЕ ИДЕТЕ ПРИ НЕГО--НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ "МАЛАШЕВЦИ"...ТИ И ТАКИВА ,КАТО ТЕБЕ СТЕ ВИНОВНИ ,ЗА ТОВА ,ЧЕ СОЦИАЛИСТИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ....
37
Дреме му на "Гошко"- ченгето на комунистите. Той нали си е оплел кошницата. Лапа пенсия от Конституционния съд и заплата от парламента- общо към 10 бона. И "мислел" както за народа, така и за "отбора на народа". Между другото, какво стана с неговия приятел Янето-казват, че бил станал кравар в родното си село. Защо дантеления Жоро ченгето не отиде при него заедно да доят кравите ? Какво негодници дават тон на общественото мнение ! А Ване Цигането си къта парите в Милано и Лугано, потрива ръце и се крие в лабораторията.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13749
архив

Две бабки пият кафенце на припек. Едната казва на другата:
- Мила, знам, че се познаваме от 100 години, ама съм стара вече и забравям. Ще ми кажеш ли как ти беше името?
Другата бабка продължила бавно да си бърка кафето, свела поглед, и след 5 минути отговаря:
- Спешно ли ти е?

няма нови новини
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
сега
2154
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Спецпрокуратурата с разкрития за корупционните далавери на червения кмет на Костенец - предлагали пари на общинари срещу гласуване за определени фирми (ОБНОВЕНА)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Имал ли е Христос братя - отговорът ще ви изненада...
x