Вход
София
Времето в София 26 o C

САМО В ПИК! Депутатът от ГЕРБ Георги Марков взривяващо: Бойко Борисов е подведен за Истанбулската конвенция, защото не е юрист! Но той, за чест и слава, е мъж и не се поддава на третия пол

САМО В ПИК! Депутатът от ГЕРБ Георги Марков взривяващо: Бойко Борисов е подведен за Истанбулската конвенция, защото не е юрист! Но той, за чест и слава, е мъж и не се поддава на третия пол

на 04.01.2018
126624
54
САМО В ПИК! Депутатът от ГЕРБ Георги Марков взривяващо: Бойко Борисов е подведен за Истанбулската конвенция, защото не е юрист! Но той, за чест и слава, е мъж и не се поддава на третия пол
04.01.2018
54
126624

Парламентът ще отхвърли предложението и ще покаже на ЕС, че сме лоялни, но не ненормални

Истанбулската конвенция предизвика скандал в държавата. Дали тя ще доведе до признаването на третия пол, а после и до легитимирането на еднополовите бракове - това е проблемът, който за пореден път разделя обществото ни на два лагера. 

Европа е застрашена от унищожаване, християнските ни ценности са застрашени, ако позволим да се приеме ненормалното за нормално - практика на западноевропейските общества. 

Потърсихме за коментар депутата от ГЕРБ Георги Марков, който първи от управляващото мнозинство обяви, че ще гласува против ратификацията на Истанбулската конвенция. 

Интервю на Албена БОРИСОВА

- Всичките ли проблеми си решихме като държава, г-н Марков, че стигнахме до обсъждането и признаването на третия пол?

- Внасянето на Истанбулската конвенция в парламента е донякъде естествено, след като правосъдната ни министърка я е подписала. Може би това се приема като знак за европейската солидарност. Обаче въобще не е така. Аз ще гласувам против, защото Конституцията ме задължава да давам гласа си по съвест. 

СКАНДАЛ! ВМРО аламира: Международни лобита натискат България да узаконим „третия пол“

СКАНДАЛ! ВМРО аламира: Международни лобита натискат България да узаконим „третия пол“

Под хуманното, защитаващо правата на хората заглавие...

на 27.12.2017

- Не ви ли притеснява, че може да имате проблеми, след като влизате в противоречие с партийната линия?

- Доказал съм лоялността си към Бойко Борисов! Публично съм го подкрепял. Но сега е друго.

Ненормално е една християнска държава с патриархално възпитание да приеме, че в училищата ще се изучават материали, в които да се казва, че няма само мъжки и женски, но и трети пол. Това е удар по семейните и по християнските ценности. Стига с тези неолиберални идеи. Винаги ще им се противопоставям. Каквото зависи от мене, ще го направя, но няма да допусна подобно поведение. Обществото ни прие, че не сме дебили. Нека се държим тогава така и да не позволяваме да ни пробутват текстове, които могат да доведат до признаването на еднополови бракове.

Слава Богу имаме премиер и президент, които обичат жените. 

Че в Европа много политици мъже се ожениха за мъже. Един от тях се разхождаше с нашата президентша и жените на други европейски държавни глави. Мислех, че е бодигард. А той се оказа жената на един от премиеритеНо и ние ли трябва да правим това?!

- Като папагали продължаваме да повтаряме за европейски ценности години наред. Аз съм скептична, че много от политиците ни дори знаят какви са тези ценности, да не говорим за обикновените хора...

- Няма други европейски ценности, освен християнските. Има цел да се ликвидира християнска Европа. И това е политика на Сорос.

Разни НПО-та се опитват да се налагат на националните правителства и то не само в България. Те имат право да защитават само дейността на собствените си членове, а извършват политическа дейност.  

- Европа се опитва да ни налага собствените си ценности и ние сякаш нямаме защитни сили... Да си припомним думите на политолога Андрей Райчев, че нямало къде да ходим и ще трябва да признаем третия пол, който вчера заяви това в интервю за ПИК TV

-  Аз подкрепям европейската солидарност, разбира се. 

Но да си спомним какво се случи на Коледа в Германия. 15-годишната Мия, която беше заклана с нож от афганистанеца. Той се оказа, че живее от 2016 г. при родителите на момиченцето. Те като християни са го приели, за да му помогнат и да го интегрират.

Той я заплашва, че ще изнасили. И какво става? Родителите се оплакват в полицията. Не го арестуват. И той уби момиченцето. Какво още трябва да се случи, че Европа да се освести?

Чрез заселването на мюсюлмани, чрез налагането на третия пол и другите неолиберални щуротии всъщност искат да унищожат Европа и християнството. 

- Защо правителството обаче допуска тази конвенция да се обсъжда?

- Бойко Борисов е подведен, той не е юрист! Но аз съм. И искам да му кажа, като гласувам против: Приятелю Бойко, пусни за ратификация в парламента Истанбулската конвенция, за да я отхвърлим. Това ще е сигнал към Европа, че ние сме лоялни, но не сме ненормални.

Българите трябва да кажем, че не сме съвсем гламави да им вървим по гайдата след всяко подсвиркване. 

- Европейските така наречени ценности с фалшивата либералност са белег на безпомощността на обществото на Стария континент? Европа страда от липса на лидери. Все пак християнството приема  само два пола - мъжки и женски?!

- Как да е другояче, като 220 евродепутати са роби на Сорос. Той създаде неправителствени организации, за да разрушат европейските държави. Типично за неолиберализма е удара по националната идентичност. Ние сме християнски континент и не трябва да бъдем закрити. 

- Ще ви подкрепят ли останалите депутати от ГЕРБ в гласуването против конвенцията?

- Аз ще се изкажа в парламента и ще призова народните представители да дойдат на себе си. И се надявам да се освестят. Бойко Борисов, за чест и слава, е мъж. Той е в разцвета на силите си. Харесват го жените, сигурно и мъже го харесват. Но той не се поддава на третия пол. 

 

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(54)
1
Всеки футболист е юрист.
2
Вие и двамата сте от третият пол !
3
Гошо, чистача ,пак излезе да чисти ,бакии.
4
Цяло СИМИТЛИ поздравява Боко ТИКВАТА И Агент Николай
5
В годините след преврата всички сте видели колко долен мръсник е Николай-Стефан-Георги Марков. В последните 28 години е сменил осем партии. А пре ти това многократно настояваше пред нас да помогнем за членството му в БКП. Още не беше вербован от нас като направи първото си донесение. Не му искахме декларация, тъй като беше изключително предан на ДС. Ако партията "ГЕРБ" се разклати дори за кратко, Николай ще бъде първият , който ще я напусне. Беше на път да предаде и жена си, попречи му преврата през 1989 г. Колегата о.з. полк. от ДС Жечев работи по дълго време със Стефан. За повече информация се обърнете към него.
6
Бай СУДЖУК е точно от Третия пол, затова ГЛАСУВА за приемане на конвенцията, разрешаваща бракове между амбреажи, за да можем ние и него да се ......ОЖЕНИМ ( аз съм Кмета на Симитли). Сега всички ГЕЙБерасти ( и те до един са от ТРЕТИЯ пол) ще гласуват по евроГЕЙски!!!! Затова всяка година ГЕЙпарада се води от депутати ат шайката СУДЖУЦИТЕ 3, начело с Цвинокио Шестапартаментников - Молекулата!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
7
третополовия ласкател пак цъфна
8
Жорка, пиленце, колко пъти да ти казвам, забърсвай се от време на време, че като правиш свирки, пръскаш с плюнки и другите!
9
Нещо много често тиквоча взе да се подвежда.Накрая така ще се подхлъзне от подвеждане,че ще забрави за властта завинаги
10
Цяла България чу думите на Борисов, че искал да стане пидал, за да изглежда по-умен!
11
Изключителни истини каза Марков и в случая трябва дя бъде подкрепен ! И аз съм го критикувал но сега го подкрепям и нека все по вече гербери разберат каква мерзост им презлагат да се гласува.И нека да надделее разума и поне един път ем се опънем на еврозелките както го правят страните от Вишеградската четворка !
12
Борисов е гласувал като безполов!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
КАКТО ВИНАГИ ТИКВАТА НЕ Е ВИНОВЕН! ДА ВЛЕЗЕ УБИТИЯ!
15
Върнете се отново на снимката горе. Вижте го. Роден е шушумига. Боклук. Някой по горе е написал през колко партии е минал. Днес той обслужва с езика си двама души. Първата е Стефка Костадинова, тя го направи член на БОК, а той е лижe от халката до пубиса през пyтkaтa. Другият е питека от Банкя. Той направи Николай депутат от партия "Шайка". Тук Николай е жесток. Директно набива езика в гъзъ му и го човърка. Само за миг си представете Ники по време на това упражнение, олигавен до кръста, по мустака му парчета от преди това яден салам, мъдете на Питека предисачени на шията му ,а очите му като комбали. Пълен отврат. И този въшкав въшльо тръгнал да ни поучава. Как човек да не го набие на маджарката в халката ?
16
ПИК закъсняхте. Вчера беше в Епицентър. Георги Марков гневен: Няма да гласувам за третия пол. Борисов прави огромна грешка! Подведен е! http://epicenter.bg/article/Bivshiyat-konstitutsionalist-i-deputat-ot-GERB-v-ostro-intervyu-pred-Valeriya-Veleva-Tezi-neoliberalni-iz/144283/11/0
17
"Но Той за чест и слава е мъж"- без коментар. Да се изкажат психолози или психиатри.
18
Не знам дали ББ е бил подведен, но със сигурност ми се вижда наведен, чак ми става жал - един мъж на колене. Нещастник - след време ще се срамува пред внука си.
19
Вчера гледах заседанието на триполовото правителство и видях, как ТИКВАТА вдигна и двете ръце и благодаревие на него разрешиха сватбите между амбреажи!!! ГЕЙБерасти, горди ли сте, че разрешихте "социалния пол, чиито представителки са Захариева и Цацева!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
20
Сланинестата изсъхнала курабия дали е Мъж или гендер?
21
изсъхнала е на майка ти оная вмирисаната работа между краката!
22
По добре да бяхте написали истината : НАВЕДЕН вместо подведен
23
Сланинестата изсъхнала курабия как веднага я припознават Червените тиквеничета като г-жа Лъжа! Това означава че е третополова, типично за червените тролове!
24
ТИКВАТА е за съд. Ограби всички честни граждани и ни остави гладни. Намразих го когато ми спря надбавките като трол на ГРОБ. ИСКАШЕ И АЗ ДА МИНА КЪМ ТРТЕТИЯ ПОЛ, БЯХ СЪГЛАСЕН, АМА ТОЙ ПОИСКА ДА МИ ГО ТУРИ ВЕДНАГА А АЗ НЕ БЯХ СЕ ПОДМИЛ. НАПРАВИХ МУ ЕДНА СВИРКА. ТОВА НЕ МЕ СПАСИ И СЕГА СИ ТЪРСЯ РАБОТА. ДАНО МЕ ВЗЕМАТ В БСПто. ТАМ ЩЕ ЛИЖА КАКА КОРНИ, КАЖЕТЕЙ, БЕ ХОРА ДА МЕ ЗЕМЕ. ДОВОЛНА ЩЕ Е ВИНАГИ. ИМАМ ГРАПАВО ЕЗИЧЕ...
25
Като е подведен гласувайте против! Премиерът носи отговорност за действията на всичките си министри.
26
Изразете отношение към съдържанието ,а не към коментиращия.Представете си ,че в магазина жена си купува ябълки.Продавачката пълнейки торбичката ,ловко и слага и няколко изгнили .Жената възмутено реагира.Търговката обаче започва да крещи "знам те ,аз ти си проститутка!" Значи ли от това,че ябълките не са изгнили?В случая Марков е прав .Дано послушковците се "освестят" Да приемем различието с разбиране ,да проявим толерантност - Да ,но да възпитаваме децата си по техните "правила" не можем да се съгласим
27
Аз обичам до го лапам на Чалмата, червен травестит съм, щото гнусни араби ми отрязаха кренвирша с мръсно джобно ножче, преди да ме изнасилят. Иначе съм БСПеераст по душа и харесвам третополовата СС Момата. Питам аз третополовата твар, що ПЕС, разписаха тая конвенция, защо Йотова е за нея, а сланясалата ми господарка Сланинова се дърпа ка то кучка от Бойковия мъркуч!! Да!!!
28
Той не може да е всичко,но затова умните премиери си имат съветници,а не калинки.А на теб май че вече език не ти е останал от лизачество.
29
Е тук си е на място Дантеления
30
https://www.facebook.com/3D-Голям-стенен-часовник-137208200293851
31
От кой пол е Сер гей Сганишев?
32
Първа лъжа - в Истанбулската конвенция няма нищо, което да го няма в българската Конституция и закони. Лъжете, има! Това е определението "социален пол", който се въвежда от Истанбулската конвенция. И точно затова я гласувахте днес. Иначе ако нямаше, защо я гласувахте? Оплитате се сами в лъжите. Втора лъжа - Истанбулската конвенция няма да доведе до промяна на Конституцията и законите. Лъжете! Конвенцията е наднационално законодателство, което има върховенство спрямо националното законодателство. Ратифицираме ли я, всичко в противовес на конвенцията трябва да бъде съобразено с нея. Лъжете безогледно и продавате бъдещето на България за жълти стотинки и високи постове в европейски институции. Трета лъжа - длъжни сме да приемем "третия пол", иначе не сме европейци. Лъжете! Словакия, Хърватия, Чехия, Унгария, Латвия, Литва - общо 11 членки на ЕС, които не са приели тази конвенция по-малко европейци ли са? Няма никаква причина да приемаме тази конвенция, никой не ни задължава! Четвърта лъжа - то не може да получаваме субсидии, трябва да приемем и "третия пол". Лъжете! България изпълни тежки условия, за да бъде приета за член на ЕС в областта на енергетика, икономика и какво ли още не. След което подписа договор за присъединяване. И тези субсидии са според тези договорености, записани там! Никъде не пише, че трябва да приемаме "трети пол". Така че да, Европа ще дава субсидии така, както дава на всички други. И никакъв трети и пети пол не сме длъжни да приемаме! Пета лъжа - Истанбулската конвенция е приета с обсъждане на НПО. Лъжете! Има НПО, които са участвали в работната група като консултанти на Министерството на правосъдието, но с никакви НПО и никакво публично обсъждане не е имало! 31 неправителствени организации написахме писмо с искане за обсъждане - все още нямаме отговор. И знаете ли защо лъжете? Защото не сте чели Истанбулската конвенция. Нямате идея какво пише вътре. И не ви и пука! Нали? Просто ще изпълните поръчката, която са ви дали. А ние ще дойдем пред парламента, за да ви попречим!
33
За чест и слава на патката ми, кога го надупим и той и гевреко му се подава и на трети пол.
34
Бойко Борисов, за чест и слава, е мъж., но Жоро фашиста не е такъв!
35
Дефектра, знаеме, къде си си утрязъл кремвирща с кухненски нощ да привличащ авганистанците, и сега стискащ палци Истамбулската конвенция да те зъкриля и да ти води клиенти.
36
ТОЯ ОТ ДС , МОЖЕ ЛИ ДА ОБЯСНИ , КАКВО ЗНАЧИ ЛОЯЛНИ , НО НЕ НЕНОРМАЛНИ?ЛОЯЛНИ КЪМ КОГО?? МИСЛЯ СИ ХИПОТЕТИЧНО ДАЛИ, АКО БОРИСОВ БЕШЕ ОТ ТРЕТИ ПОЛ И НЕГО НЯМАШЕ ТАКА ЗВЕРСКИ ДА"ЗАЛЮБИ" ?ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО , КОЕТО ТРЯБВА ВСЕ ПАК ДА СЕ ПРИЗНАЕ НА БОРИСОВ , ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОЯ , Е ЧЕ Е МЪЖКАР!!!
37
....Плюете по Боко, НО давате ли си СМЕТКА, кой ще го замести, комунета гадни!!!
38
Бойко всъщност е 3-тия пол.
39
Какво става бе хора, тоя ката ден лиже и маже, бай ХОЙ едно свястно решение ли не може да вземе че един ДОНОСНИК го поправя.
40
Точно такива като Борисов са от ТРЕТИЯ ПОЛ. Защото от сутринта до вечерта си сменя по три пъти мнението.Нищо не ни грози ако тази конвенция не бъде одобрена от МС и от НС. Защо ще се поддаваме на извратения запад. Ние балкански мъжкари ли сме или дупедавци.Докога ще бъдем все надупени за всяка прищявка на ЕС.
41
Не така, ГМ! Не така! До вчера ББ беше безпогрешен, велик, мъжкар! А сега - подведен! Кога казваш това, което мислиш? Или - толкова ли е наивен твоят човек, че да е подведен???????????
42
Агенте , Жоре....Марков....В грешка си бе , човек ! Няма нещо или някой , което може да подведе ББ ! Няма ! Дори и господ. Той самия е господ. А думите ЧЕСТ и СЛАВА той ги е измислил и напълнил със съдържание. Затова и напоследък нямаме добри комедийни артисти , защото ТОЙ ги е заместил напълно пълноценно , като ни осигурява безплатно шоу и забавления , които после ни излизат през носа и г.за. Жоре , Жореее....здраво си се надъхал , човече ! И пак си наведен и подведен !
43
Итнересно, до къде може да стигне един мерзавец, за който се говори, че е от третия пол. Типичната психика на помачор, когато е в качеството на гей си прави задни удоволствия, но когато стане дума за пари и постове е по-традиционен от истински мъж. За съжаление, това е психиката на третия пол в пределите на България.
44
Б.Б: „Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал, за да мислат, че съм интелигентен.“ (https://news.bg/politics/skandalno-srs-borisov-kokinov-naydenov-tova-ne-tryabva-da-e-istina.html)
45
МАРКОВ лично е усетил КОЛКО голям мъж е БОЙКО БОРИСОВ, всеки съпартиец знае че МАРКОВ знае , че прякорота на МАРКОВ е ГЕГРАНА
46
Не знам какъв е Сергей Станишев. Но ти със сигурност си като вашето слънце-ПИДАЛ. Може да измислите 4 ти пол уплашен ПИДАЛ
47
Като си погледнеш в гащите,какво ли ще видиш,освен белезите на третия пол. Борисов бил подведен.Хахах.Той ще си направи и сепуко,ако началниците му заповядат...
48
Плешив доносник и подлизурко,бягай някъде да си търсиш достойнството.
49
А мааааа, Дантело, маааа! Ти кога станА хетеро, мааа? Не те познавам, парцал!
50
АБЕ ГОШО АБЕ ТЪПАКО ПАК СКАЧАШ НА АМБРАЗУРАТА. БИЛ ПОДВЕДЕН ЦАРЯ СЛЪНЦЕ. ТА НАЛИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСИЧКО ТОЙ РАЗРЕШАВА СТРОИ ДАВА ОБАЧЕ КАТО СЕ НААКА ВСЕ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН ВСЕ НЯКОЙ ГО ПОДВЕЛ. ХАЙДЕ СТИГА ПРАВИХТЕ НАРОДА ЛУД. ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА БОЙКО НЕ ГО ЗНАЕ ОТ ВЧЕРА. ОБЛИЧАЙТЕ РОКЛИТЕ ГЕРБАДЖИИ И ВСИЧКИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И НДК. ЩЕ ИМА КАСТИНГ ЗА МЪЖКИ ПРОСТКТУТКИ. ПЪРВИТЕ МЕСТА СА ВАШИ
51
Никога не съм харесвал ренегата Марков, но в това интервю е абсолютно прав за всичко. Нека Борисов се замисли какво ще казва на внука си след "Деди"....! Тия трите лелки- " ти си ги избра"! Две от лелките не познавам, но Цецка ми е състудентка /за съжаление/ , но като фактор от раб.факултет се "справяше добре", макар и по мое време да и викахме "лелка". Имаше от гр.Плевен и друга Цецка, но тя беше хубава и умна.
52
Хората се чудят,чичо Гошо като какъв се явява,когато ни в клин ни в ръкав, плямпа клиширани хвалебствия по адрес на г-н Борисов!?Останал доволен,че се е спасил от преследващия от години глад,днес "певецът" на всички времена,свива всеки месец по 4-5-хиляди лева и не пести "минералната вода" с която "облива" всеки ден човекът създал му този луксозен начин на живот.По умерено се изхвърляй чичо Гошо,за да не се набиваш в очите на нормално мислещите хора.Хвалейки премиерът по повод и без повод,ти събуждаш опонентите му, които го заклеймяват с по голяма нашенска злост.
53
Коментатор № 32-чичо е очевидно юрист и много точно тълкува нещата.Чичо казва истината.Нали сме християни-православни,нали така??! Тогава вижте какво пише в ."Битие" за Адам и Ева.Вижте и чл.46 от нашата Конституция.Като видите тези два,нека ги наречем, документа,от този момент напред във времето, всеки сам на коня,както се казва,но ги вижте на всяка цена!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Рано сутринта преди Бъдни вечер се звъни в дома на собственика на магазина за алкохол.

- Извинете, просто се чудех кога ще отваряте?

- Предполагам знаете, че днес е Бъдни вечер. Затова днес магазинът ще е затворен!

На следващата сутрин пак се звъни:

- Ишфинете, само са шудех ккога ша отваряти днеш?

- Но днес е Коледа! - бил отговорът на собственика. - Нима очаквате от мен да отворя точно днес?!

На сутринта след Коледа телефонът пак иззвънял:

- Ъъъъ, мноооогхо ша ишфиняам, ама днешш шъ утваряттти ли?

- Вижте какво! По време на празниците не спряхте да ме тормозите! Обещавам ви утре, като отворя, вас лично да ви пусна първи да влезете, само ме оставете на мира!!!

- Да ме пушнете да фляса?! Нно аш ишкам да ишляша!!!

няма нови новини
Днес: 289
hot
най-четени новини в момента
сега
2290
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на спецпрокуратурата избухна: За първи в път в историята на България има арестувани олигарси! Ще има опити да бъдем закрити и да ни спрат (ОБНОВЕНА)
x
Защо бургерът е любимата храна на учениците?
x