САМО В ПИК: Деси Банова в болница след катастрофата на Цариградско шосе! Вижте уникални кадри от инцидента (СНИМКИ)

Инциденти

САМО В ПИК: Деси Банова в болница след катастрофата на Цариградско шосе! Вижте уникални кадри от инцидента (СНИМКИ)

109615
на 08.02.2019
САМО В ПИК: Деси Банова в болница след катастрофата на Цариградско шосе! Вижте уникални кадри от инцидента (СНИМКИ)

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Съпругата на експрезидента Росен Плевнелиев Деси Банова е била откарана в болница веднага след катастрофата, станала на Цариградско шосе.

препоръчано

Както първо ПИК съобщи, Деси Банова е катастрофирала на Цариградско шосе днес. Това сигнализираха на ПИК,  свидетели на инцидента, станал около 14,14 ч. в района на отбивката за бул. „Михай Еминеску“ в посока Пловдив. Мерцедесът на Банова е бил ударен отзад от бус. Според очевидците Банова е била зад волана, но не е пострадала тежко. Самата тя се оплакала, че изпитва болки, причинени най-вероятно от камшичния удар. 

След като е разбрал за инцидента, Плевнелиев веднага отишъл на мястото на катастрофата. Десислава Плевнелиева е била закарана във ВМА.

Пред ПИК от ВМА съобщиха, че Деси Банова е била прегледана в спешен кабинет. Не е имала сериозни травми и е освободена за домашно лечение. 

От КАТ предстои да установят каква е причината за катастрофата, но тъй като Банове е била ударена от буса, а по правилник водачът отзад носи отговорност за инцидента, на него ще му бъде съставен акт. Предстоят и експертизи, след преглед на камери в района, съобщиха източници на ПИК.

Мерцедесът на Банова е ударен от буса отзад

Бусът, който ударил колата на Банова

Катаджии още оглеждат мястото, а тапата е огромна

Мъж от антуража на Плевнелиев остана да пази колата й по време на огледа от КАТ след като Плевнелиев я закара във ВМА

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК