САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на топ астроложката Алена за последния работен ден - лоши новини за Раците, напрежение изнервя Козирозите

ГОРЕЩО

САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на топ астроложката Алена за последния работен ден - лоши новини за Раците, напрежение изнервя Козирозите

13636
на 11.06.2021
САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на топ астроложката Алена за последния работен ден - лоши новини за Раците, напрежение изнервя Козирозите
Автор:   ПИК

ОВЕН

препоръчано

Нежеланието ви да разберете партньорите си, раздразнителността и агресията задължително са повод вашите колеги да ви отговорят също с нападателно поведение. На работното място сте конфликтни и напрегнати. По-добре премълчавайте и не спорете заядливо и агресивно, ако искате да няма последици във ваша вреда и заради все още ретроградното движение на Меркурий.

ТЕЛЕЦ

Ще се сблъсквате с много проблеми в отношенията с хората от деловото си обкръжение. Не намерите ли компромис и не промените ли поведението си, проблема ще се изостри до крайност, подтикнати и от ретроградния Меркурий. Денят е неблагоприятен за делови разговори и срещи на работното място, дори и ако сте ги уговорили преди време.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта сте напрегнати и отношенията с хората от професионалното ви обкръжение са проблемни и заради все още ретроградното движение на Меркурий. Едва следобед се отпускате и настроението ви ще се оправи. На работното място сте дейни и отговорни. За жалост пак сте настроени за непрекъсната критика към колегите си за щяло и нещяло и си печелите врагове.

РАК

Неприятна новина ще ви ядоса и ще развали целия ви ден, а и Меркурий е ретрограден. Не се вживявайте, защото с агресия и нападателно поведение нищо няма да промените. Вслушайте се в съветите на близките си и ще видите че ставащото е поправимо. На работното си място рискувате да допуснете непоправими грешки. От вас зависи да сте по-отговорни към задълженията си.

ЛЪВ

Искате да сте обичани и уважавани и всички около вас да изпълняват желанията ви, но това води до неприязненото им отношение, ако досадите прекалено с претенциите си. Работата ви спори, ако сте се отказали от пътуване, заради ретроградното движение на Меркурий и сте останали на работното си място. По-добре е да не прекалявате с натоварването.

ДЕВА

Не осъществявайте запознанства, защото няма да са успешни. Внимавайте в отношенията с близки и познати. Ситуацията на работното място може да се изостри до крайност. Нежеланието да разберете колегите си води до разправии, за които вината е изцяло ваша. Не си търсете оправдание, особено след като не спазвате повелята на ретроградния Меркурий.

ВЕЗНИ

На работното място бъдете тактични и не създавайте поводи за скандали при ретроградния Меркурий. Бъдете коректни към вашите колеги, които не са виновни заради вашите отношенията у дома. Изпитвате силно желание да се срещнете със стари приятели и познати и да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще си създадете проблеми.

СКОРПИОН

Ако имате работа свързана с професионалните ви задължения, я отхвърлете до обед. Не давайте заеми, ретроградния Меркурий забранява това. Каквото и да става на работното ви място, си наложете спокойствие и съхранете доброто си настроение. Чувствате се най-добре сред близките си и обожавате уюта на своя дом, но имате и задачи, които не ви позволяват да си останете целия ден у дома.

СТРЕЛЕЦ

Денят е напрегнат, заради среща, която не желаете да осъществите, но Меркурий е ретрограден и вредите на себе си. Не допускайте финансови загуби и не проявявайте ината си. Работете умерено до обед, за да избегнете грешките, породени от разсеяността ви. Следобед се отдайте на мисли за новите си проекти и се обогатете с нова информация.

КОЗИРОГ

Очаква ви напрежение защото отношенията ви на работното място са подложени на проверка заради ретроградния Меркурий. Въпреки това се справяте отлично със задълженията си и поемате необходимите отговорности. Ще постигнете много, дори и ако се налага да работите до късно вечерта, но само ако се въоръжите с търпение.

ВОДОЛЕЙ

Преценете кого от познатите си не трябва да допускате повече до себе си, защото ви вреди. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, подтикнати и от ретроградния меркурий, само защото са ви се харесали. При делово пътуване се пазете от кражби. Не оставяйте документите и парите си на случайни хора.

РИБИ

Ако имате да отхвърляте професионални задължения, работете спокойно и не създавайте напрежение сред колегите си. Ще изнервите обстановката до скандал, който можете да не избегнете заради ретроградния Меркурий. През по-голямата част от деня по възможност не допускайте хора без да са предварително уговорени срещите ви и не се товарете с чужди проблеми.

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това