САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на топ астроложката Алена за четвъртък - нерви за Везните, Козирозите да внимават

Животът днес

САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на топ астроложката Алена за четвъртък - нерви за Везните, Козирозите да внимават

23313
на 10.10.2019
САМО В ПИК: Ексклузивен хороскоп на топ астроложката Алена за четвъртък - нерви за Везните, Козирозите да внимават
Автор:   ПИК

ОВЕН

препоръчано

През целия ден се справяте бързо и без затруднение с всичките си задачи. Появата на неочаквани трудности е възможна, ако замислените нови задачи са свързани с непредвиден риск. На работното място помислите за новите си идеи и направете малка крачка към тяхната реализация, ако сте сигурни, че няма да претърпите финансови загуби.

ТЕЛЕЦ

Поривът ви към успех е резултатен, но днес ще събуди завист на работното ви място. Не е изключено да си създадете проблеми с колегите и вашите началници. Внимавайте и преценете добре вашите нови познати, ако имате намерение да ги привлечете в съвместни делови проекти.

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от рисковани действия, създаващи ви недоразумения, които ще предизвикате сами. Премълчавайте, дори и когато сте прави, защото спорът няма да приключи във ваша полза. На вашето работно място приключете със започнатите задачи без да изразявате недоволството си. Бъдете отговорни към задълженията си.

РАК

В този ден сте устремени към материални успехи. Не прекалявайте с настояването да се заемете сами със задачите, които трябва да бъдат разпределени между колегите ви. Пътувайте, само ако сте сигурни, че в този ден ще осъществите желана и значима за вас делова среща.

ЛЪВ

Ако сте си взели отпуск не е изключено да ви повикат спешно на вашето работно място, за да обсъдите важни точки по новите проекти на ваш колега. Ако срещнете трудности и по-бавно се справите със задачите си, за да се предпазите от грешки и от рисковани начинания.

ДЕВА

Бъдете добронамерени на работното място и не спорете с колегите си. Ако някой ви е засегнал не се ядосвайте, а си помислете, дали причината не е във ваши действия. Погрижете се за обогатяване с нови знания. Следобед очаквайте новина, свързана с работата ви, която ще ви изненада приятно.

ВЕЗНИ

Наложете се да изтърпите критиката на вашия началник. Приемете забележките му без да се противопоставяте. Не се изненадвайте, ако ваш влиятелен познат точно в този ден реши да ви занимава с финансовите си планове. Денят е благоприятен за делови запознанства.

СКОРПИОН

Неочаквано и за вас ще ви направят интересно делово предложение, което не бива да приемате, преди да сте го споделили с вашите началници. Избягвайте конфликтите. Вместо да си създавате проблеми на работното място, премълчавайте и се заемете със задачите си.

СТРЕЛЕЦ

Прибързаността е във ваша вреда. Важна среща насрочена днес ви подтиква към промени в професионално отношение. Не се колебайте да ги осъществите. На работното място ще се справите със задачите и с трудностите без намесата на колегите ви.

КОЗИРОГ

Не се захващайте с рисковани занимания, дори и да са примамливи. Откажете предложенията да се включите в съдружие или съвместен бизнес. Неочаквани проблеми ще попречат да подготвите за подпис документите за сделка на недвижим имот, заради пречки от страна на ваши конкуренти.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да докажете на колегите си, че сте готови да им помогнете, въпреки несъгласието с тяхното мнение. Не позволявайте да се разгорят нови конфликти. Ако се налага да започнете ремонт у дома, направете крачката днес. Деловите ви срещи са успешни.

РИБИ

Използвайте деня, за да подредите документите си и да се справите с хаоса, който сте създали заради липса на време. Подарете вещите, които няма да използвате. В този ден бизнесмените не бива да договарят участие в нови проекти и обвързване в съдружие, за да не се провалят.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
Тези храни се справят безпроблемно с изпотяването Тези храни се справят безпроблемно с изпотяването
ПИК TV x
Явор Куюмджиев пред ПИК TV: Танкерите на Кирил Петков са химера! Има оферта, а не договор - няма къде да разтоварим втечнения газ Явор Куюмджиев пред ПИК TV: Танкерите на Кирил Петков са химера! Има оферта, а не договор - няма къде да разтоварим втечнения газ
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това