Вход
София
Времето в София 1 o C

САМО В ПИК: Ето коя е Деница Сачева, която Борисов си избра вместо Бисер Петков за социален министър

САМО В ПИК: Ето коя е Деница Сачева, която Борисов си избра вместо Бисер Петков за социален министър

на 01.12.2019
280113
63
САМО В ПИК: Ето коя е Деница Сачева, която Борисов си избра вместо Бисер Петков за социален министър
Автор: ПИК
01.12.2019
63
280113

Министър-председателят Бойко Борисов обяви преди минути, че във вторник на коалиционен съвет ще предложи Деница Сачева за нов социален министър. В момента тя е зам.-министър на образованието.

Както ексклузивно медията ни съобщи, преди да излети за Мадрид премиерът обяви, че пет пъти е връщал оставката на Бисер Петков, но вече никой в кабинета не искал да работи с него.

Коя е Деница Сачева?

Деница Сачева е магистър по връзки с обществеността от Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и магистър по здравен мениджмънт от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ - гр. Бургас. Дипломиран бакалавър по социална педагогика от Югозападен университет „Неофит Рилски“ – гр. Благоевград.

Започва кариерата си в Министерството на труда и социалната политика, където заема различни позиции – от специалист до ръководител сектор в Националния център за социално подпомагане.

През 1999 г. заема длъжността началник на дирекция “Международно сътрудничество, европейска интеграция и проекти” в Националната здравноосигурителна каса.

В периода 1999-2001 г. е началник на кабинета на министъра на здравеопазването, като отговоря за връзките с международните институции, Международния валутен фонд, Световната банка и Европейската комисия.

От 2016 г. до април 2017 г. е била заместник-министър на труда и социалната политика.

От 2017 г. до сега е заместник-министър на образованието.

Владее свободно английски език, ползва немски и руски език.

Сподели:
Напиши коментар »
(63)
1
Чрез това ликвидиране на социалната система ББ се самоубива.
2
Изключително добър избор.
3
БОЙКО БОРИСОВ -- НЯМА ПРИЯТЕЛИ , НО ИМА ЗА ПРИЯТЕЛ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ! БОЙКО БОРИСОВ Е -- ОБИКНОВЕН ПОЖАРНИКАР , НО ГАСИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ И МЕЖДУЛИЧНОСТНИ ВОЙНИ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ! БОЙКО БОРИСОВ ВИНАГИ Е НА РЪБА НА ОСТАВКАТА , НО ЩЕ Е В УПРАВЛЕНИЕТО -- ПОНЕ ДО 2027 ГОДИНА ! НАРОДЪТ КАЗА !
4
тая от толкова учене кога е натрупала опит? или го е лапала с топките? а дали я сърби втулката?
5
По - неподходяща , от тази с пронизващ скорпионски поглед , бореща се с какво ли не вечно за най - големия кокал , нямаше ли ? Все на народен гръб е била , та у нея ли ще има социално отношение , компетентност , разбиране и гъвкавост в решенията относно българските граждани ? Никога !
6
Баце е казал: Имаш много хубави Тикви. Край на цитата.
7
И на 26 става началник дирекция. И затова така цъфтим ли цъфтим. Кой ли и е финансирал ученето в Холандия и какво ли е научила от напушените джендъри?
8
Сачева след като обърка образванието, сега е ред на социалното.
9
https://slivensega.wordpress.com/2018/06/12/скандалната-зам-министърка-на-образо/
10
в лицето на другарката Масларова.Тази на малкия и пръст не може да се върже.Каква министърка беше,като водеше през зимата пенсионерите на море в хотелите на Слънчев бряг....на собствени транспортни разноски.
11
Сачева е представител на Националния демократически институт на САЩ за България. Има и номинация за т. нар. Приз-„Човек на годината” на антибългарския хелзинкски комитет.
12
На светофара за Банкя ли е намери ,,интелекта от Банкя,, тази журналистка за социалното министерсво.......Няма такьв смях.
13
КОГА ЩЕ АКТУАЛИЗИРАТЕ-ОСЪВРЕМЕНИТЕ ВСИЧКИ СТАРИ ПЕНСИИ КАТО ГИ ПРЕИЗЧИСЛИТЕ СЪС СРЕДНО ОСИГУРИТЕЛНИЯ ДОХОД ЗА 2018 ГОДИНА?!ДО КОГА ЩЕ ОБРИЧАТЕ СТАРИТЕ ХОРА С ТРУДОВ СТАЖ 40 И ПОВЕЧЕ ГОДИНИ ДА ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА?!ЗАЩО Е ТОЗИ ГЕНОЦИД?!НАРОДА ЩЕ ВИ ГО ВЪРНЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ С ОТРИЦАТЕЛНИЯ СИ ВОТ!ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ ПАРТИИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
14
На госпожата й липсва оная униформа,която сме гледали в знаменития филм "Седемнадесет мига от пролетта",с великият Вячеслав Тихонов. Природа.Човек с човека си прилича,но този поглед е убийствен.Пази Боже!
15
Важното е да сме първи в кражбите и източването към нашите фирми. Другото е без значение
16
Тази калинка не знае що е среден осигурител доход, ти ще я караш да преизчислява пенсиите. Назначена от Горанов, не от Борисов за да не се дават пари за социалното министрество. Очаквайте и да няма актуализация на пенсиите от 1.7.2020 г. пак по нареждане на Горанов.
17
Очаквайте: И Ленчето със кремчето като нищо ще я видим член на кабинета.
18
А от 2001 до 2016 какво е правила? Или това не е за пред хората?
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
В ГЕ-РБ вече няма ка-дърни, ком-петентни кад-ри изра-снали, от най-ниското стъпало в бранша си, за да управ-ляват ус-пешно възложените им задачи! Дори и бив-шият министър на социал-ното министер-ство Мла-денов (сега съве-тник на пре-миера) беше не-успешен, защото беше нало-жен от КТ-"Под-крепа", като техен човек в синди-ката за изпъл-нителен дире-ктор на ИА-ГИТ. Явно се тър-сят вер-ни на ГЕ-РБ лица, но не и специа-листи. Така в нача-лото и комуни-стите пра-веха, но по-късно, започнаха да си обуча-ват кадри, но след време изл-язаха преда-тели на тях-ната система, поради високата им ко-ристна цел, да упра-вляват, вместо все още наслед-ниците на комуни-стите, което ги доведе до кра-ха на 10-ти ное-мври! Явно но-вите упра-вници не са се поу-чили от греш-ките на кому-нистите!.
21
Стъклени сини очи, жестоко, нямаме думата.
22
Тази беше от хората на Костов и Радан http://izbori2013.dsb.bg/wp-content/themes/news-leak/images/300.jpg
23
отговор на коментар
Номер 5, а любимият ви президент на чий гръб е бил цял живот? Цял живот - на държавния казан, 200 бона- обезщетение при пенсиониране, незнайно каква щета е понесъл, че да го обезщетяват. Може би заради евтините апартаменти, с които е въртял далавери и за капак- няколко милиона по време на президентския мандат... Яко!
24
Дoкoгa щe ни мaчкaт oтрoчeтaтa нa пaртийнaтa върхушкa oт бaй ти Тoдoрoвo врeмe ! Минaхa вeчe 30 гoдини, a вeчe ceриoзнo ... oпряхмe дънoтo нa вcичкo в Eврoпaтa /кaтo зaпoчнeш oт Здрaвeoпaзвaнeтo и зaвършиш c Прaвocъднaтa cиcтeмa/ ! У нac e нужнa иcтинcкa рeвoлюция кaтo в Ирaк, нo зa cъжaлeниe нямa вeчe кoй дa e нaпрaви, зaщoтo тук ocтaнaхa caмo: 1./ пeнcиoнeри 2./ прocтитутки 3./ крaдци 4./ aлкoхoлици 5./ нaркoмaни ДEРЗAЙ, МAЙКO БЪЛГAРИЙO !?
25
Много е смешен и простеещ е нашия премиер. Защо ли така ? Казват , че дори бил комунист още от 19 годишен , ама карай , на него му е простено. Все пак гледаме живия и съвременен бай Ганьо. Тотален сеир ! И това е идолът на някои българи ??? Абсурд и трагедия !
26
Сред тия дипломи по всичкознаене и нищология липсват специализация по синтаксис и степен по транспортна психология............ Баща - Евгений Сачев - доказан агент на ДС, чието досие бе публично оповестено от комисията по досиетата.
27
След като няма педагогическо образование как е възможно да бъде на такава позиция в МОН??????
28
Деница Сачева - интригантката и критичка на Бойко Борисов може да стане социален министър https://www.skandal.bg/bg/denitsa-sacheva-intrigantkata-i-kritichka-na-boyko-borisov-mozhe-da-stane-sotsialen-ministar-/
29
ОТДОЛУ НАГОРЕ СЪС СЛАДОЛЕД В УСТАТА.
30
Как ще бъде министър като има констатирани ЗАКОНОНАРУШЕНИЯ?
31
СЕГА ВЕРА КРОКОДИЛА ДАЖЕ И СТАЧКУВА ВЪВ СОБСТВЕНАТА СИ СТАЧКА ...ДАВА АКЪЛ НА БОЙКО ..ДЕ НЕ СМЕНЯЛ МИНИСТЪРА ...! ЛИЦЕМЕРИЕТО НА ПИШМЯН “ МАЙКИТЕ “ Е БЕЗГРАНИЧНО !
32
Завършила е в три от най-"престижните" ни университети и е научила три езика , по един във всеки от тях, достатъчно за да стане заместник министър на образованието. За да стане пък министър вероятно е научила още един език, но какъв - още не е съобщено. Иначе е хубава жена, добре гримирана и очите и блестят, готова да оправи социалните ни проблеми. Защо са я крили до сега е непонятно. Дано да не се окаже, че е от жертвения резерв на премиера. Има такъв, който се ползва за "потушаване на напрежението" казват политолозите.
33
Новата Лиляна Павлова.Дебела с измислени дипломи,джендърски идеи и татко БКП!Честито!
34
Това е специалистка по всичкознание като Мая Манолова. 3г социална педагогика в провинциален университет, после 2г здравен мениджмънт в друг провиниален университет - специалност, нямаща нищо общо с първата специалност - и ето ти магистър и министър!
35
Не са й толко мазни сфирките като на Мангалкова, но като земе да го драпа със зъбки и лакирани нокти, патката ми по-бързо надига глава. Отличен сексоален министър ше е докато съм аз.
36
аман от джендъреси като чуя хелзинки комитет и ми гадно по комитетски
37
Алоооо, потърсете кой е таткото? Генерал Евгений Сачев анадъмо?Натам всичко е ясно,,,
38
Един по един започват да излизат комунистите, гърмят като развалени бушони в партията майка ОПГ Шайка. Кражбите продължават, Тиквата пътува по света а дебилите псуват пред компютрите. Така е в територията...... За жалост.
39
Ужас!!! Тежко и горко на България...
40
GERBERASTKA KRADLIVA KALINKA
41
ГЕРБ назначават недоучили калинки, понеже целта е да ги контролират. Ако сложат професионалист, който е неподкупен, ще си направят сами проблем....Затова избират ей такива недоразумения!
42
Пожарникарят наистина бавно, но сигурно полудява!!! Философ и еврофондове, журналистка и социално м-во, бюджетар и здравеопазване, пластмасаджийка и председател на НС, счетоводителка и енергетика....катастрофата е унищожителна
43
10 г охранителят Борисов си прави експерименти с бълг.народ и го подлага на унищожение с цинично ниския стандарт, заплати и пенсии, които налага за да има за крадене. Жената, която позволи джендър тестовете при невръстните дечица, които оше не са се научили да говорят но трябва да си определят пола, за награда я прави министър! Както казват невероятно, но факт....
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
1-во-като всички калинки в държавата и тази е без образование. Нали никой не смята бакалавър от югозападния за образование, а социална педагогика? е именно джендърство в детски градини и начални школа, значи докато ние протестираме женицата вече е подготвила децата ни и скоро ще изревем кой пола си сменил, кой ни довел "булка" от неговия пол, внуците ни осиновени че нашите не могат да имат, синовете ни в затвора заради "вербално насилие" на снахата, вместо да се разведе или глоба ще полежи поне 5г.ей такива неща ще си говорим като се видим след време, дпс се отървава заради други програми за малцинствата. Но който гроб копае другиму сам пада в него, стара бг поговорка, така че тия дето ударно гласуват начело с вожда май внуците и фамилията му ще са първи, няма да са само нашите, нямааа.
46
да допълня че точно това е различно в сащ, на такива държавни позиции се слагат с диплома от висок университет, това в БГ е абсурд, няма как да се сложи някой с мижаво даскало, магистрарурата и тя никаква. Но е явно удобната стрина която да изпълни поръчката на ЕС - истанбулска + стратегия за децата в действие.накрая ще спрем със смените и ще сменим баш главатаря на бандата без да го чакаме, ако да се мисли за вечен, несменяем и ненаказуем.
47
Отврстителна кучка!!!
48
отговор на коментар
И как е получил 200 бона обезщетение!?!? Сигурно заплатата му е била 10 бона!?!? Айде малко по-скромно!!!
49
Като от един стар шведски филм - "Честни сини очи"!!
50
Веркините майки искат мъж за министър, защо ли? Когато някой произведе лош зеленчук го изхвърля, или отгледа болно животно го убиват, но като роди болно дете има ред финансови привилегии....защо ли?
51
Браво на краварките от ГЕРБ
52
.........прави Тръби............
53
Прави впечатление че тук има доста коментари (тролски разбира се) че новата министърка имала лош поглед. Предпочитам нея пред овчия поглед на Нинова или друг някой пишман социалист
54
https://m.dnes.bg/redakcia/2013/05/02/chinovnicite-smachkaha-biznesa-smiata-denica-sacheva.186830 Това интервю на Деница Сачева е от 2013 г. Как плюе, сега е мазна - та мазна!
55
Заради тази ли махат Бисер Петков? Най-после и намериха място
56
Изключително не компетентен човек,пенкилер. Всичко се дължи на таткото,стар комунистически кадър от Добрич.в МТСП дойде със заявката че е учила бизнес администрация в Маастрихт още по времето на Евгения Спасова.
57
Деница Сачева е дъщеря на проф. Евгений Сачев, доказан агент на ДС, преподавател в Академията на МВР и в УНИБИТ (Библиотекарския институт, ръководител катедра), който осигури кариерата й. Важното е да са политкоректни, т.е. лоялни на Партията майка и да следват Чл. 1 от соц. Конституцията.
58
отговор на коментар
Къде го видя това обезщетение или не си си пил хспчетата
59
Малее, много грозна, ве!
60
отговор на коментар
На въпросната Деница Сачева, баща ѝ беше зам. шеф на БКП в Добрич, а майка ѝ отговаряше за партийната учебна подготовка на служителките по морето, т.е. следеше да не мръднат встрани заради срещите със западняци. Хайде много извинявайте, ама ако това са представителите на демокрацията, направо да се самозакриват!
61
62
отговор на коментар
Браво!
63
Маша за провеждане на геноцида в България .Не било важно и да не гледаме какво става в съседна Ромъния ( 40% увеличение на пенсиите) . Всичко е на гърба на бедните Българи . Срам и позор .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3980
архив

Двама старци си бъбрят на скамейката пред блока:
- Не мога да спа спокойно бе Гошо, на всеки 2 часа се събуждам да пикая.
- При мен е по-лошо, първо се изпикавам пък тогава се събуждам.

няма нови новини
Днес: 107
hot
най-четени новини в момента
сега
3673
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Фенове на Ботев Пловдив на среща при премиера заради убийството на Тоско Бозаджийски (ОБНОВЕНА)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес е време за спорт и нови знания - въздържайте се от секс
x