Вход
София
Времето в София -8 o C

САМО В ПИК: Ивайло Дражев разби Слави Трифонов - шоуменът плагиатствал идеи за учредителната си декларация: Ще е патерица на всеки управляващ!

САМО В ПИК: Ивайло Дражев разби Слави Трифонов - шоуменът плагиатствал идеи за учредителната си декларация: Ще е патерица на всеки управляващ!

на 13.08.2019
346854
47
САМО В ПИК: Ивайло Дражев разби Слави Трифонов - шоуменът плагиатствал идеи за учредителната си декларация: Ще е патерица на всеки управляващ!
Автор: ПИК
13.08.2019
47
346854

Идеите на Слави Трифонов, залегнали в учредителната му декларация, отдавна са входирани в Народното събрание от бизнесмена Ивайло Дражев. Това заяви самият Дражев в ексклузивно интервю за агенция ПИК. Според бизнесмена проектът на Слави Трифонов ще изкара едва няколко години на политическата сцена, ако изобщо стигне дотам.

Шутът на „Мултигруп”, Доган и „Овергаз”

Шутът на „Мултигруп”, Доган и „Овергаз”

„Царят и пъдарят си изиграха ролите... Дойде ред на...

на 10.08.2019

- Г-н Дражев, в края на миналия месец стана ясно, че шоуменът Слави Трифонов ще прави партия. Вече проектът му има и учредителна декларация. Какво бъдеще виждате вие на този проект?

- Още преди десетина години си спомням изявления на висши кадри от ръководството на БСП, които тогава бяха на власт и бяха против различни ГМО проекти. Тези проекти са моделирани, за да разсейват гласове. Такава е и целта на партията, която евентуално би могла да бъде създадена от Слави Трифонов.

Не е тайна, че някои хора отсега се готвят за парламент и за президент с нови формации. Слави Трифонов ще бъде просто пощенската кутия, а целта на неговата евентуална партия е да натовари един-два автобуса от изпаднали през годините бивши депутати, министри и зам.-министри и сега тези хора да бъдат възстановени през техни близки.

Партията на Слави Трифонов е ГМО. Подозирам, че в този проект пръст имат всички - и управляващи, и част от опозицията.

- Какъв успех може да има една такава ГМО партия, за която вие говорите?

- Животът на един такъв ГМО проект ще бъде 4-5 години максимум. Продължителността му зависи от това какви пари се влагат и кои партии ще го ползват за патерица. Хората, които обикновено инвестират в такива ГМО проекти, разчитат в рамките на един парламентарен мандат да се направи, каквото може във финансово направление. Слави Трифонов ще е необходим като патерица на властта, независимо кой е управляващ.

Самият Слави Трифонов многократно е правил такава заявка, за да може да изнудва телевизията да му продължава договора.

- Някои социолози и политолози смятат, че Трифонов може да размести пластовете в политиката. Подкрепяте ли това твърдение?

- Това са глупости. В България всеки зарзаватчия стана политолог. Всеки, който не е ангажиран с никаква работа и няма ценз, за няколко дни става политолог. Слави Трифонов нищо не може да размести, по простата причина че дисциплинираният електорат е разпределен като гласуване.

Има един контингент от гласуващи, от порядъка на 500-700 хиляди гласове, които не са твърдо ориентирани. Слави Трифонов цели с този проект да разсее около 200 хиляди гласове и тази всеядна патерица да бъде със властта, независимо коя е тя - днес сме с едни, утре с други.

Водещият от БНТ Георги Ангелов гневно: Слави Трифонов е обикновен селски лизач на мафиотски за.ници!

Водещият от БНТ Георги Ангелов гневно: Слави Трифонов е обикновен селски лизач на мафиотски за.ници!

Социалните мрежи прегряха от негодувание и омерзение след...

на 08.08.2019

Това ще е ролята на "Шоуто на Слави", защото аз не виждам партия с име "Няма такава държава. Няма кой да я регистрира тази партия, защото тя е в противоречие с Конституцията на България. Ще я регистрират под друго име, ще бъде някакво силно патриотично име, ако въобще я регистрират. Защото Слави ще се поуплаши. Впечатлението ми е, че при шумотевица е по-страхлив.

По важното е какво залага той като принципи и идеи. В България партиите не се различават по програмите си, а по лидерите си. Слави Трифонов не може да бъде лидер на политическа партия.

- Добре, но вече излезе учредителната декларация на неговата партия...

- Учредителната декларация на Слави Трифонов е преписвана от много декларации. В неговата декларация са преписани идеи, които нашите сдружения "Роден край" и "Моя страна България" сме ги депозирали през 2005 година в Народното събрание.

През 2016 година е поредният проект за промени в Конституцията, който депозирахме в Народното събрание. Нашите проекти никой не ги разглежда, защото те не са угодни на политическата класа у нас. Но тези промени са много ясни - става въпрос за пряк избор, за задължителни условия, за задължителен език, за задължителни промени в много системи.

Слави Трифонов не е открил топлата вода. Нещата, които предлага неговият нов проект, отдавна са дадени. Това е претоплена манджа.

- Твърдите, че Слави Трифонов използва идеи в учредителната си декларация, които вие вече сте входирали в Народното събрание?

- Абсолютно. Не съм убеден дали няма и други сдружения, които да са ги входирали. Слави Трифонов използва идеи, които отдавна са предлагани.

- С каква цел Слави Трифонов използва вече предлагани идеи - търси определен електорат или е безпомощен да измисли свои собствени такива?

- Всички нови ГМО проекти разчитат на заиграване с електората. В много случаи тези проекти се заиграват с желанието на хората за повече представителност на суверена. По същият начин тръгва и Слави Трифонов. Сигурен съм, че документите на неговата партия ще са копи-пействани от всички останали партии през последните 30 години.

Дълбоко се съмнявам, че проектът на Слави Трифонов е негов. Сигурен съм, че той не умира да се прави на политик. Ясно му е, че този хоризонт е много къс и той няма да се справи с тази задача. В един момент целта ще е той да бъде обезщетен по някакъв начин.

- В заключение - с идването на Слави Трифонов усещате поредната възможност за политически договорки под масата ли?

- Да. Идеята е да има една нова патерица за всеки, който идва на власт. Това е един ГМО проект и това е ясно и на децата. От двуличието на Слави Трифонов никой няма нужда.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(47)
1
Голям страх ви тресе от Слави ,ПОРЪЧАЛ Е 2 000 бройки от Антон Тодоров романа Шайка и ще ги раздава на 15 септември по училищата Да му мислят Харизанов и БИКОВ а пък да не говорим за Спас Гърнето
2
КОЙ ГО Е СТРАХ ОТ СЕЛСКИЯ БЕГ? САМО БСП СЕ ИЗКАЗВАТ ПРОТИВ НЕГО. НЕ СЪМ ЧУЛ ББ ДА Е КАЗАЛ НЕЩО ПО ТЕМАТА.
3
БОЙКО СЕ ОПЛАКВА НА ДОКТОР ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПИКАЕ.КАК ТАКА -ПИТА ДОКТОРА.БОЙКО:-АМИ ЩОМ ГО ИЗВАДЯ И ОТ ПИК ВЕДНАГА ГО НАЛАПВАТ...
4
Чaлгaря не е нито двyличник, нито тpиличник-той е милиoнличник -има милиoни лицa..ще ни yпpавлява мaскиран пpишълeц..Чaлгaря не е нито двyличник, нито тpиличник-той е милиoнличник -има милиoни лицa..ще ни yпpавлява мaскиран пpишълeц... :(
5
Комунистите от герб и слугинажа от пикливия сайт кого ли няма да оплюят. Страх ги тресе, че скоро идва денят на възмездието. Щом и от този взеха интервю, доста ниско са паднали.
6
10 ГОДИНИ, ВСЕКИ ДЕН УЧИНДОЛСКИЯ ПЛЮЕ ПО ГЕРБ И ПО ББ, ЗАЩОТО НЕ МУ ДАДЕ ДА СТРОИ В ГРАДИНКАТА ДО ЯПОНСКИЯ И КОЙ СИМПАТИЗАНТ НА ГЕРБ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ПЛЕШИВИЯ? ОСТАВАТ СИМПАТИЗАНТИТЕ НА БСП, АТАКА, ПФ И МАРЕШКИ. ЗНАЧИ БСП С ОЩЕ 2-3 % НАДОЛУ! ИНАЧЕ ЗА КАКВО НАДАВАТ ТАКЪВ ВОЙ? ЧУКОВ, СИМОВ, СЕГА И ТОЗИ ДРУГАР.
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
отговор на коментар
:D ха, ХAАААААААА... КЪPТИШ КЪPА И КУPА :D
9
Да гласуваме за Слави. Помияра която се излива към него не ни влияе.
10
Учиндолеца ще е патерица на ГЕРБ. По-добре директно за ГЕРБ да си гласувам.
11
Недодялк0 и красавиците му.....Ива - сексимвол!!!
12
маргинал на прехода ...ТОЕСТ МУТРА ЛУМПЕНСКА ..не иска да се интегрира в нормалното общество , а го дава ОПРОТИОНИСТ ..лежерно , смотано , влачейки се през еманацията на прехода и стана като приятелите си МУТРИ ..по лошо е че Слав не го осъзнава , което говори за психични метафази с носталгия по мутринските прийоми и медоди за сплашване - 20 карамфила на ПИК и биоборд все едно е на баща му площада ..ОКАРИКАТУРЕН СЪС СОБСТВЕНО ШОУ ..застинал във времето ...ма Слав е толкова проооззззззззззИН , ЧЕ НЕ МОЕ да се усети ...той си мисли че му се възхищават !
13
ИМАМ АПЕЛ, ПРЕДЛОЖЕНИЕ И МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ, а и към всички, КОИТО НЕ ХАРЕСВАМЕ ИДЕЯТА СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ДА СЕ „появи“ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА – ДА НЕ ГО НАРИЧАМЕ – „Слави“ – а СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ!!! Наричайки го „Слави“, ние неволно продължаваме да му правим реклама и да го „набиваме“ в съзнанието на хората, просто защото той така се е наложил, така се казва шоуто му и така е познат на хората... И за съжаление – може наистина „първосигнално“ много хора да гласуват за него заради чалга песните му... Но чалгата и музиката е едно – а политиката и управлението на една държава – е съвсем друго!!! За това – МОЛЯ!!! – нека от сега нататък всички да го наричаме – СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ! Така, че моля ви господа журналисти – не го наричайте в своите публикации – Слави, а Станислав Трифонов. Слави, Слави, Слави – това нистина е реклама и се втълпява в съзнанието на четящите и те също продължават да го наричат Слави, Слави, Слави. Не му правете предизборна агитация и реклама. Моля ви! От вас, а и от нас зависи много!
14
Един наскоро беше казал, че и имагаре да предложи ще го изберат, без да си дава сметка, че от десет години срещу него постоянно се явяват на избори точно такива, c които той после е длъжен да се съобразява. То не беше Куньовица, Дудука, Крушева, Самолетов, сега този. Ееех!
15
За славито разбрах всичко от ПИК - нефелен не става за нищо!?!?!АМА ЗА УБАВОТО ИВЕ ко прай и т.н. - НИЩО.Дайте малко инфо!!! С поздрави баба Дуда
16
ПИК толкова плюе Слави, че зорлем ще ме накарат да гласувам за него.
17
номер 13 е прав....АЗ за това пиша “ Слав “ ...Слав реши да се прави на интересен мутрафон ,но е закъснял мноооогооо..., значи иска тия времена да се върнат ...ЕТО това е маргинал на ПРЕХОДА ..еманация на зациклило клиасало ,ръждиво зъбно износено колело , което дори и за части не става ..направо за СКРАБ ..Славчоууу..., взимай си милионите и са МАХАЙ от тука ...не си достоен да говориш за ДЪРЖАВНОСТ И бла бла бла а...безпринципността на такива като тебе докараха държавата до фалити и мизерия , БСП два пъти фалираха България ..ДАЖЕ И три ...с КТБ ..-ту ..!
18
А пък Чалгаря Учиндолец толкова много плюе по ГЕРБ и Борисов, че зорлем кара хората да гласуват за ГЕРБ.
19
До 18 : Аз не познавам хора, които гласуват за ГЕРБ. Ама и никой да не гласува, ГЕРБ пак ще спечели. Факири !
20
Имаше любов между дългия и този сайт.
21
Славуца+ Герб =ПОБЕДА ВИНАГИ!
22
отговор на коментар
Доколко съм запознат, Ивa има точно 6 корoни от кoнкyрси за крaсота. Убeден съм, че ще спечели и мис СвятДоколко съм запознат, Ивa има точно 6 корoни от кoнкyрси за крaсота. Убeден съм, че ще спечели и мис Свят...
23
отговор на коментар
Дaнкe, знам чe не същeствyваш, амa въпpеки това щe те пoздpавяДaнкe, знам чe не същeствyваш, амa въпpеки това щe те пoздpавя...
24
Хей другарчета от ПИК не знаете ли че Дражев има психични отклонения ? Излагате се!!!!!
25
отговор на коментар
Именно... Но стpeлите нa Амyр не бяхa зaостpени добрИменно... Но стpeлите нa Амyр не бяхa зaостpени добрe...
26
хехе...КРАЙ...РАЗБИ ГО....СЪСИПА ГО.....БОМБА....ЕКСКЛУЗИВНО.....ТЪПИ ДРАСКАЧИ ОТ СМРАДЛИВА ПИКня
27
Учиндолската Славуца е стар ерген и дърт пидал. Подлога на политици и мутри. Лизач на чалгаджийки. Голям комплексар с остро психическо разстройство. С ясни признаци на МС.
28
Ти защо гълташ ПИКнята бе? Нали си от БСП?
29
От коментарите прави впечатление, че най неграмотни и вулгарни са гербаджийте.
30
Колко пъти да ти повтарят да отидеш да пикаеш във Външния Нужник в Позастрано,не тук че вече мирише та не се трае....СМЕШНИК....ПИКлив...чак крачолите му са прогизнали ......????
31
ИРИНА-БОГИНЯТА ЕДНА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. ИРИНА "ЗВЕЗДИТЕ" СИ ГИ НАРЕДИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗРЕДИ. ТЯ УРЕДИТЕ ВЗЕ ДА ПОЛЗВА, ЗА ДА ПОДРЕДИ ВСИЧКИТЕ ЗВЕЗДИ И ПЛАНЕТИТЕ ГИ НАТОВАРИ ДРУГИ ПЪК ГИ РАЗТОВАРИ, ЗА ДА УРЕДИ ВСИЧКИТЕ БЕДИ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.
32
ВИСШИСТ ЗАПОЧНАЛ ДА ГОВОРИ, ЗА ДА УГОВОРИ НЯКАКВА ИГРА ЗНАЧИ Е В БЕДА. УЧЕН ДА ТЕ ЗАЩИТИ ОТ "СЕЛСКИТЕ ЧЕРТИ" И "ГРАДСКИТЕ МЕЧТИ" ЗНАЧИ , ЧЕ ГРЕШИ, ЗАЩОТО НАЙ-ГОЛЯМАТА БЕДА Е ПЛАНЕТНАТА МЕЧТА.
33
Ако слави направи партия ще спечели само дпс те се готеят дастават втора сила защото бсп губят много гласове
34
Лумпен под №4 "коментира",44 простаци му правят компания.Сухи водорасли сте,не ставате даже и за в контейнера.
35
А това пиенде,Дражев...... Колко живота затри,Черноморец Бс,мелниците.....
36
Пак за простотиите на Чалгаря!То ясно ,че е ГМО,но проблема е неговата алчност за пари и облаги!Защото неговите " патерици" са паричкови,и е много вероятно и сега да има спонсор за изнудване!След като започна чистката с олигарсите,и ще продължи,някой от тях е налял парици за да пречи,стига да се намери кой да му се върже!А субсидии вече почти няма !!То не ,че около него е цветя и рози!
37
Къфе са ви обещаното от ББ 300ЛВ. минимална пенсия и 1540лв.сресна работна заплата и субсидия от 1лв. За партийте мутри.Слави ще промени България-УСПЕХ...
38
Не помня в друго време, така масово да се коментира, който и да е кандидат политик! Значи Слави сериозно е изплашил много хора! Браво! Те се самозабравиха. Сега наистина се надявам Слави и поддръжници да спечелят! А това, че бил чалгар учиндолски..... Това са само мерзки приказки на малки злобни човечета. Ще му накривят на Слави.....
39
Шебек 37, ако се хванеш да поработиш, може и повече да изкараш.Има и такива хора.
40
А какво направиха през 19 години за България бойко тиквеника и лакейте му нищо не направиха нито увеличиха пенсиите на българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Саксгобурготски.При царя България беше много добре българоубийците от гроб опс герб дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България.Хората които защитават бойко тиквонии и компания са хората които са облагодетствани от тяхното управление и имат много голяма изгода от него.
41
А какво направиха през 19 години за България бойко тиквеника и лакейте му нищо не направиха нито увеличиха пенсиите на българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Саксгобурготски.При царя България беше много добре българоубийците от гроб опс герб дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България.Хората които защитават бойко тиквонии и компания са хората които са облагодетствани от тяхното управление и имат много голяма изгода от него.
42
Най кухия и дебилен сайт, с най ерудирания си собственик се насра....отново. Пишете за Славчо, да му мисли дебелия фъфлещ идиот след изборите, че такива кайсии ще играят..
43
"Първо ти се пресмиват, след това те отхвърлят и накрая те приемат". Щом има толкова много "пушилка" около Слави, нещо не е наред или по-точно всичко е наред.
44
И започнаха предварителни заплахи. Кво ще стори за вас слав, ще си оправи 22 годишната, старата любов, а на вас сеира.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
отговор на коментар
Лиана, това не беше ли чалгаджийка също?
47
отговор на коментар
Stoil-е, в България има много Лиляни, Лиани и т.н. - както има и много Иванчовци, Петърчовци,и т.н. Просто съвпадение на имена - не съм чалгаджийка - вЕрвай ми!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4471
архив

- Здрасти Бай Гошо, как е, биваш ли?
- Абе, бивам, ама преди 5 години от всеки джоб вадех през*рвативи и пиех ракия, а сега във всеки джоб намирам носни кърпички и пия чайчета.

няма нови новини
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
сега
2108
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ГЕРБ шамароса БСП за вота на недоверие - хванаха Корнелия Нинова в нови лъжи (ОБНОВЕНА)
x
ПРАЗНИК: Пет редки и много красиви имена черпят днес
x