Вход
София
Времето в София 3 o C

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Александър Симов с ексклузивен коментар: „Путинистът” патриарх Кирил и зоологичните русофоби

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Александър Симов с ексклузивен коментар: „Путинистът” патриарх Кирил и зоологичните русофоби

на 17.03.2018
145441
47
САМО В ПИК И "РЕТРО"! Александър Симов с ексклузивен коментар: „Путинистът” патриарх Кирил и зоологичните русофоби
Автор: ПИК
17.03.2018
47
145441

Ако човек не гледа реакциите на хората, а се информира единствено от медиите, като едното нищо ще заключи, че посещението на руския патриарх Кирил у нас е било някакво нашествие на путинисти, кагебисти и законспирирани хибридчици на българска територия. Отдавна беше ясно, че много медийни персони ще видят в това посещение особен шанс да блеснат с инферналната си злоба по отношение на Русия, всичко руско и по отношение на самата история, която ги дразни с неопровержимите си факти.

В крайна сметка руският патриарх получи удивително топло посрещане от хората. Той го видя с очите си - и на Шипка, и в Стара Загора, и в София. Въпреки всички исторически превратности, тъпотии, геополитически буреносни облаци и локални маниаци българският и руският народ остават близки, защото са свързани от култура, история, азбука и много пролята кръв, скрепила приятелство завинаги, отвъд политическата конюнктура и всякакви временни явления на медийни слагачи и исторически продажници.

Но в края на своята визита патриарх Кирил не можа да сдържи огорчението си и го изказа. То беше предизвикано от нещо, което вероятно постоянно е чувал из България - как страната ни е освободена освен от руснаците, от украинци, литовци, финландци, румънци и кой ли още не. А истината е доста по-различна. Това са все руснаци. Защото тези територии са били част от състава на Руската империя тогава. Простичко и ясно. Днес с политкоректната лудост на времето трябва да повтаряме до скъсване, че за нашата свобода не са се били само руснаци, все едно това променя фактите, както и кой народ има най-големия принос в поднасянето на безценния дар на свободата.

Защото, ако приемем логиката, че в руската армия е имало украинци по онова време (тогава изобщо не е ясно дали е имало формирана дори идеята за Украйна), тогава, както писа един социолог - ако в обсадата на Виена от страна на Османската армия е имало дори и един българин, дайте да я наричаме "българската обсада". Опитът на всяка цена да преоценим приноса на Русия в нашата история доскоро беше наша местна лудост, скелетът в гардероба, който се опитваме да не показваме навън, но количествените натрупвани водят до качествена шизофрения - вече и чуждите гости започнаха да стават свидетели на този медиен бяс, на това противно капене на слюнки, което сладострастно се опитва да отрови историята ни в токсичната смес от подмяна и нови лакейски поклони. Раздаването по темата за това, че не само руснаци били воювали за свободата ни, премина всякакви граници на приличието. Разбира се, недостижим в класацията за кретенизъм на месеца е сайтът "Фактор" (оня сайт, както вдъхновено отбеляза един приятел, за който всичко по-встрани от Адолф Хитлер е болшевизъм). Те бяха извадили следното заглавие: "На Шипка Радев забрави, че за свободата ни освен руснаци са се били и воини на наши партньори от ЕС и НАТО". Това не е заглавие. Това е направо лоботомия. Но именно тази лоботомирана логика все повече се налага в медийните бездни, защото говорителите на измислици постоянно получават трибуна, а и подкрепа.

Изобщо покрай посещението на руския патриарх Кирил се оказа, че можем да направим една подробна класификация на русофобите, защото вероятно всички от тях получиха възможност да разкрият душевните си нечистотии и да ги блъснат в лицата на неподозиращата публика.

Можем да ги разделим на няколко типа. Първият - зоологични русофоби. Повечето от тях са практически нечленоразделни от злоба, телевизионни плюнки, самозадавяне и виртуална свръхистерия. Представителите на тази фауна само дебнат политически и исторически поводи, за да изпаднат в налудничави гъргорения за това как Русия е поробила, изклала, унищожила България, как лично московците са обесили Левски, а вероятно и лично Путин е намесен в голямата конспирация хан Аспарух да установи държавата си толкова близо до Кремъл.

Видният отвсякъде представител на този вид Александър Йорданов получи солидно телевизионно време да обяснява как за него 3 март не е никакъв празник, как руснаците не са донесли никаква свобода на България и как едва великите западни демокрации на Берлинския конгрес ни начертали границите. Фактът, че тези граници са силно орязани, дълбоко не интересува господин "Днес е добър ден за българската демокрация". Интересно как така руснаците не са ни дали никаква свобода и държава, а пък Берлинският конгрес го прави? Но зоологичният русофил не е логическо създание. Той е примитивен микроорганизъм, който се опиянява от идеята за някакво историческо бунтарство, което не е нищо друго от банална подлост, лицемерие и вътрешна гнусота. Сред тях особено се отличи и полупоетът Манол Глишев, който пише полустатии в сайтове, дотирани от "Америка за България". Той извряка в социалните мрежи, че най-много си мечтаел да извърши някои свои биологични функции в митрата на руския патриарх. Вероятно мнението нямаше да звучи така цинично, ако бе написано от естествени сатанистки позиции, но авторът му твърди, че бил "убеден християнин". Та чудно ми е как така всички тези убедени християни, щом стане дума за Русия, са готови да палят клади, да вдигат бесилки, да трошат черепи, да се облекчават на публични места...Това не са признаци на душевно пречистени, а по-скоро на обсебени хора. Да, разбира се, зоологичният русофоб не е многоброен вид, дори напротив - представителите му са сравнително рядко срещани, но те имат такива медийни усилватели, толкова услужливи трибуни, че създават усещането за психиатрия, която е избягала по улиците и се радва, че ще пропусне поредната доза халоперидол.

Другият подвид на породата е "интелектуалният нарцистичен снобар". Той също е част от медийната фауна. Ярък негов представител е журналистът Горан Благоев, който има неприятното качество да говори като духовна истина от последна инстанция, докато изрича тъпотии, които биха засрамили дори и двойкаджия в гимназията. Та именно на Благоев дължим откровенията, че президентът Румен Радев нямал място на Шипка. Ами да - какво да прави един президент при хората от народа, при едно от най-светите исторически места. Шипка има един чудовищен грях в очите на интелектуалния снобар - това е връх на приятелството. Българските опълченци и руските войски заедно го удържат и така пречупват гръбнака на османската армия. И значението на тази битка съвсем не е преувеличено от Вазов. Вазов е просто рупор, автентичен свидетел на емоцията, която чувстват хората, живели по онова време. За тях битката на Шипка е нещо космическо, ярко, вечен знак за свободата. Интелектуалният снобар няма как да понесе това. Че подобно нещо разрушава всичките му теории. Именно на Благоев дължим и една статия наскоро, в която същият се мръщеше на Освободителната война, защото, видиш ли, не обединила цялото българско землище. Ами да бяха дали едно рамо и англичаните, а? Или някой и друг виден европейски народ? Обикновените руски войници зазиждат своите кости в основите на българската държава, тяхната саможертва е сплавта на днешната ни история и да се гнусиш днес от това, означава само едно - ти се гнусиш от идеята кой си, мразиш самия себе си.

И можем да идентифицираме още един вид медиен русофоб - дърдоркото. Именно представителите на тази най-досаден вид родиха голямата идея, че на 3 март трябвало да празнуваме, но не Освобождението (такова се разбрахме, че е нямало, всъщност очевидно на 3 март трябва да разберем, че не Османската империя, а Москва ни е държала в плен 500 години), а 100-годишнината от Брест-Литовския мирен договор. Между другото - това е договор, който има рекордната продължителност от 8 месеца. Толкова.

Разбира се, трудно е човек да не се изкефи на факта, че психодесни се опитват да възкресят от пепелта на историята една гениална дипломатическа маневра на болшевиките. Да, Брест-Литовският мирен договор е много тежък за Русия, откъсва живо месо от нея, лично Троцки като комисар на външните работи се намесва в него, но в онзи кризисен момент той е необходимата глътка въздух за новата власт. Нещо като животоспасяващата инжекция с адреналин. Без мир болшевиките вероятно нямаше да се задържат на власт, защото щеше да им се наложи да воюват на два фронта, без реално да са установили пълен контрол. Да, военните действия на територията на Русия на практика никога не спират, но тяхната интензивност намалява. Именно Брест-Литовският мирен договор позволява на болшевиките да натрупат политически мускули, да се организират и да разгонят метежническите групи. Те са били готови да платят тази солена цена, защото това е тактически правилен ход. Просто хората имат дългосрочни цели.

Колкото до България, лично аз не виждам нито една, ама нито една причина днес някой да чества този Брест-Литовски мирен договор. Това е все едно да си честитиш успешна операция от апандисит малко преди да бъдеш покосен от рак. Само година след това България е сполетяна от кошмара Ньойски договор, защото в своя обичаен стил е избрала грешната страна на историята, сънувайки, че се е наредила на хорото на победителите. Така че, извинете, дами и господа, че никой не си спомня Брест-Литовския договор. България и до днес плюе зъби и кръв заради Ньой, нормално е да пропуска някакви договори, които нито за миг не са се отразили съществено на нейната история.

Но разказваме всичко това не самоцелно, а за да видим, че всъщност упрекът на руския патриарх имаше смисъл. Не мисля, че този упрек целеше обида. Той беше роден от болка, защото подозирам, че дори само за миг да си е пуснал наша телевизия, е видял и чул този чудовищен фон на един топъл и сърдечен български празник. Това е обществената шизофрения на отечеството. На Шипка се събират хиляди. В най-големите градове хора се събират да носят дълги български знамена. Българите празнуват искрено. А вероятно и напук на налаганите истини. Но в медиите гласовете на тези самоотвержени смелчаци и ентусиасти ги няма. Там е царството на патологичните русофоби. Подозирам, че им е тъжно, самотно и зъзнещо и заради това са толкова огорчени, но просто е срамно да ги гледаш. Дано руският патриарх да запомни основно Шипка.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(47)
1
Симов, ако се погледнеш в огледалото, веднага ще влезеш в клетката на тюлените (на рус. Нерпы)
2
Браво на генерала! Сега на карицата ще го качим и хайде в гората...
3
Е.БАН РОШКО LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/ .....Ето го ЛЕГЕНДАРНИЯ бял ТИР волво С 7662 ХС, който карах тогава....https://www.vbox7.com/onfocus:lz1rgd
4
Е.БАН РОШКО LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/ .....Ето го ЛЕГЕНДАРНИЯ бял ТИР волво С 7662 ХС, който карах тогава....https://www.vbox7.com/onfocus:lz1rgd
5
Симов, всуе се мориш, като лъжеш здраво се потиш, и тогава на главата запотена, лъсва петолъчка алена, червена!
6
По тази логика българските опълченци всъщност са турски опълченци, понеже все още няма България и сме в Османската империя!
7
Пак ли дадохте думата на това разбесняло се грозно изчадие АНТИбългарско Симов? Не виждате ли че този е РУСОФИЛ--тоест АНТИБЪЛГАРИН.Това е един необразован ЛУМПЕН дебил който ако получи заповеди от Масква ще убива българи без да се замисли.Неговата родина е Русия ,а не България.Нашата родина България няма нищо общо с Русия освен че им дадохме религия и Писменност която те НЕБЛАГОДАРНИЦИТЕ не признават.Пътя на България е Обединена Европа такава каквато беше преди 1944 и към Германия..А такива като този грозен умствено изостанал дебил и мутант като Симов 2 метра под земята
8
На такива като Симов в Психологията съществува понятието Кретенизъм-Дебилизъм. Това с анеговите диагнози.Вижте му главата каква му е деформирана като някой МУТАНТ,това е защото е умствено изостанал и страда от КРЕТЕНИЗЪМ.Да бълваш такива простотии денонощно срещу народа си и държавата си просто не знам защо службите спят и не го изправят на съд.Не ми е понятно и защо тази медия постоянно му поства глупостите и обидите срещу България..Ама не случайно имаше доклад кои са ЧЕРВЕНИТЕ медии в България---Помните ли кои бяха ?
9
Този чете истприятна като дяволът-евангелието. Но така е,на комубитата не им отърва историята,защото и Решерников освен Кирил,им набива глупости в главите.
10
Не видяхме реакцията на президента.Баси смешника смотан, как да не се документират срещи в Президентството! Звукозаписи, видеозаписи и стенографиране има на всяка среща! Това да не е селска кръчма, където се бистри политика на пияна глава, или е конспиративна среща на агенти на КГБ, та всичко е затрито, за да не се види позора на нашеница, когато му набива канчето представител на чужда държава :) Фалшивият герой, презентиран от Решетников ще излезе голям страхливец и малодушник! Жалко за любовта на червените бабички, дори и сандалетката на Деса е с повече кураж!
11
simoooooooo simoooooo mnogo si sle
12
Да уточня, по време на войната не съществуват държавите Украйна, Литва, Полша и др., те просто са завладяни от Русия. Но Румъния и Сърбия са си държави, васални на султана, а Финландия е автономно Велико княжество в рамките на Руската империя. Румънската войска по време на войната е с численост 38000 човека! И точно Румъния и Сърбия получават пълна независимост по Санстефанския и после по Берлинския договор! И никой не им иска пари за това, както от нас през 1908г.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
https://www.youtube.com/watch?v=ZlDpIiKMyvM
15
# КОЙ СПЕЧЕЛИ от скандала с руснаците . ПАРТИЯТА НА ВОЛЕН Е ПЛЕНЕНА ОТ # КОЙ .НАЗНАЧИХА МУ НАДЗОРНИК ОТ КРЪГА # КОЙ . Едно мнение от форумите "Тайната на : Всичко е добре организирано и няма никаква импровизация. Борисов е обещал на Москва да свърши нещо в техен интерес срещу атака към президента Радев, единствения който има смелост да му се противопостави за безумията и който с поведението си, културата си и безупречната си биография наруши султанското му самочувствие." ВИНАГИ СЕ ЗАДАВА ВЪПРОСЪТ "# КОЙ СПЕЧЕЛИ ОТ СКАНДАЛА ? " - ВСИЧКО Е ЯСНО - # КОЙ !!! Верно ли , че ЗА набързо загубеният арбитраж за АЕЦ БелЯне и още по - бързо платените 600милиона Эуро , за чаканите повече от година , да ги СБИРАТ ръждясали от цяла РУСИЯ реактори ,кръгът на #КОЙ е получил лоести подкупи ......# КОЙ & VTB ,мафиотската, държавна банка на Путин изкяриха от фалита КТБ , от Булгартабак , от Виваком , военните заводи , ЧЕЗ и т.н. Путин и Русия не искат приятели . Те искат и имат покорни лакеи , с които да ограбват българската държава , да я купят цялата. Баш-баканът окъкал всичко това си хортува по телефона с Путя , а в същия момент Гундяев хока режисирано и филмирано Президента .Срина му рейтинга в интерес на мутрата , обидила Русия. Явно българската и руската мафия в лицата на властниците са се колаборирали."МОРДы/МУТРИ ОТ ВСИ СТРАНИ , ОБЕДИНИХТЕ СЕ ". БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
знам, че има и свестни хора, които не са като коне с капаци и ги съветвам. Влизайте и коментирайте там, където информацията е истинска. Тук оставете наxъcaните коп/eлдаци, нацисти и ом/рази към собствената си народност да се лигавят. За съжаление, тук сте единствено само прoсти коп/eлдаци, Влизам тук, само да се посмея с ограничените бавнo/развиващи мyxльовци. Жалкото е, че толкова са ограничени, че освeн да повтарят стотици пъти един коментар, друг трудно им ражда пилешкия мозък. Т@ПАН@РИ! Ду/xайте на питeka.
18
На бас, че нито един от засне е прочел статията, а само заглавието!? А че не сте чели и учили история - то е очевадно! Защо обаче никой от вас не коментира дебилския "поздрав" на Тиквата във Фейса където не стига, ме не казва кой ни е освободил, а и от кого? И отказа му да присъства на приема на президента по случай националния ни празник, където е бил целият дипломатически корпус? Явно гейберският дебилизъм е силно заразен, като ви гледам тъпите постове! За десерт - спомнете си кого освирка народът на Шипка!
19
simo i cveta, sa kato dve kapki voda , komynisti v kravta si
20
Хипофизното джудже пак подпръцква в сайтчето.......
21
Голата празна манерка е Путьопоклонник и рубладжия !
22
Този Безбожник няма място в истинска Християнска Държава ,като България! АНАТЕМА!
23
Можете ли да си представите логиката на изпънчения зоокомунист Симов? Ако България по време на турското робство я е нямало на картата и там е била османска империя, това означава, че ние едно 500 години сме били турци и после Руско-турската война пак сме станали българи. Кой му каза на тоя, че в главата му има сиво вещество?
24
голото оФлюФче...
25
B 2006 Симов писа че САЩ ca великa страна. Cега възхвалява Путин и неговите КГБ приятели.A.Симов не е "русофил" а обикновен Путиноид. Америка можеш да смениш с Путин ,обаче обратнотo не е препоръчително понеже тoй не обичал предателите. Симов За такива като теб в Pусия има хубав израз --"ума не надо путин есть" .Заминавай при своя кумир и не се връщай.Тука няма нужда от такива като теб.Даваш лош пример на децата.\
26
Е, Сашо Симов малко небрежно е написал статията, но мед ми капе на дошата като чета гробаджищките изрути как вият като баншита, когато ирландския поп ръси светена вода на ирландските гробища по случай Св. Патрик. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
27
Ех, Симов, защо пропусна,като изброяваш нашенските малоумни идиотчета-русофобчета и поръчковото ,залязващо сайтче ПИК, барабар с неговите неграмотни, дежурни помиярчета, мъчещи се да кажат нещо, което не могат да напишат правилно, а камо ли да разберат,с една дума завършени дебили!
28
А бе Рошко, това са били чеченци, а не руснаци, защото само тези мюсюлмански брата от бившия СССР, обичат мъжки дев-стве-ни ду-пе-та като твоето!
29
Хей. ЧОВЕЧЕ , с какво право обиждаш интелигентни и уважавани българи ? Горан Благоев е класи над теб. Ти никога няма достигнеш неговото ниво , колкото и години да "твориш". Живееш в неподходящото за тебе време.Забрави ли .че има демокрация и всеки има право на мнение, всеки може да обича и мрази когото си иска,не само вие от БСП.
30
Браво Сашо! Ти си истински смел и духовно богат мъж! Горните духовни лилипути ме отвращават. Благодаря ти!
31
28) Подозирам по-скоро, че са били юдохазари, като самия Рощко, те имат някои противоестествени склонности. Пффффф..... хи хи хи хи хи хи хи хи хи!!!!
32
Голяма полемика ей! Съветската армия ли победи Хитлер? Съветския съюз или руснаци, украйнци, узбеки, татари, и т.н.? Но бива тъпоумие ама вече тъпомера удря на макс.
33
Това наистина е една друга полемика, много важна. Първо - сто и пет националности в СССР победиха Хитлер, ама и в края на войната, когато Съветската армия е видяла големия зор, ако не са били англичани и американци, не знам кой кого щеше да победи. Между другото - руснаците много добре знаят кой им е помогнал, много добре знаят и това, което е станало по време на Руско-турската война и какви народности са се били, както и това, каква е била картинката по време на Втората световна война. Аз понеже все пак съм русофил по душа, искам да отбележа, че почти всеки ден чета руски сайтове и досега никъде не съм видял Путин да обижда българския народ. Напротив, когато реши да изкритикува българската политика, винаги разделя народа от управляващите. Все пак човекът е професионален дипломат, никога няма да си плюе в лицето с махленски изказвания.
34
Нещо не си доразбрал бе френд.БЪЛГАРСКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ СА СЕПАРАТИСТИ, ПОМАГАЩИ НА РУСКИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ СРЕЩУ ЗАКОННАТА ОСМАНСКА ВЛАСТ.....ХАХАХА, ДА ВИ еВа В HACPAHИTE КРЕТЕНИ.
35
Преди години, едни кретенчета, се скъсаха да кудкудякат, квичат, цвилят и лаят как Христо Ботев бил терорист, защото бил завзел кораба "Радецки". Обаче каква е истината: на кораба " Радецки " са пътували и турски семейства. Те изобщо не са били закачени, от главата им не е паднал и един косъм. Това показва красноречиво, че четата на Христо Ботев не е извършила никакви терористични актове. Казвам това, защото в историята има еднозначно опредлени факти и да се преиначават те е нечистоплътно занимание. Още повече, че по-този начин сами си хвърляме кал по лицето.
36
Корнелия Нинова и нейното протеже Грипен Радев са селски деца, груби хора. Може да са добри граждани, но не са се откъснали от селския манталитет. Те са нямали в детството и юношеството си изисканата градска среда в семейството, която да ги възпита в широк спектър добродетели и финес в общуването между хората и естествена хармония с институциите. Двамата са нахално директни- недипломатични. Не обмислят предварително словата си. Сплетничат, послъгват, гневят се бързо и нетактично обиждат и заплашват събеседника. Още много трябва да се самообучават, докато се изградят като "светски" хора. И двамата изглеждат неубедително, дори зле, на заеманите от тях постове- вожд на компартията БСП и президент на Републиката. Радев очевадно е сляпо подчинен и перманентно наставляван от споменатия по-горе вожд на БСП Корнелия Нинова. Старият комунист Стефан Данаилов неслучайно съвсем сполучливо охарактеризира сегашния президент Радев като катил. БСП има рафинирани, интелигентни, обиграни светски личности и за двата поста- без срамните изяви(селщини) с клюките, скандалите и заплахите на двамата. При нови избори БСП задължително трябва да "бяга" от несполучливи, излагащи, дори противни кандидатури!
37
Веднага се хванахте за буквата.Посочените националности са били в границата на Руската империя, били са мобилизирани.Ние отбелязваме това с признателност.Няма участия на други държави в Освободителната война.Преди да хулите Русия, се замислете има ли друга държава, която би повела война заради България.Ако не беше Русия сега още щяхме да сме в границите на остатъците от Османската империя!Като кюрдите
38
до т.н Добрев! Нескопосан анализатор, мегаломан.Няма съмнение колко си образован и интелигентен, а в живота имаш огромни успехи!
39
По едно нещо си личите предателите комунисти, вие ще умрете за Русия, но за България НИКОГА, само предателства и СЛУГИНАЖ в полза на сатрапите, хората ви казват че НЕ МОЖЕ един духовник да се държи като политик, по добре да бяхме поканили оня кретен Жироновски, броил си русофобите смотаняк дебел, броил си българите червен кхмер нещастен.
40
А бе тъпанар ти правиш ли разлика между географско понятие и ОСВОБОДИТЕЛНА война ???
41
Дебил 37, КНЯЖЕСТВО СЪРБИЯ и КНЯЖЕСТВО ЧЕРНА ГОРА обявяват война на Отоманската Империя още на 30-и юни 1876 г., в резултат на Априлското въстание. В резултат на тази война и в опит за мир на Балканите се свиква Цариградската Конференция. Едва след провала й Русия се намесва. Виж https://en.wikipedia.org/wiki/Serbian-Turkish_Wars_(1876-1878) Така че, да, ИМА СТРАНИ откликнали на османските изстъпления в България далеч преди Русия. ОСВЕН ТОВА, виж Манифеста за обявяването на Руско-Турската Война. В него Александър Втори сам се е подписал, освен Император Всеросийски, също и Цар Полски и Велик Княз Финландски. Руската империя тогава не е била еднонационална фашистка държава като днешната и тези две държави ГИ ИМА като дуалистични монархии с руския император като държавен глава, разбра ли другарю фашист Симов? Все едно сега да ми кажеш, че понеже английската кралица е държавен глава на Шотландия, последната държава не съществува.
42
Публикувано във факти.бг: ПОПИТАЛИ РАДИО ЕЕВАН:ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ КИРКОР Е СПЕЧЕЛИЛ "ВОЛГА" ОТ ЛОТАРИЯТА? РАДИОТО ОТГОВОРИЛО:ДА ВЯРНО Е,САМО ЧЕ НЕ Е "ВОЛГА" А ВЕЛОСИПЕД И НЕ ГО Е СПЕЧЕЛИЛ,А СА МУ ГО ОТКРАДНАЛИ...ТА ТОЛКОВА СА ВЕРНИ И ЛАКАРДИИТЕ НА ПУТЬО...ТОЙ НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ,А ПРОСТО ТАКА СИ ДИША И НЕ КРАДЕ,А СИ ВЗЕМА КОЛКОТО МУ Е НУЖНО...Публикувано във факти.бг: ПУТЬО БЕШЕ ГОНЧЕ ПРИ ЛОВНИТЕ ИЗЛЕТИ НА ЕЛЦИН. ВСИЧКИ МУ СЕ ПРИСМИВАХА И ГО ПОДИГРАВАХА...ПУТЬО ДАДЕ ОБЕЩАНИЕ НА ЕЛЦИН,ЧЕ НЯМА ДА ГО ПРЕСЛЕДВА,НЕГО И СЕМЕЙСТВОТО МУ ЗА ОТКРАДНАТОТО И ЕЛЦИН НАПРАВИ ОТ СМАХНАТОТО ДЖУДЖЕ ПРАСЕДЕНТ НА РУСКАТА КОЧИНА И НЕОБЯТНИТЕ Ѝ КОЛОНИИ. ПОДЛОТО ДЖУДЖЕ ОБАЧЕ,ТИПИЧНО ПО РУСТАШКИ МАНИЕР СЕ ПРОВЪЗГЛАСИ ЗА ПОЖИЗНЕН ДИКТАТОР НА ПИЯНИСТИТЕ В ПРОСИЯ И НЕОБЯТНИТЕ Ѝ КОЛОНИИ. ПРИЧИНАТА ДА ГО СТОРИ Е ЧЕ ДЖУДЖЕТО СЕ СТРАХУВА ОТ ТОВА ДА СТАНЕ НИКОЙ И ТОКУ ВИЖ В СУМАТОХАТА НЯКОЙ ПО НЕВНИМАНИЕ ГО НАСТЪПИ ПО РАМОТО...Публикувано във факти.бг: "КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" - ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ. "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ),КОЯТО А Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,КОЛКОТО ПРОСИЯ". ДИМИТЪР БЛАГОЕВ - ДЯДОТО...РАКОВСКИ,БОТЕВ,КАРАВЕЛОВ...ВСИЧКИ,ВСИЧКИ СТОЙНОСТНИ БЪЛГАРИ СА НЕНАВИЖДАЛИ КАНИБАЛСКИЯ КРЕМЪЛ,ДАЖЕ ПАТРИАРХА НА БЪЛГАРСКАТА ЛИТЕРАТУРА ДЯДО ВАЗОВ Е ПИСАЛ СРЕЩУ БЕЗЧИНСТВАЩИТЕ СПРЯМО БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ РУСКИ ОРДИ. ХОРАТА СА ВИЕЛИ И ВИКАЛИ: КЪДЕ СА ТУРЦИТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ТЕЗИ ЛЮДОЕДИ ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ!?... КЪДЕ СА ТЕЗИ СТИХОВЕ,ЗАЩО ГИ КРИЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ С РУСТАШКО С
43
ДАНО ТЕБ НИКОЙ НЕ ТЕ ЗАПОМНИ... СМАЙВАМЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО С ДЕБИЛСКАТА СИ ОБИЧ КЪМ КАНИБАЛИТЕ ОТ КРЕМЪЛ...ПЪК ПОСЛЕ...ЗАЩО НАРИЧАЛИ РОДИНАТА НИ ТЕРИТОРИЯТА И ЗАЩО СМЕ КРЕМЪЛСКИ КЕНЕФ... ОРДИТЕ НА ПРОСИЯ ВЪРЛУВАТ ИЗ ЕВРОПА ПОВЕЧЕ ОТ 350 ГОДИНИ.НЯКЪДЕ ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА РУСТАЦИ ОСВОБОДИТЕЛИ ДА СЕ ПРОДУМА?...ОСВЕН В КАТИНСКАТА ГОРА...МОЖЕТ БЫ...ЗАТРУПАХТЕ РОДИНАТА НИ С ЧУЧЕЛА НА РУСТАЦИ И ЛАКЕЙТЕ Ѝ. ОЦВЪКАХТЕ ДЕ ЩО СЕ ИМЕНУВА С РУСТАШКИ ИМЕНА ИЛИ НА ПОДЛОГИТЕ Ѝ. ЗА1300 ГОДИНИ ЕДВАМ УСПЯХТЕ ДА СВРЕТЕ В КЬОШЕТО ЕДИН ЕДИНСТВЕН БЪЛГАРСКИ ВЛАДЕТЕЛ В АДМИНИСТРАТИВНИЯ ЦЕНТЪР И ТО КЬОРАВ,ЗА ДА НЕ ГЛЕДА КАК САШО ТАРАШО ТРАХА 250 ТЕ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ФЕНЕРИ. ТОВА Е ДЪРЖАВА ЗА ВАС,КОИТО СТЕ С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕ,ЗА РУМЕН ПИКОЧА,ЗА ЖАЛЪК ТОШКО - ГОЛЯМ ДЕБИЛ,КОЙТО ПРЕПИКВА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА,КАТО ПЕС.ЗА ТЕБ ДРУГАРЮ БЪЛВАЩ РУСКИ БЪЛВОЧИ.АЙ СИК!!!...
44
Колко си тъп Саше, ти имаш уникалната дарба да пишеш безсмислици, можеш да напишеш книги колкото правешкия каскет за / психодесните / и пак не можеш да кажеш ИСТИНАТА, навярно защото си социалист, и друг път съм ти казвал остави я тази професия на журналист, НЕ СТАВАШ, ГОРНИЯ ЕТАЖ ТИ Е СЛАБО МЕБЕЛИРАН, изгониха те от онзи парцал Дума защото не можеш и не ставаш, къде беше Продев, къде си ти - ИЗМИСЛЕН ГЕРОЙ .
45
Симов, не се връщай от РУСИЯ.Нали си наблюдател на "изборите". Стой си там и не пиши нищо.
46
У ФОРМА СИ Е ЧОВЕКО БЕ,НАШИО ПРЕЦЕДЕНТ,,А ДА ВИ ВИДИМ НА НЕГОВИТЕ ГОДИНИ И ВИЕ КАК ЧЕ СЕ ФРЪЦНЕТЕ НА ЛОСТО А?ОН МОЕ И ПО 3 ПЪТИ ДА СЕ ФРЪЦНЕ,АМА НЕ ПИЕ РИКИЯ КАТО ВАЗЕ БЕ ПИЯНИЦИ,ЯДЕ САМО БОБЕЦ,ПО ЕДНА ТЕНДЖУРА ИЗЕЖДА И СЕ СЕЩАЙ ПОСЛЕ ЩО СЕ ФРЪЦКА ТАКА НА ЛОСТО.
47
И ТОЗИ ГНОМ СЕ ОБАДИ ОТ КОНЕВРЪЗА , ДА НЕ ОСТАНЕ ПО-НАЗАД ОТ РУСКАТА АГИТКА.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Какво е мнението ви за протестите в България?
архив

- Дойдох да съобщя, че жена ми е изчезнала.
- Попълнете тази бланка и опишете отличителните й белези.
- Добре, но само при условие, че когато я намерите няма да й показвате тази бланка.

няма нови новини
Днес: 121
hot
най-четени новини в момента
сега
2698
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Топмоделът Олга Модева заби шеф в крупна компания за бързи кредити - само в "Жълтите новини"
x
ВНИМАНИЕ, МЪЖЕ! Дъщерите наследяват сексуалните навици на майките си
x